The Matrix Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Köszi a választ.. Amúgy ez olyan igazságtalanság.. Mindjárt fél kettõ, és seholse vagyok! <#rinya>

Atkamon
Ja igen! Hol lehet megvenni a játékot?

Atkamon
Ügynökök nem támadhatnak meg mivel ez már a 3. rész utáni idõt mutatja be. Akkor támadnak csak ügynökök ha egy tiltott helyen sokáig idõzöl.

Ahelyett toltsd a fileplanet sajat downloaderevel, azzal tudod folytatni ha megszakadna a kapcsolat.

Fido4life
25 %-nál kilépett a FireFox

Fido4life
Nekem szinte ez lesz az elsõ MMORPG-m.. (:

Rage47
nekem jobban tetszik mint a wow jelenleg, igaz azzal csak törtön játszottam:))
amugy lehet h szivsz ezzel a töltésmóddal. én flashget-tel töltöttem, 98%-nál megállt, s nem folytatta:( aztán bemérgedtem s elkezdtem tölteni download manager-rel.... de ez csak nálam volt..
Fido4life
Akkor most már tényleg nem értem miért fikázták annyira.. Így olvasva nagyon jónak tûnik.. Csakhát még hátra van 9 óra ! <#szomoru1>

Vannak civilek es autok is az utcakon, epuletekben. Ugynokok nem tamadnak meg, de sok ellenseges npc van a varosban, kulonfele bandakba szervezodve, altalaban a mellekutcakban, a questek kozott erdemes neha olni oket, es gyujtogetni a cuccaikat, neha jo dolgokra lehet bevaltani.

Fido4life
És te hanyas szintû vagy ? És a városban vannak civilek, autók vagy kivan ürülve a város, és néha emgtámadnak ügynökök ?

Tobbet is lehet, de csak ugy maszkalni a varosban nincs ertelme, egyreszt megunod, masreszt sok helyre nem mehetsz el mert kicsivagy/megolnek gyorsan.
A harcrendszer elegge osszetett, errol jobb ha keresel vmi leirast ha el akarsz melyedni benne, de a legtobb dolog magatol ertetodik.

Fido4life
Amúgya a harcrendszer milyen ? Gombnyomásos, szal nem olyan mint a legtöbb RPG-en ? (hogy egyszer te, egyszer az ellenfél)

Fido4life
De ha még akarok csavarogni a városban, akkor van értelme nem ? És a triallal csak 1 karit lehet csinálni ?

Visa vagy mastercard bankkartyaval tudod fizetni a havidijat. Nem kell letorolni, ha tudsz masik accountot csinalni egy masik trial cdkulccsal (mar csak 2 napig lehet), akkor azzal jatszhatsz meg 10 napot, de igy mindig 0-rol kell kezdeni, tehat nincs sok ertelme.

Fido4life
Nah emberek, mivel tegnap szépen kikellet kapocsolni a gépet, most indítottam el a letöltést.. Amúgy a teljes game-et havonta fizetni kell, és ha igen hogyan ? Jah, és ha a trial lejár, aztán letörlöm, újrafelrakom módszer mûködik ?

itt van egy

hat nekem meg Richland is nehez, nem hogy international :P

May the force serve you well!

a vendor lista jo lenne :)

Curze
Nem kell Downtownba menni a Tier2-es skillekért. International-ban megtalálod amire szükséged van a vendoroknál ezen a szinten. Az hogy 50k-t elkértek ezekért a skillért az szerintem kicsit túlzás. Asszem vendornál is olcsóbb, ráadásul nekem eddig minden ability-t lekódoltak ingyen az 50 körüli karakterek, puszta jószándékból. Ha szépen kéred, biztosan megcsináják. Nálunk legalábbis. Recursion szerver. Ha jó kedvem lesz, megkeresem a vendor listát is! :)

Ja, és hallgassátok a megacity rádiót!
Ezt kell beírni, játékon belül:
/radio play http://radiomegacity.com/listen.asx

Lehet számot is kérni, meg minden jóság! Belive! :)

Fido4life
Tûzrókával töltöm, és most tart 10 %-nál.. Reggelre fogja letölteni asszem.. Neked mennyi idõ alatt töltötte le ?

Rage47
kiírja a download manager, h mennyi idö...
ha fenn vagy, majd ird meg a neved...:)
Fido4life
Akkor jó.. Az viszont elég baj hogy 9 óra van hátva a letöltésbõl..

nagyvaros van, hiszen a matrixban jatszodik, a tobbi is mind megvan.

Fido4life
T-Online DSl.. Nagyon jó lenne ha 1 óra alatt letöltené kb, mert balhézni fognak :) Amúgy van a játékban minden ? Kari készítés/fejlesztés, nagy város, npc-k, questek ?

ehh most valaki azt monta hogy van martrial artist vendor csak nem downtownban de meg itt is szarra vernek :P
de jott egy csavo es 50k/darab aron lekodolta az iron guard,karate,kunfu,aikido skilleket.

elofizetest meg a fileplanetre ertettem, az fuggetlen a jatektol.

ez a netedtol fugg
ha megkedveled es talalsz tarsakat ingame, akkor jo jatek.

Fido4life
Jah értem, bocs.. Hát azért, inkább kipróbálom a Trialt mielött fizetnék..
Szerinted mennyi idõ alatt jön le, ha az európai serverrõl töltöm ? Amúgy jó a game, mert azt hallottam hogy eléggé lehordták..

Felinstallalva 5.5GB. Fizess elo, es nem kell varni.

Fido4life
Csak 2 giga mutha ! AMúgy nagyon dikha ez a File Planet, kurva 40 percet kell várni hogy elinduljon, nagyon szívás !

ok koszi, uraltam a lila mobok kozt aztan hirtelen gyorsan meghaltam :P
a hacker interface es a cosumabele interface mire jo?

Fido4life
amúgy ha 15 perc múlva indul el a letöltés, akkor mikorra jön le a gém ?

Fido4life
komolyan 5 giga ?

Fido4life
annyi helyem nincs is!

5.5

Fido4life
Amúgy meg hány gigás a trial ?

Fido4life
Sziasztok!
Most töltöm a trialt, igen kíváncsi vagyok a gamere, mert már hiányzik egy jó MMO
az életembõl.. :) NEm tudjátok mennyien vannak a servereken ? Még nyomják sokan ?

A frakció olyan mint egy guild...Frakción belül vannak a "csapatok" vagy csoportok ez a crew.Egy crew tud csatlakozni egy fractionhoz.
Szerintem külön MA vendor nincs. Nézelõdj körben a magsabb szintû helyeken biztos hogy találsz majd. Pontosan nemtudom merre vannak, szal csak ezt tudom ajánlani

jo de olyat meg nem talatam ami ilyet adott el, gondolom magasabb szintu operative vendor kene, vagy van kulon solder,martrial artist vendor?azok merre vannak?
Ja es mire jo a crew ha van fraction?

Operative vagy soldier vendor ha jól emlékszem

karatet, iron guardot merre lehet venni?

Rage47
ok, pil
igen Bedarallak, neven vagyok,de a szar installert letorolte a launcher.exe-t igy most nem tudok bemenni :/
el tudnad kuldeni valahogy? vagy felrakni valahova?

Rage47
Syntaxon vagy? mert akkor mondd meg a neved aztán megkereslek..
heheh akkor talatad? mert en meg nem talatam olyan arust aki arulta volna :/

Strahd_
thx

Rage47
odamentem egy hardline-hoz, s ablities-nél nyomkodtam, majd rátaláltam egy olyan négyzetre ami azt ábrázolja... amúgy lvl 8 vok, s müxik már a hyper jump..
te hol vettel hyperjump betat?

Curze
ctrl+U HUD ki/be, ctrl+T name tagek ki/be, F12 jpg screenshot, shift+F12 bitmap screenshot. A képek a játék könyvtárába kerülnek.

Hmuda
Van a billentyûzetkiosztásban UI és nametag eltüntetés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun