Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök hülye gondom van. Ráadásul az elsõ résszel de nem baj.
Szóval teljesen legális vásárolt példányom van.egyszer régen már végig is játszottam. Most amíg várok a kettõ fordítására, gondoltam játszom az elsõvel. Feltelepítettem a játékot beállítottam a billentyûket és amikor az elsõ pályát tölti be......kidob az asztalra

Van valakinek ötlete mi lehet ez a virtuális jelenség?
Ezentúl nem vásárolok játékot

www.extragyongy.hu
Leszakadt bodé 😄
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
CSAK a Fradi
http://www.zenith.atw.hu
.))))))
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Helyette tölts le egy Alley Baggett képet!
"Többre" mész vele... hehehehehe
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pl. nagyobb MODok a Max Payne 1-hez most jelennek megfele...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
...remélem készítik már a fiúk! 😊))))))
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Terminator Mód 1.5béta:
Terminator Payne skin
-Terminator menü zene
-Terminator b-time zene
-Terminator vér-sebzés
A következõ verzióra ígéri a készítõ:
-Mona T-x skin
-új csontváz-terminátor ellenfél-skin
most így ezek jutnak az eszembe róla.
Mellesleg ebben a Terminator módban mi a pláne?
Kezdetben, Methos (pfuj, árulkodok
) szerette volna, ha a magyarítás beépül az alap játékba, azaz a teljes "english" archívumba... de képzelheted, mifél hibaforrások lettek volna késõbb...
Csak késõbb, amikor már jó ideje fordítottam, jutott eszembe, hogy miért csinálnánk úgy, hiszen, aki magyarul akarja játszani a Játékot, az nem magyaraul egy Matrix MOD-ot, hanem magát az alapjátékot kívánja érteni (amúgy majd megnézem magamnak azt a Matrix MOD-ot is
).
Így evidens, hogy nem fog rinyálni, ha nem megy egy MOD majd az aalpjátékkal, hiszen a magyarítás is egy MOD lesz.
Azt már tudjuk, egyszerre scak 1 MOD futhat, így minden probléma kilõve ---->
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként a MOD-os magyarítás szerintem is jobb, és ráadásul így full legális.
Bár az lehetetlen, mert én, most a kb. 80%-os képregényes MAGYAR MOD-al nbem tapasztalok semmilyen inkompatibilitási hibát.
Nem akarunk semmiféle kavart a késõbb a Játékra feltett MOD-okkal. Itt elsõsorban azt értendõ, amikor a MOD egy olyan hibát preodukál, mint alant...
Tehát, nem olyan telepítés lesz, mint a most úgy elhíresült Max Payne 0.5 esetében.
Nálam a Terminator Mod 1.5-nél ugyanezt csinálta, mint Danikának.
Elõször azt hittem, hogy a C.Attila féle magyarítás miatt, amit felraktam, hogy megnézzem milyen.
DE!!!
Az indítópult beállításai közt ne pipáld be a Pixel Shader Skin-t (jobb alsó sarok), nekem ezután már jó lett!!!
Valószínûleg a MOD-dal van a baj.
Szerintem felejtsd el.
A Játékprogram nem véletlenül fagy ki annál a szövegfájlnál, s azt, semmilyen külsõ, belsõ beállítással nem lehet javítani.
Elrontani aligha lehet a mod bemásolását az MP2 gyökerébe, egyébként a MATRIX mod pedig mûködik és természetesen az alapjáték is.
Ezzel a MATRIX moddal kapcsolatban annyi észrevételem lenne, hogy jobb lett volna úgy megcsinálni, hogy a golyók által keltett légörvények (vagy mik ezek) csak BULLET TIME használata esetén látszanának, persze nem tudom, hogy kivitelezhetõ e. 1 részt jobban és többet lehetne látni, másrést pedig ha jól emlékszem a filmben is csak a BULLET TIME-os jeklenetekben láthatóak az említett legörvények.
De visszatérve az elejére valaki tényleg segitsen már!!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ó á\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na ez az a témakör, ahol mindig szükség van plusz emberekre.
Amúgy szerintem a magyarításokhoz inkább magyarul kell jól tudni (persze azért angolul is).

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17