1645
The Matrix Online
  • Hmuda
    Szerinted miért nevezték el "TRIAL"-nak?
  • Strahd_
    de megnézni jo hogy milyen :) én closed bétában játszottam vele és tetszett :) csak akkor annó megváltoztattak pőár dolgot ami nem tetszett benne :) kivácsni vagyok mi változott azóta
  • SZilaJMaGGoT
    De 10 nap az semmi...
  • Strahd_
    Akkor amint tudom én is megnézem :P
  • Hmuda
    Na mostmár tényleg ingyenes az ingyenes.
  • SZilaJMaGGoT
    Én játszanék vele szívesen dehát nekem nem lenne pénzem rá soha... Nemtudom mennyit kellene rá fizetnem havonta, de az apró pénzeket eliszom, külön meg nemtudok annyit kipengetni... De biztosan jó game...
  • Hmuda
    10 napos trial
  • Bogyee
    látom képben vagy az online játékokban..
    bankkártya kell
  • Rambo 20
    Na most akkor ez hogy van?Ehhez is kártya kell és ha nem akkor mennyibe kerül?
  • Trinityy
    szia Since!holnap lehet h leszek hat után!hányas szinten vagy?én jelenleg 28...néha tök uncsi egyedül nyomulni,jó h visszajöttél.
  • Since
    ON
    Syntaxom játszom újra Modjo névvel...Esete 6 után fennt vagyok ha esetleg valaki játszik a játékkal...
  • Bogyee
    Kb senki
  • Strahd_
    Hányan toljátok a Matrix Online-t magyarok közül? Mivel nincs trial nem tudom megéri e elöfizetni rá.
  • kaboom
    kár:'(
    akkor sosem lesz meg nekem a gamma
  • Bogyee
    nincs trial verzió a játékból
  • kaboom
    mert akkor tudna valaki adni egy trial kulcsot?
  • kaboom
    hi ennek a jateknak van valami trial verzioja amivel parnapig lehet jatszani?
  • Atkamon
    Nagy a tömeg a topikban...
  • Venom
    ezen akadtam el enis ezt nemkell megadni ha mar ezt keri akkor a matrix accod a soehez kerult egyszeruen csak aktivald.
  • Danecay
    Hi! Hát nincs túl nagy nyüzsgés itt a topicban. Sajna sávszélessigi korlátaim miatt annyira nem követtem nyomon a játék körüli híreket, pedig érdekelne, ha lene hozzá sávszélességem, de minden esetre a megjelenése nem váltott ki viszhangot, sőt azt sem tudtam, hogy megjelent. Egyébként milyen a game? Érdemes megvenni, és havidíjat fizrtni érte?
  • Rasti
    Sziasztok.

Bogyee kéne megint egy kis segitség.
    Megcsináltam a SoE-s accountot de mikor ott probálnám hozzáadni a Matrixot akkor ezt kéri :
    Please enter your 32 digit Account Key. You can find this code on The Matrix Online disc holder. Do not enter hyphens when entering your Account Key.

Honnan tudok én ilyen nézni?
    A játékot én neten vettem és csak a cd key van meg semmi más.
  • Venom
    elunt-eltunt
  • Venom
    Valaki irja mar le pls hogy hogy tudok felvenni valakit Buddy listre mert elunt rola mindenki :S
    "Tudod évközben van akinek van más dolga is mint játszani"
    mitgondolsz en miert voltam ennyi ideig inaktiv. meloztam meg otthon is voltegy csomo dolgom. eze meg nemkelett volna factionbol kitenni...
  • Venom
    Mérnem vagyok már benne? :'(
  • Bogyee
    Egy szerveren vagyunk. Tudod évközben van akinek van más dolga is mint játszani..
    Faction nem tűnt el csak te nem vagy már benne.
  • Venom
    valaki jelezzen már hogy játszik e vagy sem vagy mivan mert soha senkit nemlátok online mármint tellre aszondja nincs online... buddy listemröl eltünt mindenki nemtommár hogykell felvenni oda valakit a Faction is szintén eltünt :'( valaki mondjon már valamit PLS!!!! vagy szétrúgták összevisza mindegyik szerverre a karikat meik szerveren vagytok?
  • Venom
    azt jelenti hogy nemlehet ingyen játszani.
    Bogyee meg többiek játszotok még vagy mivan? hétvégén senkit se láttam online :S
  • Atkamon
    Ok! Tudom mennyi! Találtam egy oldalt ahonnan lehet rendelni és ott azt irják hogy a játék havidíjas! Ez mit jelent?
  • Atkamon
    És az mennyibe kerül?
  • Venom
    ja bocs rossul irtam nem hostilere került a karim hanem az egyik sima világba Syntax-ra
  • Venom
    "A kilenc különálló szerver átalakul 3 szerverre amiből kettő síma világ lesz és egy hostile."
    mi a külömbség a sima világ meg hostile között? mer én karim hostilere került vagy mindenki ottvan? valaki nyögjön má be valamit hogy mivan :S
  • Venom
    és accont keyt honnan szedsz? :D tessék megvenni a gamet
  • Atkamon
    Vagy van valami jó és olcsó warez oldal?
  • Venom
    valaki irja le nekem hogykell felvenni valakit Buddy listre mer elfelejtettem.
  • Atkamon
    Mennyibe kerül az eredeti game kábé?
  • Venom
    Tegnap beléptem a gameba és Buddy liströl eltünt mindenki meg Crew chatre se tudok menni :S
  • Venom
    MÉNINCS EDIT GOMB?
    nah aztakarom kérdezni egy szerveren lehet már töb karit kreálni?
  • Venom
    ittvagyok nem tüntem el csak sok dolgom volt :D tod nyár meg minden :)
  • Venom
    na má semmi :D
  • Venom
    valaki segitsen már. eljutottam odáig hogy bekell irnom az accont keyt. de cseszik elfogadni ienkor miarákvan? :S