24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1994-es unaired 24 pilot by Collegehumor: http://www.collegehumor.com/video:1788161 (bocs)
by Sorozatjunkie
1994-es unaired 24 pilot by Collegehumor: http://www.collegehumor.com/video:1788161
by Sorozatjunkie
Szolnokboy1
attól függ mikor egyeznek meg. sztem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

De ha megegyeznek akkor lesz nem?
dienesoft
Ó hogy....Pfuuuuu 😞😞 :S:S:S. nem hiszem el. Rohadjon meg aki kitalálta, hogy vegyék le a 24-et.

theone91
b@zzki, mostmár tuti h nem lesz 24 januárban! <#gun><#boxer>

Szolnokboy1

Fido4life
wtf ? most mirõl is van szó, milyen sztrájk ? sorry nem vagyok túl informált külföldi dolgokban

desigo
bekaphatják...

szemetek
Bandee1987
Finoman fogalmazva is: B*sszák meg az anyjukat.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

theone91
ez nemhiszem hogy túlságosan igaz lenne, hiszen a 7. évadot már leforgatás kész lesz mire elkezdik (valamikor, lásd:SZTRÁJK )<#levele>

theone91
ha valami molumentálisabb epizód van ,pl meghal egy fõbb karakter, vagy az adott évad a végéhez ér, akkor nincs pittyegés a rész végén...

theone91
edit: döntés to döntést 😛

theone91
dugják fel maguknak ezt a döntés <#boxer><#violent><#falbav><#ejnye1>

Szolnokboy1
elmennek ezek a ....!! <#falbav>

II Rocky II
csaktán nem...<#rinya>

24 - Exile -Nov.23

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

daráld 😄

-the invisible-

Törölt felhasználó
Dehogy baj! Vágj bele bátran 😊
dienesoft
Hát, én kihagytam 3800 részt, az baj?😄

Kaplan
"de van olyan is ahol kihagyhatsz akár 3 részt is és tudod mi a szitu:😄"

alá. Barátok Közt. 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dienesoft
😄😄😄😄😄SDASDAS

Fido4life
én a Heroesnál vagyok így 😄 szinte fogalmam sincsen mirõl van szó, de a szereplõk annyira szimpatikusak, hogy folyamatosan nézem 😊

II Rocky II
ez így igaz..meg pl ez a 24 olyan sorozat ahol kihagynál egy részt már nem is tudnád hogy mivan..😮 hiszen egy egy részben elég fontos események zajlanak le. 😊 (joigaz van még ilyen sorozat,de van olyan is ahol kihagyhatsz akár 3 részt is és tudod mi a szitu:😄

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
Oké, semmi gond, csak azért mondtam, mert szerintem ez is egy olyan sorozat, ahol néha keményen figyelni kell (többnyire azért a hülye amcsik kedvéért az arcunkba nyomják a megoldást) és ha valamit nem veszel észre és a fórumon mondják el, nem pedig magadtól jössz rá, akkor már közel sem olyan.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

II Rocky II
figyelem ám,csak amiben nem vok 100as azért kérdezem meg..😄 amugy a s04e04nél járok....

24 - Exile -Nov.23

Ja, és néhányan úgy vannak vele, hogy Chase biztos meghalt, mert Valenciában robbant a bomba a 6.évadban. Figyelmen kívül hagyják, hogy Chase és Kim akkor már jó ideje külön vannak, és Chase hagyta ott Kimet.
ancsie18
Ne haragudj, csak egy röpke kérdés: te látod is ezt a sorozatot, vagy csak nézed? Mert olyan sok kérdést teszel fel, amire mások is a film alapján jöttek rá, pusztán csak mert odafigyeltek. Szerintem csak úgy nézd, ha oda is tudsz figyelni rá, mert anélkül nem fogod érteni.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Szolnokboy1
ott robbant az atom nem?

van kaliforniában is.

-the invisible-

II Rocky II
ezt honnan tudod,??😄 Valencia az Spanyolo.ban van ,nemde?😊

24 - Exile -Nov.23

Minstrel
de õk a Los Angeles-i Valencia-ban vannak 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

dienesoft
Az lesz az elsõ, nem a kézmûtét!😄

II Rocky II
ja télleg😄 akkor jo részt nézek,na igaz.már majdnem megkérdeztem hogy mi van Kimel,meg Chasel,.de eszembe jutot h mondta Jack h Valenciába vannak,gondolom kimennek majd és drukkolnak Talmácsinak a nagydíjon<#hehe>

24 - Exile -Nov.23

Fido4life
SPOILER:
mivel az elõzõ évad végén lemondott, nehezen lenne õ az elnök

II Rocky II
a 4évad kezdõdik ugy hogy vonatrobbantáslessz+hellerr miniszter a célpont...és az elnök nem palmer...?és errre majd lessz kitérés hogy milrtnem õ az elnök?

24 - Exile -Nov.23

nem emlékszem, hogy a hajón lévõ csávót, aki telefonált a csajnak, elfogták volna, ha mégis, valaki elmondhatná ki volt😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Van pitty, nincs pitty.<#smile>
Milyen hangos-halk óra? Ezt nem vágom:s
a.carkey
Várjuk már ki mi lesz valójában! Azért voltak már nagy csavarok a 24ben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kábszeres rész, Jack tesója, szerelmi szálak összevisszasága egy-két széria során, Palmer(ék) megölése "(?)", stb.

A medve nem játék.

Mármint hangos óra. Igen, mostanában mondanak ilyet a készítõk, hogy életben akarták tartani egy esetleges feltámadás lehetõségét. De ez csak mellédumálás. Õk akarták megölni a karaktert, és akkor meg is erõsítették, hogy meghalt, és hogy az óra-dolog csak véletlen volt.
Fido4life
igen ebben van logika

kisdead99
Épp ma gondolkodtam azon, hogy Tony-t végülis nem feltámasztották, hanem meg sem ölték. Lehet, hogy a néma óra is szándékos volt anno, mivel tudták, hogy vissza fog térni.

a.carkey
*PB-t

A medve nem játék.

a.carkey
Írtad, hogy abbahagynád a PB,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... ha a legfrissebben elhalálozott szereplõt feltámasztanák. Akkor erre hamarosan sor kerül ugye, hisz Sara-t vsz fel fogják támasztani ...

A medve nem játék.

Na, akkor adom fel ezt az egész sorozatot... Tony megtér, meglátja istent és rájön, hogy mégsem az a jó út? 😄 Személy szerint remélem, hogy a Tony lesz a legkevésbé rossz rosszfiú, remélem, valami normális magyarázat lesz, hogy miért csinálja, azt, amit.
Én hallottam olyan pletykát, hogy a készítõk kivárják, hogy Tony mennyire válik be gonoszként, és ha a rajongók csalódnak, akkor megint jófiút csinálnak belõle. Hiába, negatív fokozásban nincsenek határok...<#szomoru1>
kisdead99
Dettó. Bár az sem mellékes, hogy milyen sztorival magyarázzák meg a történteket.

dienesoft
Érdekes, én valahogy annyira szeretem a 24-et, hogy még ezt is meg tudom bocsájtani. EGYETLEN egy feltétellel: Ha egy nagyon durva és fordulatos évadot tárnak elénk.

hi all.gy olyan kerdesem lenne,h a negyedik evadban a film elejen jobban is lathatunk par jelenetben ket telefont,az egyik jack bauer-e,azt szeretnem megtudni,h melyik tipus ez.szetnyithato,a kulso reszen a kijelzo folott hangszoro van ha jol lattam(gondolom a radio miatt).
a masik audrey es heller telefonja,mig elobbi kicsit ezustos,ez teljesen fekete,ugyanigy szetnyithato,kivul a kijelzo folott hangszoroval.sajnos nem tudtam leolvasni ennek sem a tipusat(amikor hellert kozelrol mutatja a kamera a tamadas elott a fia hazanal).ha tudna valaki segiteni,megkoszonnem.ha kerhetem inkabb mailben,ide ritkabban tudok felnezni,koszi:[email protected]