Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ATS: Peelova
hát állítólag meg is lehet dugni a csajt... itt tudod megnézni mégpedig ugy , hogy belépsz az álláshirdetések menüpontba és figyelmesen elolvasod😊
Jó game, ha ügyes az ember egy nap alatt végigviszi, de ez a "csajszika" mozgása nagyon király ,ahogy ugrál. 😊

Mafia Hungary Hq Team | http://mafia.try.hu

nem lehet hogy csak nem teljesítetted a részmisönöket?😉
azér legyen lelkiismeretfurdalásod
bazeg meghal a csaj? faszér kellett elmondani? mosmá ki se tolom, picsába
hola! van egy kis gondom a második part második csaptájánál vaok, ( in the middle of something asszem a címe) annak is a végénél lehetek vhol, leírtottam mindekit, azt a 3-4 csávót is aki a garázsból jön felfelé a lépcsõn. nem tom merre mennyke szétnéztem mindenhol felrobbantottam mindent. van egy ajtó amerre sztem kéne mennem de locked. valaki léci köszi😊
Help! Gef3Ti videókártyám van+ win xp, directx9 és a legújabb nvidia driver, indításkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Max Payne 2 requires a Microsoft Directx9 compatible display adapter,...
mi a baja? Értem mit mond de mit csináljak?
Elõre is köszi a helpet.

War. War never changes.

menj le a pincébe, és zárd el a gázcsapot

zaki
de ez nagyon offtopic ám...

zaki
akkor tölt le, amikor zökden villog, meg zöld csík van a kockába

kisficege
Hé zaki amikor egy kockába villog egy piros kör,akkor tölt le?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

rulez

Visszaolvasás rulet, legalább 300-szor leírtuk már

zaki
akkor nem tudom

zaki
gamecopyworld.com-on nézd +

zaki
ja, ha végigvitted, választhatsz más mod-okat

lamase
zaki van valami mod mp2 hoz?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

zaki
ja, meg azért nem árt feltenni az 1.05-ös patch-et

zaki
jaja, ezzel én is sokat szenvedtem, csak annyit kell csinálnod, hogy átnevezed a movies könyvtárat, ennyi.

zaki
ha internet explorer-t használsz, akkor nyomsz a weboldalon egy jobb egér gombot, aztán ott lesz, hogy minden letöltése a flashGet-tel, arra rányomsz, kiválasztod a fájlokat ami nem kell, oszt csá!

kisficege
Kössz.És a flashgettel lelehet egyben az egészet tölteni,vagy itt is külön-külön kell õket?

zaki
na jó, szerintem FlashGet-et használj, az az 1ik legjobb letöltésvezérlõ program

kisficege
Eltudom képzelni....

zaki
mi a játékokat megvesszük eredetibe, és nem pedig letöltjük

kisficege
Ti mivel töltitek le a gameket a warezról?Már mint letöltõvarázslóval.Mert én nem,és olyt csinál hogy 14.3 megás a db,azt 1-2 megánál kiírja hogy letöltve.

zaki
olvass vissza

Shep
Na a shhotdodget hogy tudom használni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki
nekem is indításnál várni kellett egy jó fél percet, meg annál a bizonyos part1 chapter7-es pályánál is

rage
Ha ugyanebbõl a mappából WIN98 alól indítom , nincs ilyen másfél perces szünet, max 15-20 másodperces.
Tehát nem a vinyó töredezettsége , stb okozza

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Van valakinek arra ötlete, hogy a játék betöltésekor (patch után is!), amikor a loading csík eléri kb az 1/3-ot, mintegy másfél percre megáll, ezt vajon miért teszi?
Utána hirtelen bejön a fõmenü, s mûködik a játék.

A pályák betöltésével nincs ilyen gond, az kb 10 másodperc alatt töltõdik, de maga az indítás eltart vagy két percig, míg a fõmenü bejön.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

zaki
bazzeg tényleg nem ide illik, menj a commandos 3 topicba ember, arra még nem gondoltál???

Shep
Töltsd le a patchet hozzá és elvileg jó lesz.

Na de elhajolásos trükköt hogy tudom megcsinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shaman
csak kb. 2 oldalt kéne.............
Egyébként ez win98 hiba,le kell hozzá tõteni valamit,ha visszább olvasol ott le van írva,hogy mit.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Valaki árulja el nekem a shootdodge mire jó hiába nyomom semmi nem történik. Valamint hogy lehet azt megcsinálni ami a játék elején lévõ bejátszásban van?

Mkill
Szia ez nem az az álom de a celához nem tudok bejutni a második ajtot nem tudom kinyitni.
Shaman
ilyen deszkákon próbálj másik házakba átjutni....

And5
PART III Chapter 3 A mob war na enneél a résznél egyszerûen nem találom a levezetõ utat az utcára már mindenkit kiírtottam és mindent bejártam az utan akadtam el miután berobbantottam egy repedezett falat ahol egy csömpi nézte a TVt a kanapén

[HUN]PAStheLoD
nem tom hogy az az álom -e vagy a sima.. a lényeg hogy le kell menni a cellákhoz és beszélni mona -val majd elmenni a talafonhoz ott lenne egy szobában majd a többire rájössz

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mkill
Hali elakadtam nem tudom hogyan jusaki a rendörségröl A Binary Choice résznél.
[HUN]PAStheLoD
na megvan a megoldáS?

[HUN]PAStheLoD
kösz van más dolgom de ezt végig kell és lehet tolni 1 nap alatt is 😊

[HUN]PAStheLoD
hentelés... [ hallgatás olvasás ] ...hentelés... [ hallgatás olvasás ] ...hentelés... [ hallgatás olvasás ] ...hentelés... [ hallgatás olvasás ] ... THE END!

Shaman
esik a hó.....

Shaman
Csak eltávozott.....

zaki
persze, hogy változtak a búrák

szerintetek is változott a szereplõk arca az elsõ részhez képest? meg az a mona sax(sucks) nem meghalt ott?

zaki
nincs annyi sztem csak 6-8 😊

Két este alatt végigtoltam, és dolgozó embör vagyok. Rohadt rövid játék kb 8-10 óra játékidõt ad😞

Igaz annak pár órának nincs párja.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

zaki
na ja, annyira azért nem volt nehéz a game, hogy a cheathez folyamodjak...