Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
nem tudom elég lenne e az angolom hozzá, persze a játékot megértettem azzal nem volt gond, de mint tudod nem vagyok jo helyesiro 😊)
szal ilyenekben segitenék de nem akarok befurakodni egy ilyen fordito teambe 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
Az ilyen egyéni hibákon nagyon nehéz látatlanban segíteni, fõleg úgy, hogy nem árasztassz el minket információkkal...
hykao
Tarkóra, vagy fejre tett kéz...de mindegy, ahogy gondolod.
De miért nem szállsz be inkább a fordításba - ha vannak ötleteid, mindig jól jön egy plusz ember?
zaki
LOL mi van veletek, ez a Meksz Péjn 2 topic, tessék a game-ról beszélni 😊

Tikal
"netántán valami van a kezében..." általában szokott lenni 😊

de mielott félreértenél, tudom hogy a tarkora tet kéz jobb, de ez még nem zárja ki azt hogy a rendõr elsonek azt mondja hands up, drop your weapon, vagy ilyesmik... vagy emeld a kezed a magasba hadd lássam mi van benne, kiforditott tenyérrel stb....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szoval azt mondod nem szokták azt mondani a rendõrok hogy hands up?

a foldre fektetést csakugy irtam, mert a szorszál hasogatás már uncsi, pl hollywoodi filmekben nem látni ilyrt pedig életben igy is csinálják...

de ha akarod bemásolo ujság cikkeket ahol szerepel a hand up és ennek változatai...

hogy mondják angolul hogy kezeket a tarkora?

hykao
Inkább errõl ne nyissunk vitát.

Az teljesen más szituáció, amikor a földön van a delikvens, vagy falhoz, autóhoz van támasztva, vagy netántán valami van a kezében...

A lényeg, hogy - bármily furcsa is - fõleg közel-kontaktusnál, könnyebben tud akcióba lendülni a delikvens, feltartott kézbõl, mint lefixált (ebben az esetben tarkóra tett) kézbõl.
HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Köszi, azért megnézem!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Tikal
ezt honnan veszed?
HANDS UP, NYPD! 😊
egyébként meg nem hinném hogy nem használják a kezeket fel kifejezést...
és ha már itt tartunk akkor olyat is szoktak hogy foldre fektetik oket kinyujtott kézzel két oldalt, majd jon az officer és megbilincseli, de ez már részlet kérdés...

Tikal
ez már unalmas, képzeld ismerem a nyelvtant...

Hmuda
Egy idõ után annyi kis karika lesz elõttem, hogy semmit nem látok és totál eltakarja a látómezõmet, magyarán semmit nem látok az ellenfélbõl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ja:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

HuAn82
Te lenni rendõr?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Talán...
Találd ki, hogy én vezényelek, vagy engem vezényeltek...
HuAn82
Tapasztalat?

hykao
Amúgy tarkóra tett kézzel szokták kivezényelni a népet.
Felemelt kezekkel, csak Hollywood-ban, meg esetleg a Barátok közt szintû alkotásokban.
hykao
Gyerekek, azt, hogy "feltartott" egybe írjuk, nem pedig külön: "fel tartott"!!!
Ha már magyarról beszélünk!

Tikal!
Tudsz mutatni in-game képeket a Matrix modbol?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

IMYke2.0.0.0
Sõt pontosítok: "...a lassan kész,". Te, aki magát "oszlopos tagja"-nak titulálod, tudhatnád, hogy hátra van még egy s más, míg kikerül a végleges változat a netre... például egy teljes helyesírási, grafikai tesztelés, egy újabb komplett végigjátszás.
Nem hinném, hogy Ti nem így csináltatok volna --- lúzer!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
---> "készülõ" lúzer, tanulj meg olvasni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Pöttyet!

Þór vígi þessi rúnar

ja ez jobb lenne : jojjon ki fel tartott kezekkel.. 😊

Carlos
Lúzer!
Beszélni magyar normálisn he?

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
és jöjjön ki fel tartott kezekkel... feje folé tartot kezekkel.. ilyet nem mond senki 😊

Hmuda
Kipróbáltam a Matrix modot és a gyolyócsíkoktól eltekintve egész jó (a rohadt karikáktól nem lehet látni hogy hova lövök automata fegyverrel 😛).

hykao
K.K.Ü. neked is.
IMYke2.0.0.0
Igen, köszi, még nem ismertem a helyet, de szükség lesz rá, most már tudom, hogy miként tölthetek fel egyszerûen képeket.
Köszi Hykao!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

hykao
Ok, látom közben megoldódott.
zaki
jaja, én is ezt használom

zaki
na, mostmár ok, jó lesz nagyon 😊

hykao
IMYke, használd a Lazarus féle KÉPFELTÖLTÕ-t!
IMYke2.0.0.0
Tessék, megoldva:

A mérete tehát direkt kicsi.

zaki
ok, thx

IMYke2.0.0.0
Dolgozom rajta... pill.

zaki
sajnos nekem nem jön be a kép 😞

IMYke2.0.0.0
Remélem, emlékeztek rá, volt egy emberke, aki screenshotokkal kezdte a Fórumos pályafutását...
Most én csinálom ezt - Ez kérem szépen a lassan kész, elsõ és egyetlen, teljes Max Payne 2 HUN MOD-ból van:

A mérete direkt ilyen kicsi, hogy beférjen a fórumba, és ne vágja szét a topikot... Remélem, azért látható és olvasható.

Üdv, és tovvábi kellemes ünnepeket kíván:

mar rajottem de azert kossz, meg vannak ottan kis hengerek es azokat is ki kell loni

vmi tartócölöpöket kell kilõdösni!remélem sokat segítettem! lesz/van hozzá kung-fu mod?

mit kell csinalni a legvegen ? dobalja a dinamitot es nemtom hogy kell megolni.. mit kell csinalni ?

hykao
Nálam a Terminator mod 1.5-ös verziója csinálja ugyanezt.
Danecay
Na akkor még egyszer:
Hali minmdenkinek! Lenne 1 kis gondom a DEEP BLUE 3 moddal.Játék betöltése közben a töltési folyamat megszakad és a következõ hibaüzenet jelenik meg:

Exception:
A reference to shader material "Bady_Texture" definied in file "MaxPayne_Wounded.txt" couldn't be resolved

Closing...

Miért lehet ez és hogyan lehet megoldani a hibát. A mod telepítését elrontani sem lehet, biztos nem hardware hiba mert simán (mod nélkül) végigtoltam már a játékot, a Matrix mod is szuperál. Gondolom az nem jelent gondot ha a Marix mod is bele van rakva a MP2 könyvtárába.

M@TriX
itt is írtam már a Terminator MOD-ról de semmi extra, csak max-ot cseréli le, de õt meg úgyis nagyrészt hátulról látod. 😉
Eddig említésre méltó MOD a Matrix sorozat és a Deep Blue 3 meg még pár kisebb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
A topic pontos neve: "Terminator:War of the Machines"
nah megprobalom megkeresni 😉 kossz

hykao
Nem.
Bõvebben a Terminator3 topic #1397-as hozzászólásában.
es mit tud a terminator mod ? csak maxit csereli le ?

Danecay
Hali minmdenkinek! Lenne 1 kis gondom a DEEP BLUE 3 moddal.Játék betöltése közben a töltési folyamat megszakad és a következõ hibaüzenet jelenik meg:

Exception:
A reference to shader material "Bady_Texture" definied in file "MaxPayne_Wounded.txt" couldn't be resolved

Closing...

Miért lehet ez és hogyan lehet megoldani a hibát. A mod telepítését elrontani sem lehet, biztos nem hardware hiba mert simán (mod nélkül) végigtoltam már a játékot, a Matrix mod is szuperál. Gondolom az nem jelent gondot ha a Marix mod is bele van rakva a MP2 könyvtárába.

hykao
Terminator mod:

M@TriX
még nem, ha jól emléxem most tudod meg a lift melletti ajtónak a kódját nem?
Szóval liftel fel ahol lejöttél és ott be az ajzón ami le volt kódolva...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.