Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal ilyenekben segitenék de nem akarok befurakodni egy ilyen fordito teambe 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De miért nem szállsz be inkább a fordításba - ha vannak ötleteid, mindig jól jön egy plusz ember?
de mielott félreértenél, tudom hogy a tarkora tet kéz jobb, de ez még nem zárja ki azt hogy a rendõr elsonek azt mondja hands up, drop your weapon, vagy ilyesmik... vagy emeld a kezed a magasba hadd lássam mi van benne, kiforditott tenyérrel stb....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a foldre fektetést csakugy irtam, mert a szorszál hasogatás már uncsi, pl hollywoodi filmekben nem látni ilyrt pedig életben igy is csinálják...
de ha akarod bemásolo ujság cikkeket ahol szerepel a hand up és ennek változatai...
hogy mondják angolul hogy kezeket a tarkora?
Az teljesen más szituáció, amikor a földön van a delikvens, vagy falhoz, autóhoz van támasztva, vagy netántán valami van a kezében...
A lényeg, hogy - bármily furcsa is - fõleg közel-kontaktusnál, könnyebben tud akcióba lendülni a delikvens, feltartott kézbõl, mint lefixált (ebben az esetben tarkóra tett) kézbõl.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
HANDS UP, NYPD! 😊
egyébként meg nem hinném hogy nem használják a kezeket fel kifejezést...
és ha már itt tartunk akkor olyat is szoktak hogy foldre fektetik oket kinyujtott kézzel két oldalt, majd jon az officer és megbilincseli, de ez már részlet kérdés...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Felemelt kezekkel, csak Hollywood-ban, meg esetleg a Barátok közt szintû alkotásokban.
Ha már magyarról beszélünk!
Tikal!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Nem hinném, hogy Ti nem így csináltatok volna --- lúzer!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi Hykao!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A mérete tehát direkt kicsi.
Most én csinálom ezt - Ez kérem szépen a lassan kész, elsõ és egyetlen, teljes Max Payne 2 HUN MOD-ból van:
A mérete direkt ilyen kicsi, hogy beférjen a fórumba, és ne vágja szét a topikot... Remélem, azért látható és olvasható.
Üdv, és tovvábi kellemes ünnepeket kíván:

lesz/van hozzá kung-fu mod?
Hali minmdenkinek! Lenne 1 kis gondom a DEEP BLUE 3 moddal.Játék betöltése közben a töltési folyamat megszakad és a következõ hibaüzenet jelenik meg:
Exception:
A reference to shader material "Bady_Texture" definied in file "MaxPayne_Wounded.txt" couldn't be resolved
Closing...
Miért lehet ez és hogyan lehet megoldani a hibát. A mod telepítését elrontani sem lehet, biztos nem hardware hiba mert simán (mod nélkül) végigtoltam már a játékot, a Matrix mod is szuperál. Gondolom az nem jelent gondot ha a Marix mod is bele van rakva a MP2 könyvtárába.
Eddig említésre méltó MOD a Matrix sorozat és a Deep Blue 3 meg még pár kisebb...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Exception:
A reference to shader material "Bady_Texture" definied in file "MaxPayne_Wounded.txt" couldn't be resolved
Closing...
Miért lehet ez és hogyan lehet megoldani a hibát. A mod telepítését elrontani sem lehet, biztos nem hardware hiba mert simán (mod nélkül) végigtoltam már a játékot, a Matrix mod is szuperál. Gondolom az nem jelent gondot ha a Marix mod is bele van rakva a MP2 könyvtárába.