Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Melyik a 2. küldetés?
Live your life like it\'s your last day...
- "The Chateau" dead man walking pálya
- lassabb, vég nélküli bullettime
- összes fegyver sebzése megemelve 50%-kal
- új zenék
- "hullám" effekt a golyóknak (a'la Matrix)"
Játékok.hu
Sajna nem cserélték re MAx modeljét még NEO-ra de azért megnézem aztán majd szólok. 😉

(= mármit, hogy a gárda dolgozik a MP2 "pannonizálásán" vagy sem)
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Egyenesen menjünk be az épületbe - a kocsiban van egy kis stuff -, majd fel és balra az ajtón be. Itt tovább, és amikor beérünk a liftes szobába, a liftajtó elõtt található néhány fegyveres doboz, erre pazaroljunk egy golyót. Mivel kirobbant az ajtó ugorjunk bele, és a lift egyik ajtaját ki lehet lökni. Kinn jobbra kanyarodva menjünk be a házba, és egyenesen menjünk tovább a folyosón. A székes szobába beérve, - ha akartok látni valami jópofát, akkor a székek alatti lõszeres dobozba lõjetek bele, és a szobaajtóból nézzétek az eseményeket 😊 – balra menjetek felfele. Majd lépjünk még egy szintet és itt a repedést átugorva, balra menjetek. A szakadék elõtti ajtón menjetek be, és azzal a lendülettel menjünk is át a szobán. A kanyar után egyenesen folytassuk utunkat. A repedés utáni ajtón bemenve a legegyszerûbb, ha lerobbantjuk az egész szobát ezzel megszabadulunk jó sok ellenségünktõl… Majd ha végeztünk mindenkivel, ugráljunk át a baloldalon található ajtóhoz. A fegyverraktár után felfele folytassuk utunkat. A hídon lõjük ki a robbanóanyagot, majd lenn az embereket, és menjünk tovább. A szobába, ahol a lift van tele fegyverrel, érkezve a felpakolt cuccokon pont fel lehet ugrálni. Majd, ha kiértünk újból az egyel feljebbi hídra, mielõtt belelövünk a munícióba, hagyjuk kibontakozni a kommandósokat. Amikor kinn vannak, a közelében akkor tüzeljünk. A leszakadt hídon ne menjünk le, hanem az elején az oldalából kitört résznél balra ugorjunk át, hogy átjussunk a másik oldalra. Most menjünk fel, és már csak pár kommandóst kell kinyírni és vége is a pályának…
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Érdems esetleg azzal végigvinni a játékot, mondjuk legnehezebben...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

[merlinw.org]

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
De hivatalod dátum nincs. Viszont egy trailer ki fog elõtte nézni szóval ha már láttál róla egy hivatalos trailert, akkor lehet bizakodni... 😉
Ami említésre méltó:
Deep Blue 3.0
MurderBurger
Payned Action
Realistic MOD 1.4
és most ez...
De eddig a nálam a Deep Blue 3.0 verte az összeset.
"Elkészült egy újabb említésre méltó MOD a Remedy Entertainment Max Payne 2: the Fall of Max Payne címû látványos FPS-éhez. A módosítás neve Cinema 1.0 lett és a következõ finomságokat tartalmazza:
- hangtompítós Beretta és MP5
- dupla Beretta és MP5
- gránátvetõ
- új skinek
- új zenék
- új fegyver hangok
- széles vásznú nézet lassított akció alatt"
Játékok.hu
Jól hangzik és néz ki. Holnap mondom is hogy milyen...
Az elsõ résztõl azért mérföldekkel jobb, mert belekerült a Havok motor ami tökéletesítette a játékot. Igen nagy mértékben...
Szóval nekem végképp nem csalódás. 😉
de amúgy tényleg rövid.
és kevés volt az ellen meg nem volt elég nehéz.. szal azt hittem hogy MAX PAIN lesz
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
kicsit rövid. másodszorra nemigen játszom végig egy játékot, kevés idõm lévén, + ált. van új addigra...
pont a képregény betétek adják a hangulatát, bár idegesítõ a töltések hossza...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
minden játékhoz kell egy kis fantázia

unabled to read data from: a mentések filekönyvtára..
Ezzel a hibaüzivel kivág a game a desktopra, én meg csak nézem mint állat.. Mi lehet a gond?
Gugger játsszál UT2003-al 😛