Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
gondolom hol akadhattál el de kib nehéz elmagyarázni. De. A lényeg az hogy nézzél szét mert olyna rész is van, hogy platform ugrással lehet eljutni egy ajtóhoz. Vagy loadold vissza a gémet. és menj addig amíg tudsz aztán ahol elakadtál ott csinálj egy shotot és linkeld be...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Érezz már rá a játékra..😊 Amugy én is sokat szivtam azon a pályán, kész labirintus szinte, de nem lehetetlen 😛

M@TriX
akkor nem nyirtál ki mindenkit... mi volt az utolsó hely ahol jártál? Keress ajtót, lõdd szét a hordókat... stb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
😉))) Remélem az PARTonként nem szólsz ide be. 😉
Melyik a 2. küldetés?

zaki
VAZZE OTT VAN ALATTAD A VÁLASZ!!!

Danecay
Az egyik sarokban lévõ számítüógéphez kell odamenni amire MAX rá is néz és utánna talán a USE gombot, a többire maj rájössz. Én is itt kóvájogtam egy darabig.

12346
matrix joh..😊)

M@TriX
van már FPS MOD is hozzá. 😉

zaki
nem látod, hogy oda van írva? kicsit olvasd el, hátra rájöszz

Ron Ragm
honnan lehet leszedni?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

12346
eh a MP2 mióta fps??😊 jatekok.hu-nál eltájolódtak picitkét😊)

zaki
kicsit átírtam a topic alcímét, mert így a helyes 😊

na azt kipróbálom, game alaat a bt 2,0-t szinte nem is használtam, csak a vetõdéseket

zaki
a leglátványosabb, amikor bullet time közben lõsz a kalasnyikovval, és újratöltesz, na az kiba látványos!

Arra gondolsz, mikor le van lassítva a game(bullet time), és körbe pörög?

Live your life like it\'s your last day...

melyik cool mozgásra gondolsz?

zaki
nagyon kúl lehet ez a sok mod, majd holnapra végigtolom az nfs u-t, aztán törlöm, hogy legyen helyem újra feltenni a gépre a MP2-t, aztán majd lesz megint újra ereszdelahajamat 😊

M@TriX
"Elkészült egy újabb említésre méltó MOD a Remedy Entertainment Max Payne 2: the Fall of Max Payne címû látványos FPS-éhez. A módosítás neve Matrix Edition v1.1 lett és a következõ finomságokat tartalmazza:
- "The Chateau" dead man walking pálya
- lassabb, vég nélküli bullettime
- összes fegyver sebzése megemelve 50%-kal
- új zenék
- "hullám" effekt a golyóknak (a'la Matrix)"
Játékok.hu

Sajna nem cserélték re MAx modeljét még NEO-ra de azért megnézem aztán majd szólok. 😉

M@TriX
úgy hallottam, hogy a 3. részben MOna-val lesz a domborítás, de már nem tudom hol olvastam...

zaki
biztos, hogy lesz 3, mert volt egy rá utaló mondat a végigjátszás után lejátszódó stáblista végén

Nem tudja véletlenül valaki, hogy Max PayneS :-)) kalandjai folytatódnak- e valaha???

(= mármit, hogy a gárda dolgozik a MP2 "pannonizálásán" vagy sem)

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Azt kellene megpróbálni,hogy az maxp2 alatt elinditani egy maxp1-es pályát! (A készítõk tuti megcsinálták..)
Emery
Chapter Two: In the Middle of Something
Egyenesen menjünk be az épületbe - a kocsiban van egy kis stuff -, majd fel és balra az ajtón be. Itt tovább, és amikor beérünk a liftes szobába, a liftajtó elõtt található néhány fegyveres doboz, erre pazaroljunk egy golyót. Mivel kirobbant az ajtó ugorjunk bele, és a lift egyik ajtaját ki lehet lökni. Kinn jobbra kanyarodva menjünk be a házba, és egyenesen menjünk tovább a folyosón. A székes szobába beérve, - ha akartok látni valami jópofát, akkor a székek alatti lõszeres dobozba lõjetek bele, és a szobaajtóból nézzétek az eseményeket 😊 – balra menjetek felfele. Majd lépjünk még egy szintet és itt a repedést átugorva, balra menjetek. A szakadék elõtti ajtón menjetek be, és azzal a lendülettel menjünk is át a szobán. A kanyar után egyenesen folytassuk utunkat. A repedés utáni ajtón bemenve a legegyszerûbb, ha lerobbantjuk az egész szobát ezzel megszabadulunk jó sok ellenségünktõl… Majd ha végeztünk mindenkivel, ugráljunk át a baloldalon található ajtóhoz. A fegyverraktár után felfele folytassuk utunkat. A hídon lõjük ki a robbanóanyagot, majd lenn az embereket, és menjünk tovább. A szobába, ahol a lift van tele fegyverrel, érkezve a felpakolt cuccokon pont fel lehet ugrálni. Majd, ha kiértünk újból az egyel feljebbi hídra, mielõtt belelövünk a munícióba, hagyjuk kibontakozni a kommandósokat. Amikor kinn vannak, a közelében akkor tüzeljünk. A leszakadt hídon ne menjünk le, hanem az elején az oldalából kitört résznél balra ugorjunk át, hogy átjussunk a másik oldalra. Most menjünk fel, és már csak pár kommandóst kell kinyírni és vége is a pályának…

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

M@TriX
Ja, megnéztem a Cinema MOD-ot, elég hangulatos...
Érdems esetleg azzal végigvinni a játékot, mondjuk legnehezebben...

Tibre
Vki tud adni egy linket modkészítõ tutorialhoz?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

M@TriX
Nem egy Mátrix-os MOD készül, de a kép nagyon megtetszett. 😉

M@TriX
nekem is ez volt a gyanúm, de ha jók az infóim akkor átforgatják a 2. részben. Legalábbis remélem... 😉

Az a gáz hogy semmi probléma nincs a könyvtárral, millioszor megnéztem már. De mikor még ment a game, épp mentettem 1állást, pont azután indult ujra a gép magátol /nem tul stabil../. Azóta nem tom betölteni a pályákat.. :/ Az állásokat meg nem akarom elvesziteni, mert a Hard Boiled utáni fokozat 3.partjában vagyok..

MerlinW
Nem töröltél C:\Documents and Settings\valami\Max Payne 2 Savegame könyvtárat, vagy vm hasonlót?

[merlinw.org]

#3163-ra senki?

Dragoner
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJA
Tibre
Nem akarok kötözködni,de sztem ez a matrix mod a max payne 1-hez készül.Elég csak megnézni életkijelzõt illetve a homokórát a videónál a balalsó sarokba.Ilyen kinézetû az egyben volt.Na meg gondoljatok bele 1 hónapja van kint a mod készítõ a kettõhöz,ennyi idõ alatt ugyan nem csinálnak egy kész játékot új mapokkal mindennel.(lehetséges,hogy már elõre megkapták a modkészítõt,akkor viszont a grafikát nem értem mert az vmi nagyon gagyi,talán még az elsõ résznek a színvonalát se éri el).Ettõl függetlenül biztos lesznek benne jó verekedések,de azért kár lenne a grafikával elbaszni.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Nemcso
Zaki !

A Deep Blue 3.0-t mindenképpen próbáld ki, tényleg nagyon jó !

zaki
ok, thx az infokat, bár egy kissé szomorúan hallom azt, hogy csak 2004 elején jön a matrix-os mod 😞

M@TriX
nem annyira, mert ezek csak kisebb módosítások, hangok modellek, ilyesmi. A DeepBlue 3 kissé nagyobb dobás, mert dupla AK, M4 MP5.. stb, hosszú kabát, új Mona...

M@TriX
Ha jók az infóim akkor csak 2004 legeleje lesz belõle.
De hivatalod dátum nincs. Viszont egy trailer ki fog elõtte nézni szóval ha már láttál róla egy hivatalos trailert, akkor lehet bizakodni... 😉

zaki
a The Matrix Revolutions mód mikor jön kb?

zaki
kicsit le vagyok maradva 😊

M@TriX
hmm. hát pár már igencsak...
Ami említésre méltó:
Deep Blue 3.0
MurderBurger
Payned Action
Realistic MOD 1.4
és most ez...

De eddig a nálam a Deep Blue 3.0 verte az összeset.

zaki
mi az hogy elksészült egy újabb mod? eddig melyik jelent még meg?

M@TriX
Na egy új MOD:
"Elkészült egy újabb említésre méltó MOD a Remedy Entertainment Max Payne 2: the Fall of Max Payne címû látványos FPS-éhez. A módosítás neve Cinema 1.0 lett és a következõ finomságokat tartalmazza:
- hangtompítós Beretta és MP5
- dupla Beretta és MP5
- gránátvetõ
- új skinek
- új zenék
- új fegyver hangok
- széles vásznú nézet lassított akció alatt"

Játékok.hu

Jól hangzik és néz ki. Holnap mondom is hogy milyen...

M@TriX
egyet értek, amúgy szerintem csak azért nem Akkora nagy baj a hossza, mert szép MOD-ok jönnek majd hozzá szépen.
Az elsõ résztõl azért mérföldekkel jobb, mert belekerült a Havok motor ami tökéletesítette a játékot. Igen nagy mértékben...
Szóval nekem végképp nem csalódás. 😉

[HUN]PAStheLoD
nekem azzal sem volt gondom .. és a hossza se tûnt rövidnek amikor kezdtem 😊)
de amúgy tényleg rövid.

és kevés volt az ellen meg nem volt elég nehéz.. szal azt hittem hogy MAX PAIN lesz

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Frank99
sztem méltó a nagy Õ-höz, az elsõ részhez.
kicsit rövid. másodszorra nemigen játszom végig egy játékot, kevés idõm lévén, + ált. van új addigra...
pont a képregény betétek adják a hangulatát, bár idegesítõ a töltések hossza...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

[HUN]PAStheLoD
MARIO the King 😄DD

a matrix mod miko?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ennyi erõvel a Duke Nukem hogy birja el egy kézben a shotgunt?
minden játékhoz kell egy kis fantázia

zaki
marioval 😄

bigfoot
hát sztem elég hülye vagy ha nem tetszett a történet, ha meg nem tudsz angolul akkor játszál a marioval abba nincs szöveg. a fegyverarzenálról meg hogy mennyi lõsszert vihet magával annyit hogy ez szinte minden játékba így van ez az elsõ 3rdshootered??mer az már régen rossz ha meg nagyon élethûségre vágysz játsz a hitman 2vel

Exception
unabled to read data from: a mentések filekönyvtára..

Ezzel a hibaüzivel kivág a game a desktopra, én meg csak nézem mint állat.. Mi lehet a gond?

Gugger játsszál UT2003-al 😛

Gugger
lenyomtam a gamát, de engem pl. tökre idegesített a sok kis történet meg pofázás közben! Inkább lehetett volna több akció nagyobbb tereken, ahol lehetett volna ugrálni, meg jókat lövöldözni, nem pedig ilyen szûk folyosókon. ha jól emléxem az elõzõ részben több volt a lassítás is egy egy kivégzésnél, az pl hiányzott. És az hogy egy egész fegyverarzenál + mindegyikhez 300 lõszer + molotov koktél + meg gránátok elfér Max kabátja alatt az egyszerüen LOL! Szerintem max 2 pisztoly vagy 2 uzi, egy kérkezes fegyver, némi lõszet, és 2-3 gránát bõven elég lett volna, és pl. lehetett volna cserélgetni. Szal én már le is szedtem a géprõl, felejthetõ a játék!