5854
-
#3487 nem emlékszem arra, hogy hány órakkor indult az évad.
arra igen, hogy világos volt, de:
nyáron reggel és este 7kor is világos van
télen se reggel, se este 7kor nincs világos.
világos? :D -
ba32107 #3486 Én se tudtam, fox oldalán néztem meg -
#3485 Biztos hogy A.M. volt, tisztán emlékszek hogy világos volt és az évad vége felé történt -
#3484 biztos, hogy AM? nekem úgy rémlik már teljesen világos volt. de ez lehet elcsúszott. a 7 óra rémlik. de valóban Csacsi talált.
Chase kezének lecsapása, csak azért volt poén mert ő a 2. barátja Kim-nek, aki elvesztett egy végtagot :D de annyira nem baszott oda.
Sztem Jack feleségének halála se volt akkor csavar, mint 3. évad 7 óra. (ezek szerint akkor délelőtt) -
BaRu #3483 én ne mtudom már 3. évad hány órától kezdődik. én azt hittem tnm a, hogy a 3. évad végéről beszélsz mert én ott is ugy voltam ami a leírásodra illik :D
spolier:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jack-nak nincs töb ideje és ugy dönt, hogy egy baltával levágja chase kezét...
hát de azért chapel-es is ütött... -
#3482 na az tényleg ütött, én is azt hittem vmi történik majd a végén, de nem. az volt az első, mikor nem "pittyegett" az óra a végén (meg 5/12-nél)... -
ba32107 #3481 Ja hát az 7:00 AM, nem PM. -
#3480 Az odabaszott rendesen. -
#3479 Nem, hanem arra gondol, mikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack lelövi a főnökét, Ryan Chapelt. -
ba32107 #3478 Most csak azért is rákerestem. Arra gondolsz, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kim felfedezi, hogy Gael segített Salazaréknak, és Gael túszul ejti Kimet?
Mert szerintem ez nem túl nagy durranás -
#3477 jah, én se tudom órára pontosan, évadok folynak össze néha, de ez pont amiatt, hogy a csúcsa sztem a sorozatnak így megmaradt (ezek után de rohadt ciki lesz, ha kiderül, hogy rosszuul emlékszem és nem is akkor volt xD) -
#3476 sztem lesz, aki tudni fogja fejből :D
egy kicsit hagyom (tényleg csak az írja be, aki fejből tudja és nem rákeresett;)
ha nem írja le senki, este megmondom -
ba32107 #3475 Miért mi történt ott? Nem sokan ismerik órára pontosan minden epizód tartalmát :) -
#3474 3.évad este 7 óra, sztem. az volt a csúcs. végig úgy voltam, ezt úgyse csinálják meg, úgyis lesz valami utolsó pillanatban. jön a nagy dráma, huzzák az időt -nah, majd akkor most utolsó utáni pillanatban lesz valami, gondolom. nagyon átéltem, szinte pattogok az izgalomtól... "Isten bocsássa meg." Bumm. összecsapom a tenyerem: Ilyen nincs, ilyen nincs, bazz, ilyen nincs. (kicsit itt beakadtam.) 7:00 pm. -
#3473 Én is eleinte 8-10-12 részt néztem meg egyhuzamban kb a 3. évadig, nem nagyon lehetett abbahagyni... :P
Iszonyat jól játszik KF, tényleg mintha ráöntötték volna a szerepet (House szintén). Áh, imádom mikor "kihallgatja" a rosszarcúakat :P
Imdb-n belenéztem a 7. évad első részének az infojába, Tony Almeida mit keres majd a sorozatban? :S Kicsit meghalt, mikor telenyomták méreggel :D
1. évad 7/10 (szinkron miatt is :S)
2. évad 9/10
3. évad 9/10
4. évad 7.5/10
5. évad 8/10
6. évad 8.5/10
Szerintem. -
#3472 hát persze, Dzsekkbauer a legjobb :)
Én úgy kezdtem kb. 1-2 éve, hogy nyáron nagyon unatkoztam. Aztán 2-3 hét úgy telt el, hogy reggel keltem kaja, 24, aztán pár óra mulv ebéd, aztán 24 megint aztán kaja aztán 24 aztán lefekvés. Volt, hogy napi 8 részt megnéztem, na az volt a függőség csúcspontja :) -
#3471 Most értem a végére a sorinak. Kár, hogy eddig nem néztem, egyik kedvencem lett...
Várom a 7. évadot... : -
ba32107 #3470 torrentz.com-on elvileg fent van az összes csak győzd kivárni mire lejön -
gadget #3469 Az 5-ik éved szinkronban honnan lehetne megszerválni?
-
Devyd #3468 Hali!
Az Ncore-ral csak az a bajom ,hogy nem lehet regelni,meghívot meg nehéz szerezni..valaki esetleg tud?
Jó lenne már nézni a 24-et,de a torrentoldalak nem ezt akarják:S -
sogam #3467 Szóval megnéztem a mirrors c. filmet. Vegyes érzelmeim vannak. Nem nagyon bírom a sötét filmeket. A sztori nem volt rossz, néha tényleg kicsit durva. Szerintem megéri azt a 1,5 órát. -
#3466 hát ja, de lássuk be, a sztori eszméletlen "bonyolultsága" mellett nem akadunk fenn ilyeneken, már csak azért sem mert ennél a filmnél messze nem az számít. :P mondjuk sztem neeson lehet h OWNolná Jacket egy bunyóban. :P -
ba32107 #3465 Na megnéztem, hát ennél pörgősebb, faszább akciófilmet nem láttam mostanában......Liam Neeson-t eddig is szerettem, de most még jobban :D
Amúgy a vége kicsit fura volt, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fickó romba dönti egész Párizst, megöl huszonvalahány embert, és egy magasrangú tisztviselőt bántalmaz, és csak úgy felszáll egy amerikába tartó gépre, és otthon éli az életét? -
Quantumleap #3464 És játszik is benne 24-es arc, Xander Berkeley. -
Quantumleap #3463 Valaki fel fog majd támadni. -
#3462 Azér nem, de kb egy szinten vannak :DD -
ba32107 #3461 Kösz a tippet, már töltöm is :D -
#3460 akinek 24 elvonási tünetei vannak, annak javaslom, hogy nézze meg a Taken című filmet. Sok ponton emlékeztet a 24-re (a főszereplő lányát pl. Kim-nek hívják), Liam Neeson viszont még Jack-nél is könyörtelenebb szvsz. :P -
#3459 6. évad felénél tartok, durva mennyien elhaláloztak már az utóbbi 1,5 évadban...
5/12-13 kemény volt... -
BaRu #3458 nah és 5. évad magyar szinkronjáról nem tud senki semmit?
Devyd, szerintem nCore-on fennt van!
-
Devyd #3457 Sziasztok!Segítségetek kérném,le szeretném tölteni az 5. és a 6. évadot valahonnan.Valaki meg tudná mondani,hogy melyik torentoldalon lehet fennt?a www.bittorrent.lap.hu-n páron regeltem már , de egyiken sincs fennt.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
#3456 Hát ez a Mirrors elég érdekes volt. De a Jack Bauer feeling néha megvolt a sok Damn It-el :D -
#3455 Szerintem az 5. és a 6. évad első négy része a legdúrvább. -
#3454 Végeztem a 4. évaddal is. Hát szerintem ez gyengébb volt, mint az előzőek, de kiváncsi vagyok, hogy most hogyan folytatódik... :) -
#3453 Ok... Kösz! -
BaRu #3452 hy all!! nem tudjátok az ötödik évad mikor lesz szinkronosan?? -
#3451 Abszolúte nekem is ez jutott eszembe. A film is egész tűrhető volt. -
#3450 aha.. már találtam, megint hamarabb irtam, mint kerestem :S -
#3449 felirat van, szinkron majd dvd-n -
#3448 van felirat vagy szinkron hozzá?