The Matrix Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mátrix szerverek végleg bezárultak! Volt szerencsém ott lenni az utolsó mórákban. Nagyon élvezetes volt. Ahogy elnéztem minden event ami a játékban elõfordult azt keverten rázudítoták a népre. Level 99 volt mindenki. Vagy 4 bilió dolárja volt mindenkinek. Azt vetél vagy kraftoltál amit akartál. Ráadásul ami nagyon bejött hogy éphogy belogoltam, a képernyõ még zöld volt és már nekem is ugrott egy 99es zombi aki megharapot és én is zombi letem :) És a legjobb hogy igy én másokat is meg tudtam fertõzni :)
Nagyon élvezetes volt. Ráadásul instank kill volt bizonyos területen belül ami ugy nézet ki hogy az emberek ugy lettek ösze hajtogatva jajveszékelve mintha egy gyermek egy papirlapot gyürne össze gombócá. Érdekes látvány volt.
Te föl mentél Atkamon?
Élõ rádióadás volt.
Nagyon jó volt szerintem.
Mos várom hogy legyen egy jó kis online játék!
Talán nem hivatalosan fog mûködni a játék magán szerveren valahol amiröl majd pár ember fog tudni.
Szerintem messze menõkig ez volt az eggyik legg tisztább játék az online játékok közül. Itt nem találkoztam olyanokkal akik a játékból pénzt csinálnának vagy csitelnének. Ráadásul olyan jól megcsináûlták hogy ilegális szerveröl sem tudok hogy létezettt volna. Grafika is jó volt nem ugy mint néhány hasonló társáé.
Aki nem próbáltaki azt sajnálom. Remélem lesz hasonló jó szinvonalu tiszta játékmenettel rendelkezõ játék.
Jelenleg a World of warcraftot tolom de az nagyon korrupt. Illegális szerveren voltam ami még korruptabb. Nem tudom mikor lesz megint tiszta játékhoz szerencsém ami jó is!
Sziasztok :)
Vaghy az egész megy a vitrinbe mert nem lehet használni szerver hiján.
Gondolom ezel lehet játszani.
Nem vágod h a triál mivel van lekorlátozva?
Esetleg csak pár nappig lejhet tolni vagy szintkorlát van vagy mi?
http://www.fileplanet.com/162966/160000/fileinfo/The-Matrix-Online-Trial
sokan szeretnék kipróbálni ismerõseim mégha csak 3 hétre is zárás elõtt
mmogames.hu
A medve nem játék.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Érdekelne játszik-e még vki rajtam kívül ezzel az mmo-val, mert jólenne néha magyar társsal ökörködni, engem a syntax szerveren lehet megtalálni Kisponyi néven. Remélem nem én vagyok az egyetlen :D
Üdv.
végig nyomtam már pár mmo-t, wow lotro meg hasonlók, csak ilyennel még nemvolt dolgom.
mind1 azért köszi a helpet.
Attól függõen, hogy kinek a küldetéseid csinálod, csatlakozhatsz a Zioniakhoz, a gépekhez és a Merovingihez. Érdemes beszélgetni emberekkel, hogy mit hogyan a játékban, csakhát ha nem tudsz angolul, akkor azt ugye nem nagyon lehet.
meg ilyen h erõsebb cuccokat honnan lehet szerezni? van ilyen h insta? vagy csak a folyamatos küldetést csinálja az ember, mert kicsit unalmas már igy a 7ik szinten.....
most elkezdtem én is a játékot... nagy fan vagyok, csak egykét dolgot nem értek benne. van még valaki aki játszik vele vagy nem érdemes vele küszködnöm továbbb
elõre is köszi
Az e-mail címem:[email protected]
Elõre is köszönöm!
itt az e-mail címem:[email protected]
Elõre is köszönöm!
TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard
TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)