Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Figyusz, lehet, hogy majd szuksegem lesz nehany durvabb jelenetnel (amikor pl, eleg sokat kell kifroccsenni, vagy nagyon magasrol lefolyni) kaszkadorre. Esetleg majd megprobalom elintezni, hogy bekerulhess!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Jaja, johogy, hisz' szombat van!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
vér, mindig ez volt a legnagyobb álmom, hogy vért jáccak egy horror filmben...

Miva mindenki dolgozik?
Blasta
Zsír a játék amúgy, fõleg a filmes mofdulatok tetszenek, amikor sokat vagy bullettime-ban. Az a fordulás nagyon állat!
Csak kicsit sok benne az átvezetõ képregény. Gyanítom, hogy maga a játék ismét rövidke lesz a sok sztorizástól.
Nameg keveslem az újdonságokat belõle. Rakhattak volna bele több speciális mozgást vagy ilyesmiket.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mayday
Jaja, a legutobbi filmem meg a The House of The Dead, egy eleg fontos foszerepet kaptam, legalabb 3 masodpercig latszom, aztan ledaralnak.
Es mar felkertek egy uj szerepre, egy horrorfilmben leszek majd ver. Mar nagyon varom, eleg nagy kihivasnak tartom ezt a szerepet.

ollie
akko most zombi vagy?

Mayday
Na jo, nem en voltam Neo. Az az or voltam, akit utoljara lottek le... Igy meg lattam egy csomot a akciobol... 😊))

Mayday
Jaja, en voltam Neo...

ollie
én is csak jókat hallottam a tron-ról. különben is, ha csak egy kicsit hozza az eredeti film feelingjét, akkor máris a legjobb gamék között van!

ollie
miért? jáccottál a matrix 1-ben?

Ezt mondja a manual, ennek ellenére nálam Radeon8500 karesszal simán van tükör!!! Amúgy ezt már egy pár oldallal korábban kitárgyaltuk.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

fighting force helyett freedom force
No,partizánok tegnap haza mentem , megnéztem a gamét. Különös tekintettel a tükrökre. Hát, nincsenek. Ha nincs, hát nincs akkor a postást pofán kell vernem ... Paul Balage is megkapja a magáét.
Szóval, ehhem:
1. Határozott graf. javítás látszik rajta numero one.
2. A hang szintén no. 1. (a z elsõ részé is az volt)
3. A story. Nem tom szvsz nem rossz, mit beszélek itt hülyeséget, nagyon faja. (ne felejtsük el pc game-ról beszélünk)
4. Gameplay: hát ja, semmi újdonság.
Összeségében nagyon jó, a hangulat miatt soki pontot is érhetne de:
a, Szerencsétlen max öléggé érdekesen mozog. Állanóan kapkodja össze- vissza magát, tehát az elsõ részhez képest nem változott. Ez fáj , mert láttunk már ugye egy splintersell-t.
b, a balkonon való ugrálás nagyon nem idevaló...
c, az ai: na, ha sniperrel a balkonon állok akkor õk már nem látnak, így hát szépen egyenként leszedhetõek.(én inkább a pistolt választottam.
d, többet nem tudok.

Nos, szép is , jó is és az egészet a story viszi el. A lövöldözés csak fûszer benne.(más nincs benne ,pl,logika, taktika). Ja ,taktika: jujj, minek bele az npc-s társ (mike the cowboy, a kurva). Se taktikai értéke, se hangulati.
Na, jó vanna jó ez jó nagyon de nem kettõnek hanem csak mint kieg. Na annak szuper.
Jam,ha lenne benne olyan kamera nézet mint a fighting force-ban (váll fölötti), nyam-nyam.
CarajoEsp
Tron20 ronda? Talán extrém és furcsa. De én például olyan hangulatos részt játékban ,mint a Tûzfal, vagy a Disco, nem nagyon láttam. De hát ízlések és Pofonok😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Hát Tron20. Szerintem sokkal jobb mint ez. Ha valaki rendesen nyomta és odafigyelt az apró részletekre akkor az a játék az év talán legjobb gaméja. Jah + nem csak egy újabb rókabõr(mert azért ezis az) hanem a film után annyi újat raktak bele ,hogy mintha új játék lenne. Nemrosz ez se. Sõt nagyon frankó. Mindössze azt mondom ,hogy nem annyival jobb mint egy Freedom Fighters mint amenyivel az ember várná. Meg nem is annyival hosszabb😞(

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Mayday
Ugy erzem, nekem is el kell mondanom a velemenyem. En mondjuk az elso resszel nem jatszottam, csak ezzel. Es en olyan vagyok, hogy nem ragadok le hosszan egy jateknal, kiprobalok szinte mindent, ami kijon, ha megfog, akkor egy vegigjatszas, esetleg multizas vele, ha nem, akkor meg delete.
Namarmost, ez a Max Payne olyan szinten fogott meg, hogy az durva! Oriasi, olyan szinten elvezetes ez a jatekmenet, hogy az valami csucs! Ugy erzem magam kozben, mint kb a Matrix 1-ben, amikor Trinity es Neo mentek Morpeus-ert... 😊 Szuperek a zenek, az egsz hangulat, amit a helyszinekkel, hangokkal megalapoznak. Kedvencem az eso kopogasa, kintrol/bentrol... 😊
Oriasi!

Skynet
Játszottam a tron 2-vel semmiegyéb sima hentelõ program azis megfûzve némi logikával azt kész....
Ez a játék minden tekintetben többet nyújt az elsõ résznél akárhonnan nézem...
Nemtom egyeseknek mi kifogása...A rémálmok is sokkal jobbak,az elsõ részben azt a mászkálok a töksötétben a piros rudakon effekt tök gagyi volt és idegesítõ..
A grafika jó hogy minen progiban szép mostanában (bár a tron2 kifejezetten ronda akárhonnan is nézem...) de fizika nemsok játékban van és bizony eddig nemvolt olyan progi amiben ilyenszinten mozdítható minden és mindenre úgy hat a fizika ahogyan kell...
No sebaj ízlések és pofonok...Ha a doom3 meg a hl2 idén nem jelenik meg akkor ez a game simán az év játéka,valamint az elsõ rész méltó folytatása.
Hali!
Segítsetek elakadtam. Part2 chapter two-nál amikor egy épitkezésen vagyok a 2-ik vagy a 3-ik emelet levan szakadva ott merre kell menni?
ÁjjLe BoBBi
isten a gém!!! nem tudok mást mondani!! isten!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Mirrors are supported only by GeForceFX cards. Even then, we recommend keeping them disabled on GeForceFX 5200 for performance reasons.

barret
a tükrökben...

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
akinek nincs tükrözõdés,nézze meg a játék inditásakor az options-ban,hogy ki van-e pipálva a mirrors effekt? ugyan is alapból nincs benne a pipa,legalább is nálam nem volt!pedig szinte mindent fullra állitott be a game.

Cserélj videokártyadrivert, töltsd le a legújabb detonatort. (mert gondolom Nvidiád van). Az segítatt másnak is.

Sziasztok,

Elnézést ha már volt de nincs kedvem 1893 hozzászólást végigolvani. Van egy kis problémám a játékkal.
A bulettime nem mûködik. Azaz nem éles a kép és csak paca van. Ugyan ez van akikor a bortönben belenét a monitorba. Max megy és a zene is megy csak épp nem lehet semmit látni.... Remélem érthetõ voltam. Tud valaki segíteni? esetleg vamai beállítás ( higy-ban nyomotam eddig)

Köszi

TB
magus
-lehet hasznalni hozza a max payne 1 modokat?

Hat nemtom, eleg silany sztem. a történet még rendben lenne úgyahogy, bár meg sem közeliti az egyét, de olyan lapos az egesz. semmi lenyeges ujdonsag nincs az elso reszhez kepest. a harcok semi annyira jok. csak megyek vegig es semmi erdekes. most a 3/7-ben tartok es total unalmas volt eddig. kicsit azert tobbet kelett volna lerakniuk az asztalra egy ilyen elso resz utan... a remalmok sem untek mar akkorat mint az elsoben.

Kitartás, menni fog. Az már a második menet a csillárnál???

Dynamic
Itt van egy NAGY FOS játék(nevezetesen a TRON 2.0) pontjai, különbözõ oldalakról

Games Domain 90.0%
Gamespy 89.0%
GamePro.com 100.0%
GameSpot 71.0%
IGN 80.0%
Game Over Online 92.0%
Avault 90.0%
Game Revolution 85.0%
Game Zone 86.0%
VideoGamesLife 90.0%

Hm, ez tényleg elég fos!
Dynamic
Gondolom nem is játszottál a Tronnal, csak megnézted a képeket és egybõl a kukába kötött ki.Ugye?Még hogy "NAGY FOS"!Észnél vagy ember?Lehet, hogy nem az év játéka, de igenis JÓ játék.Elég szép pontokat ért el a külföldi oldalakon és itt a Tron topikban is túlnyomó rész pozitív visszajelzéseket olvashatsz a játékról.
nemtom...kifogott rajtam,,,kettõt a négybõl kitudtam lõni de a többit nem
csak így megy, ahogy leírtam. Próbálkozz, lényeg hogy ne állj sokáig egy helyben.
Ja, és használd sûrûn az F5-öt

én úgy csináltam hogy arról az üveg álványról kilõttem az üveget..majd dobált a rohadék
Na szóval: Elõször le kell lõni a platformot, ahol áll, ez úgy éred el, hogy kilõvöd a 4 db tartóvasat a plafonnál. Ezután a faszi leesik az üvegépület tetejére, és dobálja a hülye bombákat, megoldásképpen a fejére kellene dobni a feje fölött a csillárt (vagy mi az). tehát folyamatosan rohansz körbe-körbe, néha megállsz és lövöd a maradék tartóvasat a csillárnál (van egy kis barna csapszeg, azt kell lõni), ha mind a négyet lelõtted, leesik.

valaki!!!!!!!!!!!!
help me
bammeg...azt a szart nem lehet lelõni onnan..legalább 200 golyót eresztettem bele.. és nem esik le
Utána megnyílik valami új játékmód, pl. szabadon lépkedhetsz a chapterek között, és még egy mód, de szerintem az csak az alapjáték nehezítve

zaki
vidd végig megint 😊

grrrr.. két délután alatt végigvittem.. kár..pedig csodás játék..úgy beleéltem magam
Ennyi sajnos...

game over?? ennyi volt a game?
Nem. Néha állj meg, és lõdd a tetõn az a lógó akármit. Ha kitartó vagy leesik, es game over

nade valaki az én kérdésemre is válaszoljon 😊
ennek a gamnek van története sõt..nem is akármilyen és én legalábbis beletudom élnimagam..graff eddigi játékok egyik legjobbja, hangulat csodálatos...hangok szuperek
tron2 vel is játszottam de az nem fogott meg..graff xar
óóó.. már a végén vagyok amikor egy köcsög faszi után kellett mennem , õ.. felment valahova én meg nekem körbe körbe kel futkároznom és utánam bombák robbanak.. de márvagy 30 perce futok körbe és a talaj ugye megy szét.. nade 30 percnél tovább kell futkosni?
Zagash
Bár ez is egy állat lehet 😉

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

ricsi1
helló!
megvan már valakinek?

Zagash

De csak mert még nem jelent meg a Call of Duty.
Az ütni fog, de nagyot!

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

barret
teccik érteni?

toMpEr
hat nemnagyon, loni kell oszt kuss!