Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
nem tudom, ne tõlem kérdezd, én csak az alap fokozaton vittem végig 😊

Marcell
Tenyleg, most latom. Akkor azzal erheto el az az alternativ befejezesi mod, amiben nem hal meg Mona?
Es tenyleg csak 4x enged menteni vegig? Azert az eleg durva (lenne). En csak most kezdtem el ezen a fokozaton, egyszer mar mentettem is (nem quicksave-vel), de nem lattam korlatozasra utalo jelet.

zaki
Reaper végigtolta, azt mondta!

Marcell
Nem kell.

Vitte mar ki valaki Hard-boiled modban?

Marcell
Na en is kivittem.
Egy picit tenyleg rovid volt, de azert nem olyan tragikus. (Max azert mert kurva jo a jatek es hianyozni fog (az ujdonsag) annak ellenere, hogy biztosan kiviszem meg parszor. 😊

Az utolso palya tetszett legkevesbe. Amikor a tarto-koteleket/pillereket, mintha nem is ez a jatek lenne. Borzaszto hulyeseg. Na mind1. 😊

A sztori nagyon tetszett, mar amennyit ertettem belole. Bar abszolut nem vagyok kezdo angolbol, szamomra eleg nehezen erthetoek a szovegek. Klassz lenne, ha valamilyen magyar cikkben (magazinban vagy honlapon) elolvashatnank az egesz tortenetet kicsit reszletesebben, mint egy altalanos bemutatoban.
A magyaritasra gondolom meg sokat kell varni, de amikor kijon, tutira vegigviszem ujbol a jatekot.

reaper4
nem szivatok senkit. én is azért vittem végig, mert kiváncsi voltam.
ha akarod leírom, hogy mi a vége csak nem akartam lelõni a poént.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Marcell
Koszi, vegul kicsit kitartobb probalkozasok utan (ugye mindig csak 10mp-em volt 😊 megtalaltam a megodlast. Lassan kiviszem 😊

ja azt hittem te már elõfizettél!bocs

abb a kapszulába kell bemenni és becsukni az ajtót

én nem fizettem elõ rá

Marcell
Az utolso palya elejen merre kell menni? Az ajtok zarva vannak, a sarga hordok meg felrobbannak kb. 10mp-en belul 😞

Nektek elofordult olyan bug, hogy az emberi hangok rohaadtul felgyorsulnak (ilyen heliumos csipogas 😊a PartIII chapter 5-6 korul?
Nalam ez tortent es azota minden chapterben ilyenek a hangok (kiveve a kepregeny reszt). Raadasul itt az utolso 2-3 palyan elkezdett szaggatni a jatek, ami eddig abszolut nem volt jellemzo..
(A patch fonn van es mas jateknal nem volt ilyen hang gond.)

"Nincs elég kredit az egyenlegeden! "

Ez fizetõs.....
Esetleg leszednéd nekem azt az egy txt filet és átküldenéd?köszi 😄

Köszi!

Kijött a hivatalos MAPPACK, emly két új pályát tartalmaz!

http://www.gamedox.hu/

Nem vagyok telhetetlen de egy magyar végigjátszást nem tud vki esetleg?

tier
Hulye angol billentyuzet!

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

tier
Komolyan más a v;ge,vagy te vagy a sokadik ember, aki ezzel szivatja a jonépet!?

reaper4
hogy többen lennének azt nem vettem észre (talán a végén).
kevesebb a mentés lehetõség, 4 quicksave-t enged.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

zaki
és durva nehéz fokozaton? gondolom több ember van, többet vesz le 1 lövés az életbõl, stb... kevesebb gyógyszer van meg ilyenek, nem?

And5
ha szegedi vagy tudok segíteni ...

reaper4
nem csak az elsõn meg a harmadikon, ugye az a hard.

zaki
többi fokozaton is végigtoltad?

TORO
Rájöttem. Nem is vagyok túl hülye.....

reaper4
végignyomta valaki a legnehezebb fokozaton? más a vége 😊

TORO
Letöltöm az 1.01-t, felteszem. A crack 2 mirrort tartalmaz. Ezek mik? Hogy mûkszik? Elõre is tenx.

tier
1.01-es patchet tedd fel.

TORO
Sziasztok!

Olyan gondom van, amit már biztos milliószor megválaszoltak a fórumon, de nincs idõm végigolvasni, sajnos. Az elsõ rész hetedik pályájának töltése közben kilép a program. Sõt néha „Bad allocation” hibaüzenet is jön. Már újratelepítettem, újrajátszottam idáig, de itt leáll.

A röhej, hogy a legelsõ alkalommal betöltötte, mentettem, csak leestem a párkányról. Másnap már a mentést sem töltötte be, sõt a zuhanyzós állástól indulva sem.

Mit tegyek, plíz help!!!

TORO

[HUN]PAStheLoD
te is elakadtál??

Jajj ne is mond a sam -be sose találtam azt az 2 kart ami az egész játék alatt megkeresendõ 😄DDD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ruffi
töltsd le ujra vagy ird ki ujra mert hibás a bin sztem amit kiirtál

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

zaki

ja és ott meghal az anyja a nagyanyja és az összes nõ ismerõse v. végre életben marad mellette valami csirke?! 😊))

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

zaki
ja, és nem volt sehol uncsi, csak ott, ahol nem vót ellenség

zaki
lesz 3, csak kérdés mikor

Tegnap vittem végig, még lesz folytatás nem?
Kicsit uncsi voot már a végire

megveheted az ezt vedd meg csodálatos kiadásában cirka 3000ért

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

zaki
az lehet, hogy csak újratöltés volt a bullet time-ban, nem? 😊

B@ldrick
Hö😊 Van mozgáskombó leírás vhol? Tegnap sikeredett egy introszerû forgást csinálnom véletlenül, na azóta se többet..

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Marcell
Mar a Part III-ig van vegigjatszas ITT.

nálam ment a régivel is win98 alatt patch-elve.

via_mala
Hát ez akkor mi?
Van már crackaz 1.01-es patch-hez is, úgyhogy örülhetnek a Win98-asok is.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

zaki
leszakadt az a bazi nagy henger, abba bemenekülsz, és magadra zárod a zajtót, utána kiba nagy robbanás, stb...

misi9
Elakadtam most elõször a játékban.
Part III, Chapter 8. Rögtön az elején megölök mindenkit, ekkor elkezd csipogni a bomba. Akárhova megyek, meghalok. Mit kell tennnem????

zaki
degec 😊

Mike at home
tobb helyre kell menteni, benacskam 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Most kezdõdik a jawa

rage
Na, szerencsém volt.
Újra próbáltam, s most nem halt meg Max.
Úgy látszik, nem elõre scripteltek az események.
Éljen :-)

Ennek örömére már a 3. fejezet második pályáján járok.
Az álom-pályák hangulata király, jó kis psycho:-)
Meg amúgy az egész játék maga is tetszik, igaz, itt már kissé túl sok az ellenség. Alighogy beléptem az ajtón, már hatan ott állnak. Így az amúgy elég szép épület megnézésére se jut idõ:-)

A Monaval való távcsöves puskás kaland sem volt rossz, bár,ez már nem volt túl könnyû...
Kicsit olyan volt, mint az Unreal 2-ben a teljesen hasonló küldetés. De ez jóval hosszabb volt, azt hittem, már sosem sikerül elérni Max-ig...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ha F5-el mentettél, akkor megtartja az elõzõ beállításokat, sõt a pályát is újrakezdheted ha meghalsz. Ess le pl. a tetõrõl.

rage
Sõt, ha túl nagy a file, akkor [email protected]

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Na, én meg megmenteni nem tudom :-)
Ugyanis, ügyesen úgy mentettem ki, hogy a load után 1 tized másodperccel lelövik Payne-t :-)

Ha esetleg tudnál küldeni egy játékmentést onnan, ahol tartasz, akkor megnézném, hogy juthatunk ki Max-szel:-)
([email protected])