Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragoner
LOLERR 😄😄😄😄😊 lol olyan mond nincs hogy egy striptiz bárba vagyunk és mona tancol????😄 Igaz lesz egy lula 3D-s ijen faszság de az LOL LESZ 😛P÷)
M@TriX
Csak 18 éven felülieknek. 😉 Készül egy MOD:

Vámpír beütés vagy mi. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
az 1. és 2. nehézség ugyan olyan (én semmi különbsdéget nem éreztem még nehézségben sem. 😉)
A 3.-nak van egy másik vége, de megsúgom, hogy csak a legeslegvége más és addig megintcsak annyi nehézséget tapasztaltam, hogy csak 4x lehet menteni, de hát nagyon béna az akinek annál több kellene. Örültem volna több ellenfélnek vagy valami, de semmi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a csaj ki az ajtón le a lépcsõn és egybõl balra (mint egy csigalépcsõn) le a börtönbe és ott lesz a utolsó cellába.

nem akarok nagyon visszaolvasni, ezért megkérdezem mi az alternatív vége a játéknak? Érdemes jáccani mmég érte?

M@TriX
ja, mondasz valamit, sztem is többre lenne képes a progi, mondjuk az is igaz, hogy a Matrix 1 és 2. részét is egy MODba sûrítik, de mivel még messze a vége lehet dobnak az egészen vagy egy PII-esrõl vannak a shotok. 😉

Davidka
Amikor bezáródott az ajtó, és ráállt a kocsira a fenti kapcsolóval emeljük fel. Itt megint meg kell védeni, majd amikor továbbmegy érdemes egy kicsit lemaradni a folyosón és a 4 embert, aki jön gyorsan megölni, majd pedig menjünk oda a fehér kocsihoz.

FRenkie
lökjetek már léci cd kulcsot,vagy hozzászólás számot!
tenx

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

letölthetõ vhonnan, vagy még készül?

Dragoner
én csak egyvalamit fogok sajnálni a grafikát elrontani 😞 a játék motorja töbre lenne képes igaz egy kis csapat aki ezt csinálja de hááát nemtudom😞
zaki
vazze, nagyon cool 😊

M@TriX
Na megjelent pár újabb kép a The Matrix Revolutions címû MODról:

Még jó hír, hogy kb 70-80% ban készen vannak...

M@TriX
csak nem az elsõ rész magyarítását akartad feltenni? 😉

Tikal
törölve

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
van ez a magyarositás, amit leszedtem, de vmiért olyan okos az a telpitõ hogy azt mondja nekem hogy nincs fenn a may payne 2, pedig fenn van 😊 nem lehet máshogy telepiteni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
gamecopyworld.com

1.01-es peccshez crack honnan?
Bocs hogy nincs kedvem visszaolvasni pár-ezer hozzászólást.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

M@TriX
Na kivégeztem mind a 3 nehézségi fokon a gémet. A vége tényleg változik, amúgy tök ua. 😉

M@TriX
kiengesztelésül itt van két videó belõle. 😉
Nincs harag? 😉

Trailer 01
Trailer 02

zaki
vazze 😊

M@TriX
na csak most néztem be, bocs elérthetõ, akkor a MaxP2-nek jelent meg a demója, sorry. 😉

thnx

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zaki
tedd fel a patch-et

Hali!
nyomom az mp2-t, de egy olyan problémam akadt hogy a part1 7-es pályáján, valami million dollars question a neve, még mikor tölt, kifagy a gém. azt írja: exeption, bad allocation
5let? már épp kezdett nagyon megtetszeni a gáma.

Dragoner
lol 😄😄😄 DE! a demo HOLLLLL?????VANNNN????? HMMM???????? JAAAAAAAAAAAAAAAAA 😄😄😄😄😄😄😄😄 szorakoz...
ok, rendben, már azt hittem, hogy nekem szólt a gúnyos megjegyzés😊.

zaki
jaja, holvanazademo?

Dragoner
???? HOL?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
M@TriX
Gondolom nem sok embert érdekel, de megjelent a demója. 😉

M@TriX
Na pár újabb kép a MáTriX-os MODból:

DUKE NUKEM NEVEREVER !!!

Nekem nincs meg a játék, úgyhogy fogalmam sincs. Csak gondoltam, hogy akiknek megvan, azoknak érdekesek lehetnek ezek. De ha ilyen reakciók lesznek, akkor töröltetem az egészet.

Bocs, ha már volt róla szó, nem olvastam vissza, de vannak elrejtve a játékban ún. „Easter Eggs”-ek és gag-ek, látnivalók. Az alábbiakban egy nyers fordítás olvasható egy német magazinból, lehet keresgélni ha valamelyiket még nem láttátok:
- Rendõrség(1): az elsõ látogatásnál nézzetek be minden helyiségbe és hallgassatok bele a beszélgetésekbe. A pihenõszobában bosszanthatjátok a rendõröket a tv kikapcsolásával vagy a légkondi bekapcsolásával.
- Rendõrség(2): A mélygarázsban beszélget két rendõr, az egyiket úgy hívják, hogy Broussard, mint a 3D Realms fõnökét. Figyeljetek oda, és megtudhatjátok a Duke Nukem Forever megjelenési idõpontját.
- Max lakása: a faliképeken és a CD gyûjteménynél érdekes részletek láthatók.
Általánosan érvényes posztereket és plakátokat alaposan megfigyelni, érdekes dolgokat olvashattok rajta. Pl. Mona szállásán van egy filmplakát „The Dragon”. Ezen olvasható Kenneth Yeoung neve, akitõl a híres kung-fu mód származik.
Az elsõ fejezet hetedik missziójában van egy titkos szoba. A fal külsõ peremén kell haladni, míg meg nem látjátok. Egy lámpa ég benne, és piros a fal (legalábbis a képen ennyi látszik belõle).
Max házának a pincéjében a takarító walkman-jára valami rá van ragasztva, és ugyanazt a dalt hallgatja amit Mona a tus alatt énekel és amit a gengszterek a Penthouse-ban játszanak a zongorán.
Ha megcsináljátok a Dead or Arrival nehézségi fokot, akkor lehet látni az alternatív végét a játéknak.
Továbbiak:
1.rész, prológ: nézd meg jobban a képeket a gyerekállomás ablakain.
1.rész, 2.fejezet: a Vodka lokálban szanaszét hevernek egy disco berendezésitárgyai az elsõ részbõl.
1.rész, 4.fejezet: Hallgassátok meg a hangszalagot figyelmesen, abban a lakásban, ahonnan a mesterlövész lõtt.
1.rész, 4. fejezet: A Lady-nél az A305-ös apartmanban lõjétek szét a képeket a falon.
1 rész, 6. fejezet: a „funhouse”-ban egy poszteren látható egy web cím: addressunknown.tv. Üssétek be a browser-be.
1.rész.6.fejezet: a funhouse pincéjében nézzétek meg alaposabban a falmingót.
1.rész. 6.fejezet: mihelyt kijöttök az élményparkból, egy terem lesz elõttetek a fizika szakértõk számára.
1.rész,7.fejezet: a végharc után fussatok vissza az elsõ appartmanba, és kapcsoljátok be a tv-t.
1.rész, 7.fejezet: harc után a zeneszobában Max kalimpálhat a zongorán.
2.rész, prológ: a „briefing” szobában egy rövid dia-show-t lehet megnézni.
3.rész, 3. fejezet: a Tar Bar-nál az utolsó utcában található egy vidám kép.
3.rész, 3.fejezet: nézzétek megy figyelmesen az utcatáblát, amikor a gengszterekkel a szabadba mentek.
3.rész, 4.fejezet: Vinnie lakásában szét lehet törni a „Captain-Baseball-Bat-Boy-Devotionalien”-t. (ez nem tudom, mit jelent, de gondolom majd rájöttök).
Jó szórakozást.

Shep
Van game index ott kell megnézni, mert fent van, tudom mert én onnan szedtem le

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vanek
Ez + milyen oldal? Minden szar bejön,meg ha beírom a searchbe hogy max payne2 akkor csak az 1 nek hozza be a letöltéseit. nincs vmi magyar oldal? Vagy vmi más??? Help!!!! Vki segíthene is... Vagy mindenkinek tökéletesen megy? help please!!!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Mondjuk azt az alaphibát, hogy a gépedrõl nem lehet feltölteni.

Live your life like it\'s your last day...

Hm,vmit rosszul csinálok....
Egy példa,hogy mire lehet rávenni a kiscsajt a developer command-okkal!!
Vanek
Ez + milyen oldal? Minden szar bejön,meg ha beírom a searchbe hogy max payne2 akkor csak az 1 nek hozza be a letöltéseit. nincs vmi magyar oldal? Vagy vmi más??? Help!!!!

Mészy
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy összeraktam egy gépet(asus a7v600, amd 2200xp, 256mb 400mhz ram, geforce 4 mx440 64mb tv out, integrált 5.1 hangkártya) és nem igazán müxik a játék.Elindul, de az elsõ ember megölése után megfagy. A hang is elkezd szaggatni, mielõtt lefagyna. Utána semmi más megoldás nincs csak reset. Ez mitõl lehet? Ha valakinek van ötlete vagy hasonló cipõben járt és megoldotta légyszi írja meg! köszi

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Hali
Felraknám a játékot,de az elsõ cd után,amikor kéri a másodikat és indulna,nem megy tovább és hibát ír ki.Azt hiszem blabla írt hasonló problémáról,de nem láttam megoldást rá.Na ,mi a megoldás?Köszi
Shep
a patch-hez való cracket használod? innen leszedheted a crackot

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
ez nem a rendõrös küldetés, hanem MOna val rohansz és leszakad a felüljáró alattad és kilõsz két rendõrt és nem tudsz továbbni. Ejnye bejnye. 😉
Így én is tudtam volna. 😉

Vanek
Megvan a patch,de mikor felinstallálom,azt írja ki,hogy wrong disc,ha meg megint crackelek,akkor meg megint kifagy... Help!!!!

Vanek
patch honnan???

Shep
ez gyenge vicc volt, ha meg nem vicc akkor az már elég baj

elakadtam az elején, amikor a képregény átvezetõ van. mit kell nyomni? 😊

Shep
patchet felraktad?