Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vanek
kifagy a max2,mikor betöltené a menüt... Mi lehet a baj?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Shep
Na figyelj, az elején a hátad mögött található lépcsõn mész fel kinyírod a 2 figurát /a kart felesleges meghúzni csak a ládák kezdenek el leborulni a kisablakban láthatod/ fel kell menni egyel feljebb be az ajtón fent körbe egy jobbos egy balos után ott is van egy ajtó bent kapásból meghúzoda kart a két leni figura a ketreccel együtt az örök vadászmezõkre kerül, aztán megint ajtó gyilkolás, ugra-bugra lemész, de szerintem innen már egyértelmû

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dragoner
csá all van egy kis bajom nemtudok letölteni oldalrol amit attatok linket hátrébb azoksemüködnek és amit attak oldal az se nagyon akkar menu mármint bejön csak emtudok letölteni pls mondjatok valamait nektek megy a letöltés?????
zaki
van még pár pöcök, vagy ék, amiket még ki kell lõni

[HUN]PAStheLoD
milyen kart?!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

M@TriX
húúú ezt nem tudom most melyik. Most viszem végig 3.jára de most nem ugrik be... 😉 Nem az amikor le kell menni a cellába a csajszihoz? Vagy be az azonosítóba az irodáddal szemben? Vagy a számítógépedhez?
Ott tartasz, hogy lecseszett a fõnök?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
most nézem a gamestar újságban, hogy 95%-ot kapott, az nem rossz 😊 talán a Mafia, vagy a Half-Life kapott még ennyit (meg a Vice City is)?

moland007
bake most látom itt a válasz 3084 bocs!

moland007
Hali!
A part3/1 -nél elakdatam amikor nincs fegyverem a kórházban felrohanok 2 emeletet, de ott is agyonlõnek!?
Valaki segítsen!
Köszönöm!

M@TriX
nem tudom nálad mi a hiba, nálam 1.0-ás alap játék van. INdítás MOD választás, new game és minden ok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
sehol, ki kell rohanni, és fel a 2 szintre, onnan egyenes majd balra és egyenesen majd ahol egy sötét iroda von ott elbújni amíg bejön egy biztonsági aki elejti a fegyvert mert ugye eszébe jut, hogy golyó van a fejében. Azt a pisztolyt vedd fel. 😉 Remélem tömör és érthetõ voltam. 😉 Szóval ha kirohansz akkor az ajtóval fellököd az ürgét az elején. Amúgy ezt máskor is érdemes kihasználni. Téged nem tudnak így feldönteni, de te visszacsaphatod az orrára az ajtót. 😉

zaki
még nincs senkinek

Panjabi Mc
És akkor most mit tudok csinálni hogy menjen a játeék?????

Rotary & Dypee production

zaki
bakker, bocsi a caps lock-ért 😊

zaki
PL REGISZTRÁLD MAGAD, MERT ANÉLKÜL NEM NAGYON MEGY

M@TriX
Szerintem EZ a MOD is elég ígéretes...

M@TriX
nem LOAD-ol ni akartál. Mondjuk nálam csak úgy írt ki hibát ha Deep Blues mentést akartam nem DB-san elindítani..
patch nálam nincs fennt.

"....de most Hardesten már muszály" MIért, tényleg?
Én most azon nyomom, de csak saveelésben látok különbséget. Mondjuk 1-2 nek jobban örültem volna, de a legkeményebben is 4x lehet menteni...

[HUN]PAStheLoD
én 1. re nem nyírtam ki senkit de most Hardesten már muszály 😄D

Én kedves voltam meghagytam az életüket.😊

Live your life like it\'s your last day...

[HUN]PAStheLoD
ja 1 kérdés 😊)

ti ki szoktátok nyírni az NPC-ket?
vén banya a shotgunnal... a takarító.. a csöves.. a szuszókáló öreg?

[HUN]PAStheLoD
ügyi vagy 😊

seAke
Nekem a Battlefield csinálta ugyanezt,de kibasztam vele!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Átnevezted/Áthelyezted a Max Payne könyvtárat valahova és a registry-ben nem írtad át a gyökérkönyvtár nevét!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Panjabi Mc
Leen egy kérdésem !!!! Fel akarom installálni a patchet és mikor elõkészíti a telepítésre azt írja ki hogy:Max Payne 2 instalation not found
Setup will now exit Szerinteket miért?

M@TriX
nem , nem lett volna szívem megöletni szegénykét. Mondjuk szerintem ha a mesterséges AI olyan lenne, akkor lõni sem tudnának az ellenfelek. 😉
Most éppen a 3. nehézségi foknak kezdek neki a Deep Blue v3-al...

[HUN]PAStheLoD
nm...

[HUN]PAStheLoD
kell kell kell MOST!!

[HUN]PAStheLoD
felmenni a liftel (vagy a lépcsõn) és ott a kódos ajtóhoz menni majd USE (E) és tovább

Nemcso
Matrix !

És ezzel a drága kis Monával csináltad végig az egész gámát ?

Shaman
kira

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

M@TriX
az biztos. 😉!!!
De azért jól néz ki nem? 😉

M@TriX
Na itt kisképben, hogy nehogy kihagyjátok. 😉

hen-tes
na ez fogja megenni az én pici gépecskémet !! 😞

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

M@TriX
Ja, egy kihagyhatatlan image
KaTT

Azért nem szúrom be, mert 1024x768-as...
Szerintem nagyon ütõs...

M@TriX
A megjelenés még várat magára:
FAQ:
"Q: When will this mod be out?

A: When it's done. There is no release date." 😉

De haladnak a fiúk. Érdemes nézegetni a hivatalos honlapot. Szépen infóznak éppen hol tartanak...

M@TriX
szép próbálkozás, csak tudnám mit akartál beszúrni, egy weboldalt? 😉

zaki
gamecopyworld-on nézd +

Panjabi Mc
[/img]

Panjabi Mc

Panjabi Mc
A a Crack-et honnan lehet leszedni??

M@TriX
A Játékok.hu-n foglalkoznak az üggyel. 😉 Lásd a lenti infók is Onnan vannak...

Habár most nálam nem jön be a MOD hivatalos oldala... valamiért.

Ezzel nem szabad viccelni.😊))

M@TriX
ja, nem érdemes leszedni. semmi említésre méltó. Eddig szerintem a best a Deep Blue...

hen-tes
há ma ecce

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
nem 😛

sohaaaaaaaaaaaaaaaaa 😄 poenos voltam ?😄

És kb. mikor jön?

zaki
jaja, már én is várom, mikor jön?

hen-tes
matrix mod ficsõrjei (ha vki nem ismerné)

- falon futás
- új hangok
- új skinek
- 250 új animáció
- új zenék
- 30 fegyver
- 12 új pályá (the chateau, the bruly brawl, the subway fight, the carpark scene, the construct, the jump program, the white corridor...)
- 4-13 féle ugrás
- elõsször Neo bõrében játszhatjuk végig a MOD-ot, ha végigvittük akkor választhatunk más karaktert is.
- Kung-Fu(!)
- az ellenfelek ügynökök lesznek, akik majd szép mutatványokat tudnak majd bemutatni
- lövedékek megállítása (ezen még dolgoznak a fiúk.. 😉)
- és még sok minden. 😉
Az egész körülbelül 300MB-ot fog nyomni

csak jönne már !! 😊

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy semmi sem látható a képbõl normálisan...

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.