5854
  • Fido4life
    yea akkor holnap már nézhetem is !
  • dienesoft
    nah 6x07 kijött :)
  • dienesoft
    Nem nagyon. Akkor a memetic fajta volt fent, majd egy héttel később volt fent a xor változat.Sajnos nem nagyon tudok magyar feliratot, bár valahol biztos van..
  • Geeryy
    Hello.a 24.s06e02.hdtv.xvid-xor verziohoz letezik magyar felirat?
    hosszupuskan.es feliratok.hu-n se talaltam. ha valaki tud kerem szoljon.
    johet a sav :D
  • Fido4life
    yeah !
  • ewett
    http://www.fox.com/schedule/schedule_nextweek.htm
  • ewett
    12-én dupla rész a FOX-on!!!
  • Amse
    hol jársz?
  • nesster
    Darálom, remélem hamar uolérlek titeket. :D
  • Fido4life
    az már túl elcsépelt lenne...:O
  • raven87
    S06E06:

SPOILER!

Iszonyatosan nagy királyság!!!!!!!!
  • Amse
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Szerintem mind1 hova viszik őket, mert Jack ugye nem hal meg. A kérdés, hogy mennyire lesz drámai a forgatókönyv és meghal e fater?
  • Amse
    Vagy Nadia a rossz oldalon áll és Milo jól beszopja, hogy beléptette a saját jelszavával :) [gonosz verzió]
  • Adler
    s6e6
    ez a rész vontatott volt, Karen igen hamar beadta a derekát, nem hiszem, ha valaki ilyen formátumu álláshoz jut, csak igy feladja.
    Az elkülönitős dolognak sem volt semmi értelme, McCarthy meg csak jön megy és telefonál, érthetetlen minek neki a nő, ilyen ügyekben jobb egyedül dolgozni, ne még egy idóta szőkére is figyelni, aki tuti sáros valamiben.
    Gray jól átverte az egész családot, az a kérdés elzárni viszik apát és fiát vagy a hidegre

• Fido4life
    azért ebben a részben látszott hogy ez a Milo gyerek, és Nadia között alakulgatni fog valami :) (bár lehet hogy tévedek :D)
  • Fido4life
    de félelmetes az elején ez a bemondó :D
  • Fido4life
    :O hát a következő részt biztosan úgy töltöm... már több mint fél órája szarokodok, ezzel a két nyamvadt fájlall..
  • Amse
    seed:9010 peer:7112
  • Fido4life
    hát azt nem csodálom... amennyien seedelhetik :)
  • Bandee1987
    köv részhez van vmi promo?
  • Amse
    torrent...
    nekem 30 perc alat lejött...
  • Fido4life
    Damn It ! Reggel indítottam el a letöltést, és most haza térve szörnyű dolgot láttam.. 11%-nál tartott a letöltés !! Így kénytelen vagyok elkezdeni fájlonként tölteni, egy másik szeverről :(
  • dienesoft
    Nem azért, de ha ezt a levelet nekem irtad, a válaszom az, hogy NEM mondtam azt hoyg nem tetszik. Ugyanolyan fanatik vagyok mitn a többiek.Csak a véleményemet mondtam el.Ennyi!
  • Balázs 17
    szerintem ez a sorozat így jó!!! ha csak jackről szólna akkor nem nézném!!!
    az ilyen palmeres, ctu-s részek kellenek bele, azok adják a történet egyik felét, szerintem meg nem unalmas!!

ha nemtetszik ne nézd!
  • dienesoft
    Sztem a 6.évaddal semmi probléma eddig, DE:

Sztem csak azon kéne változtatni, hogy a következő részekben valahogy Jackre kéne rakni a hangsúlyt és ő vigye nagyrészt a sztorimenetet és nem a bent lévő CTU-sok és Palmerék. Valahogy a 4.rész óta mintha nem tudnának az epizódok végére nagyot ütni. Nekem ez hiányzik , amugy meg ugyanúgy rendben az évad mint eddig sztem :)
  • Fido4life
    "Pont ezért húzom a szám mert nem tud újat mutatni, csak ismétli önmagát újra meg újra." hát igen, nálam is ez a fájó pont
  • Bandee1987
    Nem hiszem,
    annyira látszik a hatalommániája, hogy sztem lassan megfúrja Palmert is, hogy elnök lehessen.
  • Mayday
    Engem erdekelnek. Unalmas lenne azert a 24, ha csak Jack lenne benne. A tobbi evadban is voltak mas szereplok is, nem vetted eszre?
  • NeoMaN
    Pont ezért húzom a szám mert nem tud újat mutatni, csak ismétli önmagát újra meg újra.
    Meg valahogy - fáj hogy ezt kell írnom - uncsi! Ki a tököt érdekli Milo meg az arab csaj, kit érdekel az elkülönítőben szenvedő arab faszi meg a palmer huga, ki a faszt érdekel karen hynes???

MINKET JACK érdekel, ő viszi a sztorit nem ezek az akárkik. Add össze hány percet szerepelét E06-ban Jack...
  • Fido4life
    szerintem pedig egyre inkább kiforratlanabb a jelleme, elvégre amit a hatodik évadban is csinál, éppenhogy kijön a SPOILER kínaiaktól rögtön elkezd segíteni mindenkin, szerintem azért ennyire hazafi senki se lehet (azok után amin keresztül ment)... ezt a megujulásos dolgot is megvitatnám, de akkor már tényleg azt hinnétek hogy csak a rosszat keresem a soriban... ami persze nem így van :P
  • domebacsi
    Thx, bár idő közben sikerült leszedni... :P
  • Amse
    direkt link
  • domebacsi
    Nem tudom, mit vagy úgy oda...

Persze, hogy nem ugyanaz, hisz nem érzed már azt az erős családi köteléket, és a vele járó feszültséget, melyek az első szériát jellemezték. De azt is vedd hozzá, hogy a Bauer családdal történt események nagyban hozzájárultak Jack karakterének megformálásához, és szerintem ahogy egyre több mindent elvesz tőle az élet, annál inkább kiforrotabb lesz a jelleme. Ez egy ilyen sorozat, amúgy is minden évadnak más az arculata, de szerintem ez kifejezetten pozitívum, mert legalább nem monoton, nem ismétli önmagát, mindig képes megújulni.

Más: valaki a 6. évad ep 6.-hoz kérem töltse fel a feliratfájlt, mert az a szélhámos site nem akarodzik bejönni nálam... pedig már úgy nézném a soron következő epizódot, hogy az elmondhatatlan. Szerezzetek nekem egy szép estét! :P
  • Fido4life
    szerintem a második évadtól kezdve nem AZ a 24... hiába, az elsőnek volt az a megkapó, egyedi hangulata/feelingje...
  • Fido4life
    tyűha megint sok szpojler.. én majd honap lesem meg, úgy sietek haza ahogy csak tudok :P
  • NeoMaN
    So-so.
    Ez a 24 már nem AZ a 24.
    :(
    Sajnos.
    Pedig fanatic vagyok...
  • Csacsi
    Szerintem Lennox nem geci. Illetve nem olyan értelemben mint Fayed, vagy Graem. Ő csak másképp akarja intézni az ország "biztonságát". Egyébként jó kis rész volt. De messze van még a jövőhét. Nem baj, lassan meg lesz az 5. évad Dvd-n. Az majd enyhíti a hét közbeni hiányosságokat.
  • dienesoft
    mondjuk én is megmondtam volna neki simán, Palmer tuti segített volna. Komolyan mondom, ezt a genyot simán el lehetett volan intézni...érdekes lesz...ennyi főgeci nem nagyon volt :DDD
  • Bandee1987
    Perpill a 4 fő geci jelenleg: Graem, Fayed, Lennox és Mccarthy :)
  • Bandee1987
    s06e06
    Nemtom, de Karen helyében simán elmondtam volna Palmernak, hogy ez és ez van, igy és igy megfenyegetett, mert így hogy csak simán lemondott elég xar dolog. Graem meg egy geci :)