Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mkill
Halli elakadtam MAX PAYN-t meg mentem Monával épitkezésen de seholsem tudok kijutni Mexel.

mukika
Ja. Egy összesküvés áldozata vagyok. Én barom. Úgy látom itt az ideje aludni..... B@SSZ(usgitár) Ez van. Akkor megyek a tetõn és a bónuszpályán is.......

Néha figyeld a smájlikat is....

mukika
Nekem ez magas. Végig vittem a játékot de én seemi ilyet nem találtam. Milyen bónusz pálya milyen.... Mi van??????????

lefelé a csatornába, de ha a tetõkön mész, akkor lesz a bónuszpálya, az ütõs

mukika
A legelsõ pályán vagyis a korházban???????

Pilu OBI
Amikor betölti a game az elsõ pályát szerintetek jobbra vagy balra érdemes elindulni?
Kérlek segítsetek!!

Ennél a gaménél már csak a serius sam sorozatban volt nehezebb elakadni.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

And5
thx megcsinaltam the end nem nagy durranás a játék nem rossz de nagyon egyhangú az 1 ben azért volt egy-kétdurva jelent ami hiányzott a kettõbõl emléxem az egyben volt egy párszor hogy benyomtak ilyen hangosabb jobb zenét amire mindenkit végig kellett hentelnünk

mukika
A válasz: hogy az a valami amin Vlad áll, hogyha jobban megnézed barnás színû tartóvalamikkel van odafüggesztve. Ugy emlékszem 4db. Mp5 távcsövével jól látod. Miután leesett újra ezt kell csinálnod. És aztán THE END!!!

Mayday
Sztem nem nehez, elakadni nem fox benne, es nem is tul hosszu a jatekido, ugyhogy hamarosan Te is "kipipalhatod".

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

And5
én ott tartok amikor vlad vagy ki felmászik egy ilyen nagy vmire és mi egy üvegkupola körül rohangálunk mert a rohadék ilyen robbanószarokat dobál le max megjegyzi magában hogy vhogyan kikéne csalogatni onnan vladet de kérdés az hogy hogy mert é nmég nem jöttem rá

Kinek mi. Én pl. egyetlen egyszer sem akadtam el, mások visszajáró vendégek itt :-)
Mondjuk nekem nem is lett volna lehetõségem tanácsot kérni, lévén hogy az elsõk között nyomtam végig...

Uhhh... Akkor jól nyomjátok... Én még csak most kezdtem... : - ( Nehéz?

Mayday
Mindenki vegigvitte...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

eléjétõl a végéig 2x is

Sziasztok!!! Ki meddig jutott el az MP2-ben? Természetesen kód nélkül... : - )

FIzetõs amit írtam? Akkor sorry, pedig a gamestar onlineon olvastam😞

Marcell
Talaltam egy angol vegigjatszast, csak sajnos nincs befejezve. De az a resz pont benne van, ami nekem kell 😊
En ingyen rakom be a linket! 😊)
link

Marcell
Koszi, de nem vagyok hajlando fizetni! Inkabb keresek egy angol vegigjatszast, ami ingyenes. Nevetseges, hogy itthon mindenki igy akar meggazdagodni!

Magyar végigjátszás MOst került fel a végigjátszás!

Marcell
Tudtok linkelni egy angol (vagy magyar 😊 vegigjatszast?
Elakadtam a PartII elejen, amikor Max beszallt a furgonba, elvittek a fohadiszallasra es fol kell jutnia a legfelso szintre. Merre menjek? Van par rossz lift es rengeteg ajto, de a legtobb zarva. Ami nincs zarva, azon szerintem vegigmentem es kiiirtottam vagy 20 cleanert is 😊

[HUN]PAStheLoD
maj' jönnek a modok 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mike
Miert nem tudnak kedves foszereploen ijjen veres harcok kozepette egy nyomorult mellenyt felvenni?

mondjuk a jatek roppant hangulatos, es eddig nem is volt nehez (most bezzeg huzosabb, most kell megvedenem Payne-t)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ja de néha ha nincs sok idõd vagy kivagy agyilag pl. munka/suli után, akkor megteszi 😊

War. War never changes.

12346
kb fél órát😊 uncsi azért a szünet mentes hent

Na én is végigvittem, kár hogy nincs multi. Mondjuk a dead man walkinggal el lehet egy ideig szórakozni.

War. War never changes.

chapter? az sok. Part van 3

ATS: Peelova
lol te geci blokkoltál msnsn? vagy csak luxus bejelentkezni?
ATS: Peelova
nekem is egész jól megy 850es celeronon geforce2mx400 on, 384 RAM mal 800*600 mediumon, sõt amikor elkezdtem és csak belsõ terek voltak, semmi esõ meg semi 900000 helyrõl torkolattûz robbanásokkal, szal akkor még 1024*768 ban is élvezkedtem és nem szaggatta szét az agyát, bár nem is siklott. eccó mint száz ezt is jól megcsinálták a gámában
Kösz

War. War never changes.

Menj fel a lépcsõn, littel vidd fel, utána ezer támadó jön.

Segítség! Elakadtam azon a pályán, ahol azt a angyfejû bohócot kell megvédeni. Átverekedtem magamat az egész pályán, majd végül bejutunk egy autószervizbe, ahol feláll egy autó tetejére, motyog vmit, és ott nemtom mit kell csinálni. Tudja vki?

War. War never changes.

Pempő
Fasznak kell leírni a sztori végét!!

kurvanyu jó-johánzon!!44

[HUN]PAStheLoD
akkor hogy jucc ki a rendõrségrõl?

[HUN]PAStheLoD
de... de az utolsó az csak ilen ott jáccol ahol akarsz a dead man walking az ilyen survivoros... az elsõ az alap a másik 2 az meg a hard meg hardest

zaki
nem 5 nehézség van?

zaki
akinek kell a Mp2 zenéje, az nézze meg ezt

Marcell
Kellemes meglepetes ert. A jatek kivaloan fut a gepemen, 800x600-ban, pedig memoriabol fele annyim van, mint a minimum req 😊
P-1300, Radeon 9200, 128mb ram

zaki
EMBEREK MEGJELENT A MOD TOOLS A MEKSZ PÉJN 2-HÖZ! itt a link

zaki
olvass vissza, már kb 30X le van írva a +oldás

Hi! Valaki nem tudja hogy a francban lehet megcsinálni a part3 chapter8 pályát. Szerintem ez a vége. ott vagyok hogy egy zöld vasizén fenn van a fehér ruhás muksó és dinamitot hajigál. Thx. Byez
a sima crack is jó hozzá

War. War never changes.

zaki
az is be van linkelve valahova ide a fórumra asszem

Már csak cracket kéne szereznem. Nem tudja vki honnét lehet letölteni?

War. War never changes.

na a 2396-os hozzászólásban rátaláltam a megoldásra... patch/crack lelõhely?

War. War never changes.

Na az ezelõtti gondot megoldottam, de most van egy másik:
a part1, chapter7: a million dollar question pálya betöltésénél kifagy a game. Másnak nem volt ilyen gondja?

War. War never changes.

menj oda az asztalodhoz, matass a computereden, majd cseng atelefon, utána irány a szembesítõszoba, Monát elviszik, beszélj a csávóval (nem muszály) utána halgasd ki a nyomozónõ telefonbeszélgetését (automatikus), majd menj le a fogdába, és voilá

visszamész az irodába és max aztalánál nyomsz egy entert a telefonra

rage
Ha XP alatt nem megy, jobb klikk az ikonján, kompatibilitás, és válaszd a WIN98 komp. módot

Úgy menni fog.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10