1645
The Matrix Online
-
Since #925 Nem -
NeOhu #924 Bocsi hogy ilyenekkel zaklatlak titeket már biztos unjátok ezeket a kérdéseket, de nemszeretnék 20 oldalt végigolvasni ezért légyszives válaszoljatok.
Megvan a játék, megoldható valahogy hogy tört serveren játszhassak vele fizetés nélkül? -
#923 Harányomsz az account gombra és a megjelenő oldalon alul beírod a felhasználóneved ill. a jelszavad ott beenged? -
Rasti #922 Bogyee Help me :)
Elmentem a megadott linkre,ott rányomta ,hogy konvertálja a Matrixos accountot át megadtam User és Passt és mikor probálok belépni a Station accountnál akkor azt irja ,hogy vagy a user név vagy a pass nem jó :( -
Trinityy #921 Emberek mi van veletek?? Már alig játszunk páran magyarok és Őket sem ismerem:( CSak Bogyeeval szoktam játszani,Rogganel nem is találkoztam két hónapja.Néha unalmas egyedül nyomulni...lasssan ráfanyalodom a külföldiekre:)Venom te eltűntél???:((((( ehhhh azért jó dolog a Matrix:) -
#920 Ugyanazt tudom csak mondani mint eddig már sokszor.
Olvass vissza. Triál már rég lejárt.
Doomlord-nak van eladó a játéka olcsóbban (oldalamon fórumban hírdeti).
-
#919 Valakinek van még Trial key-e a játékhoz. Ha lehetne elkérném, mert érdekelne a játék és szívesen kipróbálnám. Előre is köszönöm. -
#918 Igen!!
gamersloot.com -ról letöltheted pár dollárért cserébe -
#917 Már letölthető a játék???? -
Rasti #916 Köszi a segitséget :) -
#915 Gondolom innentől menni fog egyedül is..:)
Ha áttetted station account alá no para, nem jelenik meg játék a listádon még azt a részt nem frissítették. -
#914 https://secure.station.sony.com/mxo/details.m -
#913 De ha nem lenne már fent a játék mindjárt megnezem a linket. -
#912 Hali
Launchert elindítod ott lesz eg Account gomb az kiad egy linket ahol a régi felhaználódat át tudod alakítani SOE accountra vagy a már meglévőhöz hozzáadod. -
Rasti #911 Hehe rossz billenytyüt nyomtam :)
Szoval a SoE oldalom meg azt irja nem jó a login és a pass :( -
Rasti #910 Szasztok
Bogyee mi van most az account oldallal?
Nekem nem jön be semmi viszont ha elmegyekl a Soe -
#909 jo van nyugi már értem megvan ne idegeskedj -
#908 Mit vártál? Havidíjas játék és neked majd fog warezben menni?
Ajánlom olvass vissza pár oldalt ha tényleg érdekel a dolog de szerintem jobban fog járni mindenki ha nem érdekel:P
-
#907 thx bazz -
Rasti #906 Idiot -
#905 bazz, idióta vagy -
#904 bazz megvan a game másoltan akkor tudok vele jáccani vagy nem? -
#903 kedves Abu
ha majd megúntad az egyedüli játékot vagy csak véletlen magyarokkal akarsz játszani jelezz itt vagy játékban.. -
Rasti #902 Hehe akkor néha be kell irni valamit és egyböl felélénkül kicsit a forum :DD -
#901 Gratula -
abuelobalo #900 A nagy csend miatt én sem írtam ide, én kb 3 hete nyomom a játékot. Jelenleg a 13. szinten vagyok, AbueloBalo néven. -
#899 Olvasd el oldalt. Ott írnak a karakterekről is.
Majd ha megjelenik station-on az MxO akkor lehet karakterekkel machinálni.
-
#898 én arra leszek kiváncsi hogy vihetem a megléévö karim a mostani SOE-s accontomra ?_?
és egy szerveren lehet két kari? mer akkor uncsihugom is tud jáccani ugyanazon a szerveren ahol én :D -
#897 Kihagyhatatlan ajánlat -
#896 Haladunk felé.
Nemrég jött ki pár új hír.
A kilenc különálló szerver átalakul 3 szerverre amiből kettő síma világ lesz és egy hostile.
Több karakter lehetőség és még pár hasznos dolog. -
Rasti #895 Bogyee történt mát valami a SOE fuzioval kapcsolatba ? -
#894 Hát nincs túl sok értelme ide írogatni.
Játszunk még persze, hárman vagyunk. -
Rasti #893 Nagy mostanság a csend :(
Játszotok még ? -
#892 Hali
gondolom dolgoznok a dolgon csak hát nem megy egyik percről a másikra az átállás.. főleg szerver fronton.
Változás van pár. pl nevet kaptak a mobok, utolsó 1-2patchben átalakítottak pár dolgot. -
Rasti #891 Sziasztok.
Megtörtént már a fuzió a Sonyval ???
Van valami változás a játékba ??? -
#890 Mire gondolsz? -
#889 Tudtok valamiféle módokról? -
#888 Éllek csak most nemnagyon van idöm jáccani. hétvégén lehet már lessz. -
#887 Na mi van Venom te élsz még? -
#886 Hali!
Holnap nem melózok, elkészítem oldalra a képgalériát aki szeretné, higy kikerüljün a képe küldje el nekem email-ben. (Akár a régi játékosok is!!)
Ilyen jó időben nincs más hátra megírom a GYIK-ot az oldalra csak, hogy ne tegye fel mindenki ugyanazokat a kérdéseket oldalanként itt a fórumban:P