Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hany Part-bol allt?
Enter the Matrix azért akciódúsabb, pörgõbb volt szerintem. Bullet time ott gyengébb volt, összességében viszont az a jobb IMHO.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Igen, ez jó ötlet, én is szeretném tudni. Egy angolul tudó foglalja össze pls.
én is végigtoltam, ja tényleg kicsit gáz, hogy nincs több elennség, nincs kit ölni... na mind1, úgyis ki lett kódolva pár új mód, amjd azokat is végigtolom
szasztok!
segítenétek megérteni hogy mi is a story?
Tehát a toronyházas-helikopteres balhé után elvitték Maxet,és mi történt vele?mért volt korházban?és kijez a Mona Suxx?
plz help!
segítenétek megérteni hogy mi is a story?
Tehát a toronyházas-helikopteres balhé után elvitték Maxet,és mi történt vele?mért volt korházban?és kijez a Mona Suxx?
plz help!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
kicsit hmm hát szar érzés tudni hogy ez kész és vége a mókának többet már nincs kit lõni nincs kit keresni kutatni hajszolni kicsit szar hogy meghalt mindenki.. de vége van ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nagyon zsir ez a játék, már az 1. is ott volt ez meg még attól is jobb. A grafikát nem kellene fikázni, mert ha megnézitek nagyon részletes, aprólékosan kidolgozott,/vagy az álomeffektek/ szóval odab.sz , aki ezt hiányolta. Számomra idáig az év játéka, valahogy minden eleme a helyén van, igényes produktum. Most hirtelen a müfajában összehasonlitva bármivel, visz mindent.
De már az is fennvan, de még ísem akarja😞(( Ugyanaz a hibaüzenet😞
na abba a lehulló liftbe kell bemenni és becsukni az ajtót ahogy ezt Pontius kolléga mondja 😊
az elsõ felrobbanás után mögéd esik 1 ezüst szinü valami, abba kell bemászni aztán becsukni ajtót.
Nekem kicsit rövidnek tûnik a játék de nagyon tetszett
Nekem kicsit rövidnek tûnik a játék de nagyon tetszett
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
én nem próbáltam mer akkor hagytam abba.. de lehet most kinyírom õket..
Jaa.. megnézem 

istenit 😊 késõn olvastam, hogy mirõl megy a témázgatás 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
csak menny közel a ketrechez... aztán a telefonhoz
De kivel beszéljek? Monával? Vele hogyan, ha már nem tudok bejutni hozzá? 😊
semmit beszélj vele majd menny a telefonhoz ott az elsõ szobába?
Elakadtam a Part1 Ch1-en, ahol a rendõrségnél vagyok. Mit kell csinálnom, h bejussak /asszem/ Mona zárkájába? 

Bocs, Raptor1nek ment az elõbb.
Hy
Kéne nekem segítség:
felpakoltam az mp2-õt, meg a dx9-et, és nem megy a game, mer vmi dx9 kompatibilis kártya kell neki..Namármost nekem Gef4 Ti 4600 128-as van, szal nem hiszem h ezzel van a gond.Leszedtem a 45.23-as drivert, de még mindig ua. a hibaüzenet, hogy a mp2-nek szüksége van dx9 kompatibilis kártyára..
Tudna valaki valami 5letet?
Elõre is THX.
Kéne nekem segítség:
felpakoltam az mp2-õt, meg a dx9-et, és nem megy a game, mer vmi dx9 kompatibilis kártya kell neki..Namármost nekem Gef4 Ti 4600 128-as van, szal nem hiszem h ezzel van a gond.Leszedtem a 45.23-as drivert, de még mindig ua. a hibaüzenet, hogy a mp2-nek szüksége van dx9 kompatibilis kártyára..
Tudna valaki valami 5letet?
Elõre is THX.