The Matrix Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenféleképpen master vagy visa kártya kell hozzá, eurocard nem jó. Ha most megrendeled már játszahtsz is a game-el ugyanis most megy a bétateszt...http://mxo.uw.hu

Megveszed a játékot, utána meg fizeted havonta a havidíjat, esetleg elõre egybe több hónapot ha úgy olcsóbb.

Hogy van ez az elõfizetés dolog mer még sose volt ilyen játékom?
olvasd el hogy mirõl szól a topic utána írjál, ha már itt tartunk EVERQUEST SUXX MXO RULEZZ :-)

Ne nevess te állat :)

hehehe :)

Hoppá ezt rossz helyre irtam :DDDD

Everquest 2 hivatalos honlapján az van irva már megjelent Amerikában.
Habár kitudja mit nem összeirnak a Forumon...de a honlapon is az van irva, hogy megjelent! http://everquest2.station.sony.com/#home nézd meg.

a játék maga nem lesz drága szerintem max 10 rongy, de havidíjjal kell számolni :)

az nehéz lesz mivel az elején nem lesz trial, max február március április környékén :)

Johnyy
Lehet meg kéne venni! DE én csak akkor vecek meg gémet ha már elõre megnéztem hogy leköt e vagy nem...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

lol nemcsak dvds lesz, és még nem jelent meg :-) ha meg is jelent, nemérsz el vele semmit, mivel master serveres...tehát cd key kell hozzá és igényelni kell accountot :-) single player meg nincs benne :)

Okés...szerintem ez a játék ha megjelenik akkor DVD-s lesz...én ugy tudom Amerikában megjelent 2 napja de még nem törték fel...

61rongy 9800 pro, utánanéztem rendesen ;-) na de a játékról dumáljunk ne hardverrõl

Az van 65-70 is!

Mondjuk a pro is elég drága, asszem olyan 50-55 rongy...de érdekes a mistralban nemtaláltam, úgy kerestem rá origón keresztül:)

az nem semmi, inkább marad a pro :-)

100 ezer környéke :-(

:-) és mennyibe kerül 6800as gt?

Az jó régi...a 6800-as széria most a legjobb videokártya :) a nVidia fõnõke az mondta ha nem csinálnak jobb kártyát mint a Ati akkor fejek fognak repülni...nah ennek eredményére a 6800 Ultra 15%-al jobb mint a Ati X800 XT.

geforce-ból nekem elég egy idõre belõle...:-)szaros mx 440esem van :)

Nem rossz videokártya...haveromnak is az van csak idõnként lekell tölteni hozzá minden szart, hogy menjenek a játékok...nVidia kártyáknál ez nincs szerencsére :) én egy Geforce 6800 GT-t szeretnék :)

Én elsõsorban nem grafika miatt játszom :-) Egyébként nemsokára kapok egy 9800prot szóval azzal nem lesz gond :-) Nagyon sok játék van ami goblinokkal meg hasonlókkal foglalkozik. Valami új kell!

Ezek mind fizetõsek :-) Everquest2, World of Warcraft, MXO, Star Wars Galaxies.Sajnos ha egy jót akarsz játszani már azért is fizetni kell, nem elég ha megveszed a gamet...

Ha nem lesz fizetõs akkor tutti..
De most a Everquest 2 minden odavág majd....csak legyen jó videokártyád hogy tudd élvezni :)

Nemtudod mennyibe kerül a Galaxies havidíja?

Hát ja..Igazság szerint az lenne a legjobb ha minél alacsonyabb lenne a gépigény...Akkor mondanám hogy fasza game, de mivel erõmû kell otthon hogy élvezd a játékot, ezért world of warcraftot nem elõzi meg...persze játékélményben szerintem jobb :-) úgyse szeretek goblinokat meg törpéket ölni, inkább szívesebben találkoznék egy ügynökkel :-)
Star Wars Galaxies se rossz, sok jót mondtak róla. De szerintem ez jobb lesz ;-)

Gondoltam erre de csak megtudják valahogy oldani..
Nézd meg a Star Wars: Galaxies-t :) azon is kellet jó sokat dolgozni és a gépigénye is elég jó lett....

Figyu ez MMOG, ezt nem single playerre találták ki...Milyen géped van? A játékhoz ajánlott : 2ghz penyo4, radeon 9600-9800, 512 ram, szerintem ez elég vaskos. Azt írják az oldalon hogy 2,8as procival, 9800pro, 1024rammal tesztelték, és néha beakadt full grafikán :-)

Konzolon szarabb is lett...habár GameCubeon egész jó!
Nah a bajom az, hogy egy mai játéknak szebbnek kéne lennie a grafikájának fõleg, hogy a mostani nagy játékoknak szuper grafikája van. Remélem váltóztatnak egy-két dolgon.

a pcs játék csak egy átirat, mint pl. a tony hawks underground2

Bocsánatot kérek, de az enter the matrix az eredetileg konzolra készült ;-) akkor most mi a helyzet? :)

Nemérdemes összehasonlítani a két játékot (MOX Everquest) mert más idõben játszódik...Everquest2öt inkább WoWhoz hasonlítsátok össze :-)

Szerintem szebb a Enter The Matrix nézd meg jól a Enter The Matrix részletesebb grafikája van csillog a föld,karakterek jobban kivannak dolgozva... ez meg inkább egy PS2 szintû játékra hasonlit.

MXO nem lesz rossz mert lesz külön története, amit a játékos határozz meg! akit érdekel a rövid háttértöténet mert leírom hogy mirõl szól tulajdonképpen.

Elsõt nem ismerem. Doom3 egy idõ után dögunalom. Everquest 2, na ez talán szebb, én is várom :)

War. War never changes.

Lol :-) Doom3at ne hasonlítsd össze ezzel a játékkal..Doom3 al mikor játszotok egyszerre több százezren? Everquestrõl meg annyit hogy más stíéus...ne azzal hasonlítsd össze. hasonlítsd össze mondjuk a city of heroessal. és megmondom õszintén hogy elég nagy a játék gépigénye :-) tehát nem lehet szar grafikája.
Enter the matrixnál jobb a grafikája :-)

Dehogynem...
Pl. a Enter The Matrix. (Doom3,Half-Life 2,Everquest 2...)

sztem meg nem is láttál jobb grafikát még csak fasza gyereknek akarsz látszani ;)

War. War never changes.

Nem lesz rossz játék a TMO de viszont szar a grafikája :(((

MMOG : Massive Multiplayer Online G az nemtudom mi :-)

amugy nem tom feltünt e de az állandó aláirásom nem személyreszólo, de ezután a megnyilvánulás után akár veheted személyreszólónak is <#mf1>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

valami gondod van?
...<#idiota>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az idezetet b******* meg de az infót köszi
egyik rpg ugye a másik csak simán "játék" :P

MI A külömbség az MMORPG<->MMOG között???????
Since engem érdekel nagyon a játék ha dumálni akarsz róla akkor küld el az icq számod ha nincs akkor meg majd kitalálunk vmit
Lenne egy kérdésem hogy a p*csába bírja el egy szerver ekkora pinget 1000v10 000 játékos de lehet hogy több az nem egyszerû
reggelt

Necoron tele van buggal, játszottam a bétával :-) Ha picit arcade is lesz majd a végén, az nem számít, csak szórakoztató legyen, és lehetõleg kevés bug legyen benne. Neocron, WWII Online mind tele van buggal és így élvezhetetlen szerintem :(
érdekesnek azért érdekes, mert ilyen játék még nem volt, és szerintem nem is lesz :-)