Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Tessék:

Max Payne 2 Matrix Edition v2

De csak azért, mert Karácsony van, és tudom, hogy gyárilag ilyen veszélyes vagy...
Panjabi Mc
Ja akkor legalább egy oldalcímet ha mondanál nagyon megköszönném mert sehoil se találom azt a kibaszott Matrix-os mod-ot !!!!!!!!Hanem csak ilyeneket találok hogy MaxPayne2Tools meg baromságokat de azzta modot sehol se találo légyszi valaki mondja már meg azt a címet ahonnan le lehet tölteni

Rotary & Dypee production

Panjabi Mc
Akkor legalább azt monnd meg hogy melyik keresõbe írjam be!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem inkább Te sajnálod az idõded és a billentyûzeted, hogy a létezõ 2-300 keresõ közül valamelyikbe beírd ezt: Max Payne 2 mod download

War. War never changes.

MX Maximus
Az igaz hogy a desert e. hangja ütõs.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

MX Maximus
MITTOMÉN!!!

Panjabi Mc
Sajnáljátok a billentyûzeteteket vagymi ???????? egy nyomorult kérdésre nem bír valaki válaszolni??????,,

Panjabi Mc
Ilyenm nincs!! Tököm ki van basszameg a kurva élet

M@TriX
persze, de szerintem annyira nem rossz, a Desert Eagle hangja szerintem nagyon ütõs lett. 😉
Persze ez nem egy Kung-Fu MOD, arra azért várni kell. 😉
Az komplikûáltabb, habár egy MODban már láttam rugást. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Panjabi Mc
Hahó valaki !! Megmondanátok hogyx MOD-okat honnan tudok szerezni??????????????????Kéne a Matrix.os mod

hykao
Nincs mit.
hykao
Installálás után a játékon belül (alapból: C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 2) lesz egy "Magyaritas" mappa.
Ezen belül futtasd a "make" nevû fájlt.
Ez eltart pár percig.
Ezután már magyar lesz. De csodára ne számíts, ahogy azt a #3331-ben leírtam
zaki
húúú, most eléggé lehangolódtam

hykao
Nem végleges belenéztem.
Ez a Cziczliper Attila féle, kb 10-20%-os lehet, ráadásul a gmiki oldaláról való, ott meg már fenn volt ez a verzió egy ideje.

A teljesre még várni kell, IMYke & Methos január környékére ígérik.
hykao
Bameg, tényleg, de a képregényfordításokat nem tartalmazza.
zaki
bazz, kész a véglegges magyarítás? nem hiszek a szememnek

Panjabi Mc
Szevasztok meg tudná valak imondani hogy ezt a Matrix-os MOd-ot honnan lehetne leszedni???

Dutch Flander
Csatlakozom az elöttem felszólalóhoz. Ez elég gyenge. Teljesen elveszi a játék hangulatát...

szerintem

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

MX Maximus
Ez a Matrix v2 mod egy nagy rötyi. Nekem nem tetszik. Aszt hittem lehet majd szaltózni mint az elsõ rész Kung Fu modjában. Ráadásul még verekedni sem lehet. Szerintem .

Dutch Flander
Akkor föl kéne tennem az elõzõ mentést is, mi? Merthogy ahhoz, hogy lásd a Happy Ending-et, végig kell nyomni Decetive módban, majd utánna a mentésem.
Vagyis 1 mentés a Detective végéhez + 1 mentés a Hard Boiled végéhez.
Meglátom, mit tehetek...

Dutch Flander
Nekem is ilyen kártyám van! Ha elolvasod a ReadMe-jét, láthatod, hogy a hiba a driverben van. Ott van, hogy a következõ drivere a Radeonnak talán nem fogja tartalmazni a hibát. De még nem láttam új drivert. Ha nagyon zavar, kapcsold ki a Pixel Shader Skin-t. A hangnál meg fingom sincs, mit tegyél. Ott az EAX kavarhat be valamit.

hykao
Elõtte, legújabb directx, legújabb Catalyst (3.10) install!!!
hykao
Lehetséges, hogy újra kell installálnod a játékot!!!
M@TriX
kártya miatt, nem kellett volna. 😉
Na jó nem bántalak. 😉
Vagy nézz patchet, és persze legújabb Cata drivert. ,)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szeva All!
VGA kártya cserén esett át a gépem, lett egy Ati Radeon 9200-asom, és 2 olyan probléma van, ami eddig nem volt:
Max Payne hangja nem hallatszik, a többi csak recsegve,
Az összes emberke, ruhával mindennel együtt olyan mintha laminálva lenne. Csillognak össze-vissza meg minden szar.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

M@TriX
Egyébként leszedtem a mentésed, mert újratelepítettem a Wint, mert új gépem van és a játék mentések nem tartalmazzák az állást, valahol méáshol tartalmazza MAX barátunk. 😉
Szóval leszedtem és bemásoltam és "Detective" szint vége jön be nálam, azaz nem a 3. vég, amit ügy láttunk ...

Dutch Flander
Ja, vagy #3304!
The choise is yours...

M@TriX
lásd lentebb, amúgy sokmindent, érdemes megnézni...

M@TriX
ja

bigfoot
a happy end befejezést úgy lehet elérni hogy a detectív mód alatt 2vel lévõ módót végig nyomom?

Tibre
Vááááá ez a chateou map nagyon ott van!!!!!!
Megakartam csinálni mint map,de ezek után felesleges 😊.
Ezt még nyakon öntik kung-fuval meg az éppen ott folyó események zenéjével,ahogy a filmben aztán már király is lesz 😊.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Carlos
Asztán mit csinál ez a Matrix Mod???

Þór vígi þessi rúnar

zaki
az 😊

MX Maximus
Csak annyit mondok. EZ EGY KÚL GÉM. Legalábbis nekem tetszik.

Carlos
3298

Þór vígi þessi rúnar

Dutch Flander
Azt hunnan szödhetõ lé, szomszéd?

Carlos
A kérdés érvénytelen!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jóestét kolléga! 😊
Honnan tudnám leszedni?

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Na skacok, megnéztem a Matrix MOD v2-es verzióját.
Gyerekek, kötelezõ darab. Nagyon hangulatos és brutál lett.
Tartalmazza a Bonus mappokat és a Chateououst is. (franc most nem nézem meg hogy kell leírni.) 😊

Dutch Flander
Tessék, lehet élvezkedni, meg sírni és elérzékenyülni, mert itt van a Happy Ending mentés!!!

Mielõtt elindítjátok, tudni kell, hogy a betöltés után vagy nyomtok egy jobbra bukfencet, vagy bullet time és gyorsan kilövitek az utolsõ tartó biz-baszt. Csak gyorsan, mert jön a dinamit, és ha jól emlékezem, nem maradt több mentésem.

Jó szórakozást. Cserébe kérek visszajelzéseket az új befejezésrõl...

Dutch Flander
Türelem Max Payne Happy Ending-et terem...
Csak az a baj, hogy modemmel nyomulok tudjátok, így hát kis idõbe telik, mire fölpakolom valahová a webtárhelyemre. Holnapra valahogyan megoldom (hogy élvezhessétek). Akkor majd jelentkezem.

Patient my young padavans...

Ha meg lehetne oldani, "tekintetes nagyságos direktor úr", azt a savet én is szeretném "magamévá tenni" 😊 !
Köszi!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Krinyo
nemtudnád elküldeni a mentést?

Krinyo
valaki nemtudna nekem adni egy mentést a 7edik fejezetrõl?
Nekem betöltés közben hibát ir ki.
Szal nemtok továbbjutni.
thx

M@TriX
hmmm...
Biztos jót töltöttél le?

M@TriX
Igen, ne már? nincsd MAX-en sem új cucc?
Na majd megkukkolom...

Dutch Flander
Ha az alternatív befejezésre vagy kiváncsi, én szívesen odaadom a mentésemet, épp a vége elõtt. Azt betöltve Te is meg tudod nézni a "Happy Ending"-et...

Ha? Akarod?

Takimate
Be lett ide linkelve a játék alternatív befejezésének 2 új diája ?
Ha végigviszed, Dead or arrival szinten a játékot...

Vagy nem tudja valaki, hogy hol lehetne ezt megnézni ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy semmi új nincs benne.
Méretre ugyanaz, mint az elõzõ, a readme-je is azonos = ködösítés

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
Na mielõtt eltûnik itt nekem a topic. 😉
Kijött a Matrix-os MOD 2. verziója. Nem rossz-nem rossz.
Játékok.hu:
"Megérkezett az elsõ Matrix-os MOD 2. verziója (vagy a 2. Matrix-os MOD eslõ verziója? 😉) a Remedy Entertainment Max Payne 2: the Fall of Max Payne címû látványos akciójátékához. A módosítás neve Matrix Edition v2.0 lett és a következõ finomságokat tartalmazza:
- "The Chateau" dead man walking pálya
- lassabb bullettime
- összes fegyver sebzése megemelve 50%-kal
- új zenék
- Max kapott egy hosszú bõrkabátot végre és egy napszemüveget
- Mona is fekete szerelést kapott
- "hullám" effekt a golyóknak (a'la Matrix)"