Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Csak kicsit sok benne az átvezetõ képregény. Gyanítom, hogy maga a játék ismét rövidke lesz a sok sztorizástól.
Nameg keveslem az újdonságokat belõle. Rakhattak volna bele több speciális mozgást vagy ilyesmiket.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Es mar felkertek egy uj szerepre, egy horrorfilmben leszek majd ver. Mar nagyon varom, eleg nagy kihivasnak tartom ezt a szerepet.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Szóval, ehhem:
1. Határozott graf. javítás látszik rajta numero one.
2. A hang szintén no. 1. (a z elsõ részé is az volt)
3. A story. Nem tom szvsz nem rossz, mit beszélek itt hülyeséget, nagyon faja. (ne felejtsük el pc game-ról beszélünk)
4. Gameplay: hát ja, semmi újdonság.
Összeségében nagyon jó, a hangulat miatt soki pontot is érhetne de:
a, Szerencsétlen max öléggé érdekesen mozog. Állanóan kapkodja össze- vissza magát, tehát az elsõ részhez képest nem változott. Ez fáj , mert láttunk már ugye egy splintersell-t.
b, a balkonon való ugrálás nagyon nem idevaló...
c, az ai: na, ha sniperrel a balkonon állok akkor õk már nem látnak, így hát szépen egyenként leszedhetõek.(én inkább a pistolt választottam.
d, többet nem tudok.
Nos, szép is , jó is és az egészet a story viszi el. A lövöldözés csak fûszer benne.(más nincs benne ,pl,logika, taktika). Ja ,taktika: jujj, minek bele az npc-s társ (mike the cowboy, a kurva). Se taktikai értéke, se hangulati.
Na, jó vanna jó ez jó nagyon de nem kettõnek hanem csak mint kieg. Na annak szuper.
Jam,ha lenne benne olyan kamera nézet mint a fighting force-ban (váll fölötti), nyam-nyam.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Namarmost, ez a Max Payne olyan szinten fogott meg, hogy az durva! Oriasi, olyan szinten elvezetes ez a jatekmenet, hogy az valami csucs! Ugy erzem magam kozben, mint kb a Matrix 1-ben, amikor Trinity es Neo mentek Morpeus-ert... 😊 Szuperek a zenek, az egsz hangulat, amit a helyszinekkel, hangokkal megalapoznak. Kedvencem az eso kopogasa, kintrol/bentrol... 😊
Oriasi!
Ez a játék minden tekintetben többet nyújt az elsõ résznél akárhonnan nézem...
Nemtom egyeseknek mi kifogása...A rémálmok is sokkal jobbak,az elsõ részben azt a mászkálok a töksötétben a piros rudakon effekt tök gagyi volt és idegesítõ..
A grafika jó hogy minen progiban szép mostanában (bár a tron2 kifejezetten ronda akárhonnan is nézem...) de fizika nemsok játékban van és bizony eddig nemvolt olyan progi amiben ilyenszinten mozdítható minden és mindenre úgy hat a fizika ahogyan kell...
No sebaj ízlések és pofonok...Ha a doom3 meg a hl2 idén nem jelenik meg akkor ez a game simán az év játéka,valamint az elsõ rész méltó folytatása.
Segítsetek elakadtam. Part2 chapter two-nál amikor egy épitkezésen vagyok a 2-ik vagy a 3-ik emelet levan szakadva ott merre kell menni?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Bérbe vehet? reklámfelület...
Elnézést ha már volt de nincs kedvem 1893 hozzászólást végigolvani. Van egy kis problémám a játékkal.
A bulettime nem mûködik. Azaz nem éles a kép és csak paca van. Ugyan ez van akikor a bortönben belenét a monitorba. Max megy és a zene is megy csak épp nem lehet semmit látni.... Remélem érthetõ voltam. Tud valaki segíteni? esetleg vamai beállítás ( higy-ban nyomotam eddig)
Köszi
TB
Hat nemtom, eleg silany sztem. a történet még rendben lenne úgyahogy, bár meg sem közeliti az egyét, de olyan lapos az egesz. semmi lenyeges ujdonsag nincs az elso reszhez kepest. a harcok semi annyira jok. csak megyek vegig es semmi erdekes. most a 3/7-ben tartok es total unalmas volt eddig. kicsit azert tobbet kelett volna lerakniuk az asztalra egy ilyen elso resz utan... a remalmok sem untek mar akkorat mint az elsoben.
Games Domain 90.0%
Gamespy 89.0%
GamePro.com 100.0%
GameSpot 71.0%
IGN 80.0%
Game Over Online 92.0%
Avault 90.0%
Game Revolution 85.0%
Game Zone 86.0%
VideoGamesLife 90.0%
Hm, ez tényleg elég fos!
Ja, és használd sûrûn az F5-öt

grrrr.. két délután alatt végigvittem.. kár..pedig csodás játék..úgy beleéltem magam
tron2 vel is játszottam de az nem fogott meg..graff xar
De csak mert még nem jelent meg a Call of Duty.
Az ütni fog, de nagyot!

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary