Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es tenyleg csak 4x enged menteni vegig? Azert az eleg durva (lenne). En csak most kezdtem el ezen a fokozaton, egyszer mar mentettem is (nem quicksave-vel), de nem lattam korlatozasra utalo jelet.
Egy picit tenyleg rovid volt, de azert nem olyan tragikus. (Max azert mert kurva jo a jatek es hianyozni fog (az ujdonsag) annak ellenere, hogy biztosan kiviszem meg parszor. 😊
Az utolso palya tetszett legkevesbe. Amikor a tarto-koteleket/pillereket, mintha nem is ez a jatek lenne. Borzaszto hulyeseg. Na mind1. 😊
A sztori nagyon tetszett, mar amennyit ertettem belole. Bar abszolut nem vagyok kezdo angolbol, szamomra eleg nehezen erthetoek a szovegek. Klassz lenne, ha valamilyen magyar cikkben (magazinban vagy honlapon) elolvashatnank az egesz tortenetet kicsit reszletesebben, mint egy altalanos bemutatoban.
A magyaritasra gondolom meg sokat kell varni, de amikor kijon, tutira vegigviszem ujbol a jatekot.
ha akarod leírom, hogy mi a vége csak nem akartam lelõni a poént.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Nektek elofordult olyan bug, hogy az emberi hangok rohaadtul felgyorsulnak (ilyen heliumos csipogas 😊a PartIII chapter 5-6 korul?
Nalam ez tortent es azota minden chapterben ilyenek a hangok (kiveve a kepregeny reszt). Raadasul itt az utolso 2-3 palyan elkezdett szaggatni a jatek, ami eddig abszolut nem volt jellemzo..
(A patch fonn van es mas jateknal nem volt ilyen hang gond.)
Ez fizetõs.....
Esetleg leszednéd nekem azt az egy txt filet és átküldenéd?köszi 😄

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
kevesebb a mentés lehetõség, 4 quicksave-t enged.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Olyan gondom van, amit már biztos milliószor megválaszoltak a fórumon, de nincs idõm végigolvasni, sajnos. Az elsõ rész hetedik pályájának töltése közben kilép a program. Sõt néha „Bad allocation” hibaüzenet is jön. Már újratelepítettem, újrajátszottam idáig, de itt leáll.
A röhej, hogy a legelsõ alkalommal betöltötte, mentettem, csak leestem a párkányról. Másnap már a mentést sem töltötte be, sõt a zuhanyzós állástól indulva sem.
Mit tegyek, plíz help!!!
TORO
Jajj ne is mond a sam -be sose találtam azt az 2 kart ami az egész játék alatt megkeresendõ 😄DDD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Kicsit uncsi voot már a végire
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Part III, Chapter 8. Rögtön az elején megölök mindenkit, ekkor elkezd csipogni a bomba. Akárhova megyek, meghalok. Mit kell tennnem????

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Újra próbáltam, s most nem halt meg Max.
Úgy látszik, nem elõre scripteltek az események.
Éljen :-)
Ennek örömére már a 3. fejezet második pályáján járok.
Az álom-pályák hangulata király, jó kis psycho:-)
Meg amúgy az egész játék maga is tetszik, igaz, itt már kissé túl sok az ellenség. Alighogy beléptem az ajtón, már hatan ott állnak. Így az amúgy elég szép épület megnézésére se jut idõ:-)
A Monaval való távcsöves puskás kaland sem volt rossz, bár,ez már nem volt túl könnyû...
Kicsit olyan volt, mint az Unreal 2-ben a teljesen hasonló küldetés. De ez jóval hosszabb volt, azt hittem, már sosem sikerül elérni Max-ig...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ugyanis, ügyesen úgy mentettem ki, hogy a load után 1 tized másodperccel lelövik Payne-t :-)
Ha esetleg tudnál küldeni egy játékmentést onnan, ahol tartasz, akkor megnézném, hogy juthatunk ki Max-szel:-)
([email protected])