Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MX Maximus
Na figyu! Nekem is ez a problémám volt éppen a part 1 utolsó chapterében. Letöltöttem a PATCH-et és uzsgyi neki.

Egyébként ha netán nem tudod letölteni a patch-et akkor vedd le a grafikszot minimumra. At lehet azt az egy pályát még úgy is vészelni.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

M@TriX
lehet a jó öreg Win98 nem tetszik neki. 😉
A divx-et meg fel kell rakni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hali!

Következõ problémám akadt:
Part1 Chapter7 betöltése közben (miután találkoztam Mona-val a kéróján) kivág Windows-ba (bad allocation hibaüzenettel). Környezet: WIN98, Dx9.0b, Connect3d9600PRO, semmilyen "extra" video codec nincs fent a gépen (divx sem).
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne, mivel a gamma üt és jó volna végigtolni.Thx!
zaki
jó szórakozást 😊

ahh mar megvan nagyon kiraly a gem mindenkit szetolovok 😊

Danecay
Pontosan úgy ahogyan oda le van írva. Totalcmd, vagy Wincmd-ben menny ada ahová a játékot installáltad és ahol a maxpayne2.exe található majd beirod hogy maxpayne2.exe -developerkeys

zaki
utána van még pár db ék amit ki kell lõni, aztán megint zuhan 1et Vlad, utána már "csak" meg kell ölni

hykao
Lesz
a cheatland azt írja hogy a maxpayne2.exe -developer paraméterekkel indítsak
hogy kell?
Van valahol hozzá honosítás?
patchet feltettem letoltottem mar hozza cracket is es semmi

zaki
drivercsere, vagy lehet, hogy bezavar vmi codec, vagy tedd fel a patchet, vagy nem tudom 😊

vki segitsen please vagy szetverem a gepem...

Dutch Flander
Az a bizonyos hompédzsrõl letölthetõ modifiáció-készítõs 22MB-os cucc alkalmas pályakészítésre is? Szeretnék ugyanis egyszer egy nagyon ütõs pályát készíteni, nem árulom el, mirõl. Ja, és ha lehet vele készíteni, akkor ez alkalmas Dead Man Walking pálya készítésére is?
Húúú, ha igen...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

vki segitsen please lefagy a jatek amikor betoltene a menut

PAYNE
szevasztok! hogy vagytok? me én jól!
Na szóval a kérdésem az lenne hogy mennyire faxa a játék?
Jobb mint az elsõ rész? Mert hát én tõsgyökeres PAYNE fan vagyok ugyebár!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
ezt nem lehet elmagyarázni, hogy hogy védd +.

zaki
és ezt miért ide írod? komolyan mondom nem értem az ilyeneket...

zaki
a matrix modot? miért már meg is jelent?

zaki
még nincs kész, de már készítik

Davidka
Én a gamedox-ról szedtem, de az pénzbe kerül és nem is olyan jó

Davidka
Hi! Nem tutdja valaki, hogy van e valamilyen magyar max péjn fan oldal?

zaki
nincs mit 😊

zaki
felmész a lépcsõn, és ott majd adja magát a helyzet... kicsit keresgélned kell, de majd lesz 1 iroda, ahol elbújsz, és majd jönnek a terroristák, aztán jön a biztosnási õr, lelövik, felveszed a csúzlit, és...

zaki
húúú, az úgy volt, ha jól emléxem, hogy el kell jutnod az irodába, egy kicsit bújj el, ott lesz majd 2 terrorista, és jönni fog egy biztosnási õr, akit lelõnek, a csúzlit meg elejti, azt fel kell venned, és onnan meg már 1értelmû merre kell menni

M@TriX
nem rossz a kép, de jó, hogy nem sikerült beszúrni, ugyanis jól széthúzta volna a topicot...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát nemtom, de nekem valahogy nem jöt be, valahogy maradok a Matrixnál (talán név kötelez. 😉)

IMYke2.0.0.0
Ez egy Bishop MOD????? 😊))))))))))))))))

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
ez meg mi? 😊

M@TriX
Egy új MOD készült: 😉

M@TriX
menj be a folyosó végén lévõ banya szobájéán át és ki az balakon és tovább...

zaki
hát ez nem nagyon jött be... mi akar(t) ez lenni?

Panjabi Mc

Rotary & Dypee production

Panjabi Mc

Panjabi Mc

Dutch Flander
Hát egy újabb játék, telljesen végignyomva. Én csak azt sajnálom, hogy már vége. De 2 dolog van aminek örülök: a Dead Man Walking egy hatalmas ötlet volt, és végre egy harcias amazon fog domborítani Payne bácsi mellett, mint állandó partner a folytatásban. Arra leszek kiváncsi, mi lesz a története. Valami újat kell hogy kitaláljanak, mert errõl a sztoriról már mindent kiveséztek...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

M@TriX
tudtommal még nincs... (a 2. részhez...)

MX Maximus
Õ... Izé... Tud valaki olyan helyet ahol Kung-Fu modot lehet letölteni? Vagy esetleg valamilyen harcstílus mod letöltést?

Az elsõhöz király Kung-Fu volt, csak hát az esések nem voltak tökéletesek. A 2. részben azért kíváncsi volnék egy kiadós verekedésre, persze csak rongybaba effektussal.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Majd ha jön a mod, akkor megint beindul, ne félj.😉

Live your life like it\'s your last day...

Tibre
Multi mod készül,vagy még mindig nem kivitelezhetõ élvezehõten?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

zaki
hû de haldoklik a topic...

Emery
Part II Chapter Two: In the Middle of Something
Egyenesen menjünk be az épületbe - a kocsiban van egy kis stuff -, majd fel és balra az ajtón be. Itt tovább, és amikor beérünk a liftes szobába, a liftajtó elõtt található néhány fegyveres doboz, erre pazaroljunk egy golyót. Mivel kirobbant az ajtó ugorjunk bele, és a lift egyik ajtaját ki lehet lökni. Kinn jobbra kanyarodva menjünk be a házba, és egyenesen menjünk tovább a folyosón. A székes szobába beérve, - ha akartok látni valami jópofát, akkor a székek alatti lõszeres dobozba lõjetek bele, és a szobaajtóból nézzétek az eseményeket 😊 – balra menjetek felfele. Majd lépjünk még egy szintet és itt a repedést átugorva, balra menjetek. A szakadék elõtti ajtón menjetek be, és azzal a lendülettel menjünk is át a szobán. A kanyar után egyenesen folytassuk utunkat. A repedés utáni ajtón bemenve a legegyszerûbb, ha lerobbantjuk az egész szobát ezzel megszabadulunk jó sok ellenségünktõl… Majd ha végeztünk mindenkivel, ugráljunk át a baloldalon található ajtóhoz. A fegyverraktár után felfele folytassuk utunkat. A hídon lõjük ki a robbanóanyagot, majd lenn az embereket, és menjünk tovább. A szobába, ahol a lift van tele fegyverrel, érkezve a felpakolt cuccokon pont fel lehet ugrálni. Majd, ha kiértünk újból az egyel feljebbi hídra, mielõtt belelövünk a munícióba, hagyjuk kibontakozni a kommandósokat. Amikor kinn vannak, a közelében akkor tüzeljünk. A leszakadt hídon ne menjünk le, hanem az elején az oldalából kitört résznél balra ugorjunk át, hogy átjussunk a másik oldalra. Most menjünk fel, és már csak pár kommandóst kell kinyírni és vége is a pályának

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

zaki

M@TriX
NO comment! 😉

M@TriX
feljebb, már 4-et kilõttél igaz, annál magasabban van még, hogy az a nagy zöld "jégcsap" leessen...

a.carkey
"OFF":
Kathy Tong akibõl Mona lett.

http://www.wolfmodels.de/Models/Ladies/Kathy%20Tong/images/Kathy%20Tong%20wom%2018.jpg

Bocs az "off"-ért ...

A medve nem játék.

zaki

Goodwill
kösz, hát ez jó rövid volt....de velõs 😛

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

zaki
van még pár ék vagy mi, amit ki kell lõni a helyükrõl, utána esik mégegyet, és már "csak" le kell lõnöd Vlad-ot, és The End

Goodwill
eh elakadtam
part III, chapter 8: vlad fennt van 1 állvány szerû vmin, és dobálja lefele a bombákat, kilõttem az azokat tartó pilléreket, erre lejjebb esett, és onnan ugyanúgy dobál, de ott nem látom, nem tudom lõni gránátom sincs...itt mi a teendõ?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!