Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
hát én most végeztem vele, nem volt egyszerû. van vagy 6-7 "hullám", vagy még több

sûrû F5. Egyéb tipp nincs.
Ha Vinnie bebújik valahova, készülj..

Hmuda
Nemtom volt-e már. Vinnie-t kell véfenem, de rohadt nehéz. Az elsõ két hullámmal végzek, de a harmadik már két helyröl jön és így iszonyat nehéz. Vmi tipp?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mégegyszer nincs kedvem leírni...

Legalább több idõd marad a Morrowind-re

zaki
hú az egy nagyon rohadék rész volt, nemrég végeztem vele, csomószor eltévedtem az épületekben

ollie
ugye, mondtam

Hmuda
Három részes csak? Az gáz. Mindjárt vége.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

P3 C7

Hmuda
Most vagyok P3 C2. Hány részes?

zaki
na én most a Part 3 Champter 4-nél tartok, amikor azt a nagy kabalafigurát kell megvédenem a rosszfiuktól 😊 hát nem könnyû...

ollie
szerintem megtalálod a játék könyvtárában

Kis Szabó
ööö vki mondta hogy lementette a zenéjét a creditsnek. Az megvan még? Mert kellene! THX!

toMpEr
kicsit csalodas volt nekem is, azert tobb ujdonsagot vartam tole, de ettol fuggetlenul nalam a "kotelezo" kategoriaba tartozik.

dikki*yysw
Modellek terén történt talán nagy változás, mert vagy 5x annyi poligonból állnak. Legalábbis cutscene-ekben nagyon jól ki vannak dolgozva.

De a pálya többi textúrája valszeg 1:1ben át lett másolva a Max Payne könyvtárból.

Mondom, jó játék, csak én azt hittem, ez majd odabasz grafikailag is ...

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
GF4en nyomtam minden maxban.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

ollie
biztos gf2mx-en nyomtad és azért nem láttad szebbnek

Dikkma
IMHO

A játék grafikája totál csalódás számomra. A képek, trailerek alapján valami zsír grafkót vártam, ehelyett egy Max Payne kiegészítõnek is beillõ kopottas, totál változatlan új pályahalmaz lett belõle.

Viszont: a fizika, a rongybaba effekt nagyon jó. Ez újítás.

A Max Payne egy zseniális játék volt, és mivel ez szinte semmiben nem tér el tõle, szintén nagyon jó. De többet vártam, ehhe.
Igen, az a fõellenség, de ha pontosan dob, akkor neked régen rossz

ollie
aha

ollie
Igen megjelent egy verizó belõle, de kiderült róla, hoyg tele van bugokkal, ill. sokkal rondább lesz a 3d grafika azzal, ezért 1-2 napon belül vissza is vonták. Azóta is dolgoznak rajta.

barret
ollikám! biztos nem rád gondolt...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Az autó egy emelõn van. Nyomd meg a felsõ rampán az emelõ gombját.

Mayday
En nem jatszottam az elsovel, de allitolag az elso resz is nagyon rovid volt, ilyesmi, mint ez, es megis eleg mely nyomot hagyott a jatekiparban!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A HL2-höz kiadott driver csak fake? Minthe úgy rémlene, hogy az 5X.XX volt.....
ollie
50.xx-es driver még nem jelent meg.

Faki
Hmm hát ez a game szép és jó csak iszonyatosan rövid, szal szerintem olyan mély nyomot nem hagy a játékiparban. Igazi hentesjáték, szépen szálló ellenfelekkel 😊

Hát erre talán egy Nvidia tulaj választ fog adni, nekem ATI-m van. Szvsz a 45.xx drivernek jónak kell lenni.

ollie
mi bajod a taknyokkal?

A 45.23 -ra gondoltál vagy már az 5X.XX kel hozzá?😊)

TB
Nincs, még alig jelent meg. Türelem

végigvittem....csodás egy játék volt..történet 10 pont graffika 8-9 pont, hangok 8-9 ppont, alig alig buggok.. jó game motor... egyszóval nekem az év játéka
Hali!
Segítsetek elakadtam. Part2 chapter two-nál amikor egy épitkezésen vagyok a 2-ik vagy a 3-ik emelet levan szakadva ott merre kell menni?
Már irtam: kitartás. Nincs más megoldás, azt a barna izét lõdd.
Más sem fog tudni egyebet mondani

uccsó pály uccsó részénél tartok, amikor az az csávót le kell lõni a tetõrõl és közbe dobja rám a bombát.. a 4 tartót már lelõttem és a csillárt is le kell lõni.. 2 már abból is lelõtem.. de a többi nem esik le bepid beleersztettem 200 golyót..HELP!!!
Biztos dolgozunk. Vagy nem?
Mayday
nagy a csend.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
he?

Breki33
ollie
csak hiszed picinyem

Mayday
#1995 korul majd jol atvaltok bullett-time-ra, es beszorok majd egy csomo hulyeseget, hogy #2000-ik lehessek... 😊))))))))

Mayday
Meg kiskoromban. De csak kis takony voltam... 😊

ollie
te már voltál takony?

ollie
kicsire nem adok

Mayday
Nem biztos! Meg takony sem voltal, #2000 hogy akarsz lenni? 😊

ollie
asszem majd énleszek a #2000

ollie
ááááá király! takony még nem voltam!

Blasta
Én már holnap be tudlak ajánlani a Párámount Pikcsörsz-höz, a Freddi verszusz Dzsézön Kettõhöz keresnek kaszkadõröket, takony és véresgenya munkakörbe!

Ha gondolod....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ollie
ááááááááááá köszi! isten vagy!