1645
The Matrix Online
-
#1285 Senki nem jáccik a game-mel? Szerintem olyan jó.... -
#1284 Mér nem működik? -
martinhaus #1283 Légyszi küldjétek mér el a trial kódot mert amit én kaptam az nekem nem működik
Kösz
[email protected]
-
FLeK0 #1282 Csak ingyenes regisztracio kell, de ha ez nem megy akkor inkabb ne jatsz MMO jatekkal, mert az azert igenyel egy kozepes angoltudast. -
Alice Sabbat #1281 figyi te honnan szedted le mert megőrülök .. foylton beszól és nmdom leszedni :'( ... -
Alice Sabbat #1280 nah cd kulcsot már adott de még azért a rohatt trialért mnidíg pnézt kér hogy csatlakozak a floeplanethez ... -
TociG #1279 ööö nekem se jött be a link , felmentem fileplanetre és manuálisan úgymond rákerestem. Utána kértem cd-keyt a hivatalos oldalról -
Alice Sabbat #1278 s az miért van hogyha rákattt a regisztrációra és nemtörténik semmi ?:o ... meg hogy hol lehet letötleni ?? -
#1277 Letöltöd a rialt, feltelepíted, regisztrálsz egy accountot a station.sony.come-on a játékhoz a trial kóddal amit kaptál, majd jáchacc ingyen 10 napig. -
#1276 Igen igaz!:)
A számozott lemezek kód bitek! A coder-ek tudnak vele írni képességeket, ruhákat fegyvereket ilyesmi... Én is tudok ilyet... Ha nem akarsz ilyen coder lenni nem kell őket figyelembe venni...
egy szerveren csinálhacc akármennyi karaktert.
legtöbbször fennt vagyok, néha nem:P -
Alice Sabbat #1275 hali, figiy tudnál setgíteni .. erre a trialra azaz hogy ien anygi kötelezetség mentesen hogy lehet játszani vagy hogy lehet csatkaozni ?? ... -
TociG #1274 Én cska msot leszek lvl10. Trialt nyomom. Igaz az, hogy nem kell emgvenni az alapjátékot?? Csak be kell fizessem a havi díjat és játszhatok rendesen?
Lehet nagyon noob kérdés, de a kis számozott lemezek gyűjtése mire jó? Mit lehet azokkal kezdeni???
Egy szerveren lehet több kari?
Nyuszibogyo a nickem Attila, ha vagy dobj egy tellt:) hátha fenn vagyok épp:) kerestelek múltkor, de nem voltál! -
#1273 Én is Syntaxon vagyok! Amúgy nem lehet külön csak magyarokkal beszélni csak ha megtalálod őket... Amúgy Attila13 a nevem! 34-es szinten vagyok! Egyenlőre...:P -
TociG #1272 Sziasztok! Most szedtem le a trialt. Van valami mód a játékon belül arra, hogy magyarokkal tudjak chatelni? ha igen pls írja meg vki mailben nyuszibogyo a nevem a Syntax szerveren.
Ti magyarok melyik szerveren vagytok???? -
reznák #1271 Sziasztok! A matrix online-t magyarországon lehet kapni ? Légyszi írjátok meg , és azt is ,hogy hol!
köszi -
#1270 valaki eltudná küldeni a cilent.dll-jét ? Lehet hogy ott vana gond -
#1269 ezt nem tudom mi... ilyen nekem sose volt... -
#1268 A trialosat! De azt már akkor annyi ideig használhatod, amennyire előfizettél! -
#1267 Nah megint én vagyok :( Flek0 által adott login műkszik, azzal semmi gond nincs, de van itt egy másik probléma: ha elindítom a játékot, bármelyik serveren, ha rámegyek a create characterre, beugrik egy pár pillanatra a nagy fekete képernyő, majd visszamegy ablakba, a tálcán két Matrix Online van, és ezt írja ki:
The file cilent.dll could not be properly.
Failed to properly setup the rendering device.
The Application is now sutting down. -
#1266 És akkor a trialos accountumat használom, vagy kapok egy ujjat ? -
#1265 Ha a trial lejárt nem kell megvenni a játékot! Simán csak elő kell fizetni! -
#1264 Kösz a segítőkészséget, ment a privi :) WoW account, köszi esetleg akkor kell, ha majd egyszer letöltöm, de mivel mostanában a gépem baszakszik, vétek lenne elkezdeni egy letöltést, mert ha már a felénél úgy dönt hogy kikapcsol, annyi az egésznek :SSS -
FLeK0 #1263 csinaltam egyet, elkuldom privatban az adatokat. wow trial account is kell? :P -
#1262 De nekem nem engedi, nem akarja megnyitni az accountos lapot.. Nem tudnál csinálni egyet, persze ha nem gond ? (azért kiszeretném próbálni, mielött megveszem, mert lehet hogy rákattanok, de lehet hogy nem) -
FLeK0 #1261 ha csinalsz egy uj fileplanes es egy uj station accountot, akkor gondolom kerhetsz meg egy trialt. de szerintem jobban megerne megvenni a jatekot (~4500Ft a d2d-n), 10 napokkal nem lehet sokra vinni. -
#1260 Emberek ! Jelenleg működik a trial, a routerrel együtt !! A gond az, hogy a trial accountom lejárt, nem lehet már csinálni újjat ? Vagy valaki nem tudna adni ? -
#1259 Nekem nagyon sok haverom van... nem tudok unatkozni! Vagy a kezdőkkel megyünk el HL tourra vagy az 50-esekkel Access node-okat csinálunk! -
KylePhoenix #1258 Arról nem is beszélve, hogy lagos mint az állat, még az USA-ban élőknek is. -
KylePhoenix #1257 Én már kezdem unni a játékot. 23-as szintű vagyok, egyedül kb 20 küldetést kellene csinálnom, hogy 24-es legyek. Mindig ugyan az az egyhangú küldetések, kevés haver van már. Szerintem e hónap végén visszamondom az előfizetést. -
#1256 Én irnék mint állat.. Valaki nem tudja kiírni nekem a trialt egy cd-re ? Mert vincsi törlés volt, és megint egy napot nem szeretnék eltölteni a gép elött, ráadásul a letöltés is le lett tiltva.. -
#1255 Na mivanmá? Kihalt a topik??? -
#1254 Senki nem jár Syntax-ra? -
KylePhoenix #1253 Köszönöm az infót, én a Recursionon vagyok mindig. -
#1252 Live eventek szinte minden nap vannak, folyamatosan ki vannak hirdetve a hivatalos fórumon. Vannak az egész játékot, és vannak csak egy-egy szervert érintőek is. Egyébként tessék radiomegacity-t hallgatni! Különösen azoknak akik a recursionön vannak. Folyamatosan tájékoztatnak a live eventekről is. -
KylePhoenix #1251 Vannak Live Eventek is benne, pár napja olvastam, de nem tudom hogy hogy működnek ezek. Egyszer írt ki valamit a játék miközben játszottam, aztán a fórumon olvastam a történetet. Csak annyit vettem észre, hogy 50-es szintüek vettek részt benne. Ti tudjátok mi az? -
#1250 Főleg mos majd ha kezdődik a nyáriszünet majd egész nap ezzel jáccok és akkor gyorsan elérem az 50-es szintet:p! -
#1249 Pár hónap alatt el lehet érni az 50-es szintet ha nagyon rágyúr az ember csak akkor meg hamar bele lehet unni. -
#1248 Akik 50-es szinten vannak mind azt mondják, hogy kb egy év alatt érték el! -
KylePhoenix #1247 Szerintem soha az életbe nem fogom az 50-es szintet elérni. -
#1246 Én így vagyok a vectorral! Nekem ott van egy 1-es szintüm! Én amúgy 18-as szinten vagyok most és guardian patcher vagyok:P