Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha netán nem tudod letölteni a patch-et akkor vedd le a grafikszot minimumra. At lehet azt az egy pályát még úgy is vészelni.
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
A divx-et meg fel kell rakni. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Következõ problémám akadt:
Part1 Chapter7 betöltése közben (miután találkoztam Mona-val a kéróján) kivág Windows-ba (bad allocation hibaüzenettel). Környezet: WIN98, Dx9.0b, Connect3d9600PRO, semmilyen "extra" video codec nincs fent a gépen (divx sem).
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne, mivel a gamma üt és jó volna végigtolni.Thx!

hogy kell?

Húúú, ha igen...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Na szóval a kérdésem az lenne hogy mennyire faxa a játék?
Jobb mint az elsõ rész? Mert hát én tõsgyökeres PAYNE fan vagyok ugyebár!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rotary & Dypee production
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Az elsõhöz király Kung-Fu volt, csak hát az esések nem voltak tökéletesek. A 2. részben azért kíváncsi volnék egy kiadós verekedésre, persze csak rongybaba effektussal.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Live your life like it\'s your last day...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Egyenesen menjünk be az épületbe - a kocsiban van egy kis stuff -, majd fel és balra az ajtón be. Itt tovább, és amikor beérünk a liftes szobába, a liftajtó elõtt található néhány fegyveres doboz, erre pazaroljunk egy golyót. Mivel kirobbant az ajtó ugorjunk bele, és a lift egyik ajtaját ki lehet lökni. Kinn jobbra kanyarodva menjünk be a házba, és egyenesen menjünk tovább a folyosón. A székes szobába beérve, - ha akartok látni valami jópofát, akkor a székek alatti lõszeres dobozba lõjetek bele, és a szobaajtóból nézzétek az eseményeket 😊 – balra menjetek felfele. Majd lépjünk még egy szintet és itt a repedést átugorva, balra menjetek. A szakadék elõtti ajtón menjetek be, és azzal a lendülettel menjünk is át a szobán. A kanyar után egyenesen folytassuk utunkat. A repedés utáni ajtón bemenve a legegyszerûbb, ha lerobbantjuk az egész szobát ezzel megszabadulunk jó sok ellenségünktõl… Majd ha végeztünk mindenkivel, ugráljunk át a baloldalon található ajtóhoz. A fegyverraktár után felfele folytassuk utunkat. A hídon lõjük ki a robbanóanyagot, majd lenn az embereket, és menjünk tovább. A szobába, ahol a lift van tele fegyverrel, érkezve a felpakolt cuccokon pont fel lehet ugrálni. Majd, ha kiértünk újból az egyel feljebbi hídra, mielõtt belelövünk a munícióba, hagyjuk kibontakozni a kommandósokat. Amikor kinn vannak, a közelében akkor tüzeljünk. A leszakadt hídon ne menjünk le, hanem az elején az oldalából kitört résznél balra ugorjunk át, hogy átjussunk a másik oldalra. Most menjünk fel, és már csak pár kommandóst kell kinyírni és vége is a pályának
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Kathy Tong akibõl Mona lett.
http://www.wolfmodels.de/Models/Ladies/Kathy%20Tong/images/Kathy%20Tong%20wom%2018.jpg
Bocs az "off"-ért ...
A medve nem játék.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
part III, chapter 8: vlad fennt van 1 állvány szerû vmin, és dobálja lefele a bombákat, kilõttem az azokat tartó pilléreket, erre lejjebb esett, és onnan ugyanúgy dobál, de ott nem látom, nem tudom lõni gránátom sincs...itt mi a teendõ?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!