1645
The Matrix Online
  • Fairlight
    Az elején még nem tudsz választani. A legelső küldetéseket mindenképpen Zion-tól kapod, aztán ha már van egy kis híred, olyan 5-6 -os szint körül, akkor megkeresnek a gépek és a Merovingi is. Bekerülnek a kontaktokhoz, és csinálhatsz neik is küldetéseket, ha akarsz. Tulajdonképpen itt tudsz majd dönteni, hogy kihez leszel lojális, mert ha folyamatosan csak az egyik frakciónak vállalod el a küldetéseit, akkor a reputációd ott nő, a többinél viszont csökkenni fog. Billentyűzetet teljesen testre szabhatod, jobb oldalt alul van egy kis gomb, oda kattintasz és az options menüben állítgathatsz bármit. Ott van a rádió is, amit nekem még nem sikerült működésre bírnom, de valszeg csak béna vagyok, mert Bogyeenak működik.
    Hallgassátok a Radio Zion-t! http://www.radiofreezion.com/listen-wmp.php?listen.asx
  • Rasti
    Hehe nekem mindkét hely tökéletes,ugyse tudom eggyiket se ,hogy hol van :)
    De ez csak átmeneti helyzet :))))))))))))
  • Fairlight
    Jah, még valami, az nagyon állat, hogy kapsz a játékhoz egy AIM Messenger accountot is: karakterné[email protected] Letöltöd a progit a www.aim.com-ról és bejelentkezel. Így ha nem vagy éppen a játékban, akkor is látod, ki van online, és meg tudod kérdezni, mizujs a mátrixban :_))
  • Fairlight
    Igen, egy karid lehet szerverenként. Este én is jövök mindenképpen, hol találkozzunk? Mara center jó lesz, vagy inkább Tabor Park? Bogyee?
  • Rasti
    Egyébként hol lehet álitani,hogy milyen oldalon akarok karit inditani ( zion,gépek )???
    Lehet csak az én figyelmemet kerülte el de nem igazán találtam ilyen lehetőséget.
    Másik kérdés billentyűzetet lehet újradefiniálni,mert ezt se találtam nagyon :(
    Igaz kb. 20 percet tudtam most reggel a játéknak szentelni és a kilépést is alig találtam meg :))))
  • Rasti
    Na megvolt az első ismerkedés,végigvittem a gyakorlást :)

1 serveren csak 1 kari lehet ?
  • Rasti
    Természetesen szivesen benne lennék a Magyar crewban.

Esti talinál majd azért 1 kis segitség kellene,még csak most ismerkedek a játékkal :)

• Since
    Ok akkor megbeszélünk majd egy helyet és egy időpontot itt az sg-n és ott talizunk...Magyar crewban benne lennél Rasti? Éppen Bogyeeval tervezgetjük...
  • Rasti
    Én tuti jövök este :)
  • Since
    Bogyee sry a tegnap miatt de oyan fáradt voltam, hogy fél 10kor bealudtam a gép előtt...Ma valószínűleg tudok majd játszani, majd benyomok egy két kávét és nem lesz gond...Magyarok! Aki szeretne csatlakozni az egyetlenegy maygar crewba az írjon nekem vagy Bogyee-nak privátot...És kéne este egy hungarian összeröffenés mindenféleképpen...Mit szóltok hozzá? Bogyee este leszel?
  • ceas
    jah, nem vettem beszólásnak:), igazából már engem is idegesít, hogy ennyit kérdezgetek:P, csak kevés most a lóvém és azért vacilálok annyit rajta, hogy töltsem vagy inkább várjam meg a dobozost, viszont játszani meg jó volna, de szvsz holnap küldök egy kis pénzt a számlára aztán megrendelem én is a cd-keyt, pláne, ha ilyen gyorsan küldik is, mint Rasti-nak
  • Bogyee
    Bocsi nem beszólni akartam fáradt vagyok már értelmes beszédhez:)
    Alapból 3 cd a játék, jól be vannak tömörítve, vannak wav fájlok meg szerintem kevésbé tömörített képek is ezért lesz belőle sokkal nagyobb. Patchek szerintem nem olyan nagyok. Mostani is lejött 10perc alatt előzőek sem voltak túlságosan nagyok.

Van pár agyatlan játékos is mint minden játékban.. fiatalabb korosztály (szerintem)
    A legutolsó javításbe tették be azt, hogy lehet jelenteni ha vki bunkóskodik vagy épp nem igazán játékba való dolgokat csinál/ír.
    Volt amikor segítséget kértem vad idegentől, elmondtam miben kéne segíteni simán jött pedig akkor még eléggé fejletlen ki zioni voltam:)
    Volt olyan szlovák gyerek akivel küldetés közben megvitattuk a szlovák sörök minőségét:) szóval vannak jó fej emberek is.
  • ceas
    Tényleg Bogyee, milyenek a játékosok? Normálisak, vagy van köztük agyatlan is?
  • ceas
    Nem meglepö, csak reméltem, hogy ezt a 2.5 gigányi különbséget, nem a peccsek jelentik, amire megint várni kell amig lejön
  • Bogyee
    Pár nappal ezelötti összeröffenés:)
  • Bogyee
    Ebben mi olyan meglepő?
    Az 5.2-be bele kell számolni a letöltött patcheket is.
  • ceas
    Kösz Rasti:), pont ezt akartam kérdezni, hogy vajon elég-e feltenni a 22 megás keretet, és aztán rámásolni azt az 1.8 gigát, amit most szedsz le?
  • ceas
    Szóval, hogy is van ez 1.8 gigát szedsz le és aztán azt kitömöríti 5.2-re?
  • Rasti
    én eddig kb. 4-5 mmorpg-t probáltam és mind ment úgy is simán hogy csak a könyvtár lett áttéve másik gépre vagy az új windowsra.

de egyébként szerintem elöször ezt a 22mb-s filt kell feltelepiteni az beteszi registribe ami kell és utána simán belemásolni a másik teljesen letöltött könyvtárat.
  • Rasti
    Ne elmentzem tv-t nézni mig szedi a patchet kb. 2 óra lessz mig a 1.5-s adsl leszedi
  • Bogyee
    jól néz ki az is amikor tölti be a játékot.. középen a sok monitor és csak alul kis csíkban mutatja, hogy mit tölt éppen..
    lehet tettem is fel képet réegebben erről.
    ja! kipróbáltam másik windows alol, ott nem indult el a játék... login képernyőig jutott.. holnap kirpóbálom melóhelyen átmásolva másik gépre, ha megy akkor lehet archiválni dvd-re..
  • Rasti
    1842.5 mb-t szed le :))
    viszont nagyon poén a bejelntkezés ,olyan mint a filmeken mikor a gép elé ülnek és kéri a Logint és Passwordot :)
  • Rasti
    Na meg is csináltam az account regelést,mindjárt elinditom a patchelést
  • Bogyee
    ennyi pénzért már lehetnek is gyorsak:)
  • Rasti
    na megjött cd key :)))
    elég gyors volt
  • Rasti
    nem kell visszapakolni,de max megvan ez a 22 mb-s file ujra felteszed és ujra leszedi a sok patchet
  • ceas
    Lehet mégse jó ez a archiválási mód, mert ha csak simán visszamásolod a játékot, pl egy windows csere után, nem pakolja vissza registrybe, meg mit tudom még hova a dolgokat, vagy igen?
  • Rasti
    nem mert a béta dolog az végül is ugyanaz amit a cd-n kapsz pár patchel kiegészitve.

wow is ment igy simán.
  • Bogyee
    Köszi az infót (pénzösszegről).
    Közben én meg elszámoltam magam, itthon még nem húzta le játék a legutolsó javítást így csak kb fél óra múlva tudok nyilatkozni, hogy másolgatással müxik-e a játék.
  • ceas
    Nah, okés akkor, ez a USD középárfolyam mára
  • ceas
    Akkor ha jól értem a 22megás kliensre aktiválás után letölt 1.8 gigát és azt felpeccseli 5.2 gigára? És ez a closed beta dolog akkor nem számit?
  • Rasti
    Pontosan 10828 ft-t vontak le átszámitva
  • Rasti
    Na megjött az első mail a megrendelésröl,remélem a cd key és jó gyorsan fog jönni :)
  • ceas
    hmm-hmm, holnapig ugyse tudok lépni. 54 dolcsi,azaz kb 10 rongy igaz?
  • Rasti
    Na berendeltem a cd key-t,jött sms a cib banktol kis mocskok már vonták is a lovét :)
  • Bogyee
    Játék ennyi nálam:
    5,20 GB (5 592 970 693 bytes)
    De szerintem ha jól becsomagoljátok vmivel pl rar akkor már elfér egy dvdr-re.
    Mindjárt kipróbálom, hogy elindul-e ezzel a másolgatós mókával a dolog. Pár perc és mondom az infót.
  • Rasti
    én azt hiszem megrendelem a cd key-t :)
    na 1 perc és jövök,addig megrendelem :DDDD
  • Rasti
    Közbe visszaolvastam és Fairlight leirta,hogy ez a 22 mb csak az alap,ezt felrakod ha mefvan cd key activálod és belépsz és akkor kezdi el letölteni az alap installere a többi cuccot kb. 1.8 gb-t.

Utána ha megvan elég ezt a könyvtárat kiarchiválni dvd-re
  • ceas
    Én meg a SevenM-et akarom felhívni, az Enter The Matrix-ot ök hozták forgalomba, hátha tudnak valamit, legalábbis nálunk a MediaMarkt-os eladó öket hivta. Lol, gondolom a többiek meg nyomják, most is ezerrel:)), fene már kipróbálnám én is, várni akartam hétföig, de ahogy ismerem magam és holnap se lesz a dobozosról info, beleugrok ebbe a letöltösdibe:)
  • Rasti
    Jó lenne mert addig én se akarom megrendelni mig nincs 100%-s infó.
    Mert ha igy nem megy akkor megprobálkozom holnap az Ecobit KFT -el.