1645
The Matrix Online
-
#685 7 gigabyte :DDDDD
1850 megát szed le... -
#684 Nah végre 20. van
Én már nagyon kíváncsi voltam most végre ki is próbálhatom vééégree -
#683 Persze telepítőt szerintem tömörítik. Alapból 3 cd és a patchek meg nem tesznek ki két gigát.. -
#682 Tessék, minden patch feltéve és ennyi.
-
#681 hát aki azt mondja az.. szóval picit félreolvasott vmit:P -
vortob #680 Hát nem teljesen. Állitolag 7 gigapite. -
#679 Hát mennyi is? 2, 2 és fél gigabyte?:)
na akkor estére biztos lesznek új arcok:)
[email protected]
üzenjetek, új arcoknak csak örülök:) -
vortob #678 Szerintem még mindenki tölti azt a "pár" gigabytet.:) -
#677 Na mi van arcok!?
Nagy volt a lelkesedés most, hogy meg müxik nem ír senki?:) Vagy mindenki játszik?:))) -
#676 Franc
Már megy, csak kellet egy olyan system checket csinálni. Most tölt lefele :P -
#675 még az sem megy :( -
#674 Ja még a játék letöltése sem megy? azt hittem csk a loginnál áll meg -
#673 Jó lenne ha már menne, igy talán este már lehetne jáccani :( Mennyit is fog majd leszedni? -
#672 köszi -
#671 beírom a felhnevet/passt, ellenőrzi és kiiírja #652 ben lévőt. Mellé meg megnyitja ezt az oldalt -
#670 Tufa, mikor neked kiírja login ablakban azt a szöveget betöltődik közben a regisztrációs oldal? -
#669 Outputon nem.
Lehet Duelezni ,kiválasztas egy embert utána be kell írni /duel és ha elfogadja akkor halálig megy a harc:) viszont ha meghalsz akkor nincs semmilyen bünetés mint a "normál" halál után.
Beírod /pvp ilyenkor meg tudnak támadni. De csak pl a gép ill a merovingi szimpatizánsok (már ha zioni vagy:)
Ill van még egy 'Constructs' rész is ott lehet még pvp-t nyomni de oda csak bizonyos szint fölött lehet belépni. -
#668 és a játékosok megtudnak támadni csak úgy szimplán? -
#667 Sajna nem teljesen sajátkezüleg. Ki tudod választani milyen fajta haja legyen a manusnak és, hogy milyen színű. De elég sok választási lehetőség van.
Betámadás..
Az erősebbek nálad vagy egyenranguak azok betámadnak ha közel mész hozzájuk. Akik gyengébbek 1-2 szinttel nálad azok is támadnak de hát ugye sok esélyük nincs.. kivéve ha mondjuk ötösével jönnek:PPP
Játék szinekkel jelzi, hogy melyik mennyire veszélyes rád nézve. Akik szürkék azok között lehet rohangálni rád sem bagóznak:D -
mauzer #666 Jaja, másnak sem müxik. Szóval valamit tényleg bénáznak a fiúk, vagy csak simán megfeletkeztek a trialról :D
(BTW nekem is játszhatnékom van már!)
-
#665 A Karakter generálás teljesen sajátkezüleg lesz vagy csak néhány tipus közül válaszhatok?
Ja és egy olyan kérdés lenne hogy a mobok azok olyanok ha pl csak sétálgatok melletük akkor egyből rámtámadnak, vagy csak úgy ha kezdeményezek egy harcot? -
#664 Eleje úgy is csak ismerkedés a játékkal:)
Nagyon még az event sem kezdődött el nekünk, szóval mindenki vár vmire:P
Türelem, nyugalom:)
-
#663 akkor jó :) Illetve nem jó, mert már jácchatnékom van :D -
#662 Nincs semmi gond. Most kérdeztem utána más sem tud beloginolni.
-
#661 -
#660 Másnak sem müxik várj(atok) picit. -
így néz ki kb a tied is ugye?
email-ben nem küldtek semmit?
aztán lehet még nem lehet vele játszani majd csak délután.. megnézem háha írnak vmit. -
#658 azt direkt irtam át :) -
#657 Elvileg minden jónak tűnik. -
#656 Pl email-hez rendes címet kell beírnod, vagy csak itt írtad át másra?
És csak eg tölet, ékezeteket ne nagyon használj ilyen amcsi oldalakon:P
-
#655 Master Account Management
Welcome Seregi Roland [Log Out]
You can manage your The Matrix Online accounts, contact information, system information and billing information by clicking on the links below.
Master Account Information
Your Master Account is non-transferable. The following information cannot be changed.
--------------------------------------------------------------------------------
Master Account Name: tufa
Country: Other
Date of Birth: 1985-09-25
--------------------------------------------------------------------------------
Game Account(s) Information:
Below is a list of Game Account(s) you currently have linked to this Master Account.
Game Account Name Password Billing Date Subscription Plan Status Action
tufa CHANGE 2005-05-25 Game Card ACTIVE JOIN PREORDER
ADD A NEW GAME ACCOUNT ADD PROMOTION
Contact Information
Below is the contact information associated with this Master Account. The email address listed below is used for all communication with this account.
First Name: Seregi
Last Name: Roland
Email Address: ---- Én voltam
Street Address: ----- Szintén
City: Budapest
State: OT
Zip Code/Postal Code: 1183
Other State/Province:
Phone Number:
EDIT CONTACT INFORMATION
Billing Information
Below is the billing information associated with this Master Account. All games on this account are charged against this card.
Card Type: Game Card
Card Number: ***********fnf3g
Street Address:
City:
State:
Zip Code/Postal Code:
Other State/Province:
Country: Other
EDIT BILLING INFORMATION
Offers and Promotions
Would you like to receive updates, promotions and other information from us?
Warner Bros. Entertainment and Time Warner Products and Services: No
Partner Products and Services: No
EDIT OFFERS AND PROMOTIONS OPTIONS
Itt valami nem stimmel?
-
#654 https://members.warnerbros.com/web/account/login.jsp
Activate account?
Ott elvileg kiírja mi hiányzik neki. -
#653 kezdek aggódni hogy valamit rosszul csináltam! Még mindig nem akar menni a letöltés, és ugyanaz az üzenet mint a 652ben -
-
mauzer #651 Igen, az idő eltolodás miatt nem fogod tudni feltölteni a trialt ejfélkor!
Szóval ha a keleti part akkor csak reggel 6, ha nyugati part akkor 9 órakor.
Merthogy 6-9 óra az eltolódás. -
#650 az utóbbi lesz. kb 7kor elindítom, fél kettő körül már itthon vagyok. 1mbitel azért csak lejön ennyi idő alatt. -
#649 Éjfélkor még gyorsan rá tudsz kattintani a letöltésre. Reggelre tuti lejön:) vagy reggel indítod és délutánra biztos lejön:)
-
#648 Hát, öszintén szólva, igencsak jáccanék már vele :)
mindenféleképpen Outputra mennék(itt rátok lehet szálni segítségért :DD )
Egyébként nekünk még a klienst sem szedi le, szóval én maga letöltés indítására várok. Éjfélig ugyan nem, mert reggel 6kor kelek, de jó lenne úgy összehozni hogy mire hazaérek tudjak játszani :) -
#647 Oh
Nem bírod ki azt az egy pár órát?:)
Nem tudom amcsi szerverekre mikor lehet felmenni majd triallal de nem éri meg mert minden event hajnalban lesz:D Szóval ha éjjeli bagoly vagy és szeretsz egyedül játszani akkor go amcsi szerver:))
De szerintem megér egy próbát ma éjfélkor a dolog Output, Input-Hostile szerverre. -
#646 Bogye. Kukants meg egy naptárat ;) Nem véletlenül kérdeztem hogy hol vannak a serverek... (időzóna...)