World Championship Snooker 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában nem izgatnak az ilyen kerek számos marhaságok, de ez most adta magát.
Enterprise-on is volt valami jó kosaras game, sokat játszottam vele egy haveromnál.
mondjuk nekem pc-m 4-5 éve van, szal gondolom ilyen szempontból te már sokkal tapasztaltabb vagy, c64-em nem volt, régebben vmi enterprisem volt vagy mi a pöcs, nyomattam vele a pacmant, meg ilyeneket 😛PP
hehe 😊
500
Akkor valszeg nem nekem találták ki, bár persze ettõl még lehet marha jó.
Transport Tycoon most is a vinyómon van. 😊
A CM-bõl meg több verzió is, emlékszem, hogy egyszer kerek 50 órát nyomtam folyamatosan a 01-02-vel. 😊
Igazság szerint nekem az elsõ nagy élmény még c64, illetve c+4-en volt egy foci (Microprose Soccer), és egy autóverseny (Revs), De Pc-n az elsõ az UFO: Enemy Unknown volt.
A CM-bõl meg több verzió is, emlékszem, hogy egyszer kerek 50 órát nyomtam folyamatosan a 01-02-vel. 😊
Igazság szerint nekem az elsõ nagy élmény még c64, illetve c+4-en volt egy foci (Microprose Soccer), és egy autóverseny (Revs), De Pc-n az elsõ az UFO: Enemy Unknown volt.
ennél pont azon van a hangsúly, + egy kis harccal megfûszerezve, de nekem se jöttek be ezek a játékok annyira, de ezt a game-t csak dícsérni tudom
Az újat még nem láttam, így nem tudom, hogy milyen, a régit természetesen ismerem, de õszintén szólva nem igazán szeretem a platformokat. Az ugribugri játékok mindig untattak.
aztán a Championship Manager, azóta is megszállottja vagyok, amióta a 3-at kipróbáltam, nem tudok leszokni róla, most is az megy a háttérben 😊
hát ha már a játékidõrõl van szó, a PoP-ban most tartok olyan 53%-nál kb, és már olyan 8 órát nyomtam benne, szal, nagyon jó kis game, minden szempontból, nekem nagyon tetszik
Mi volt az elsõ progi, ami meghatározó élmény volt számodra? Mondhatsz korábbit is, de egy PC-set is mondj.
Nekem is bejött, de ha hosszabb, akkor lehet, hogy én nem nyomom végig. Így pont lekötött.
Az autósoknál inkább a szimulátorok tetszenek, általában sokat adok a valósághû megvalósításra.
Illetve ha egy progi pl. fantasy környezetben játszódik, akkor az a lényeg, hogy a saját mércéjével mérve legyen valósághû.
Illetve ha egy progi pl. fantasy környezetben játszódik, akkor az a lényeg, hogy a saját mércéjével mérve legyen valósághû.
hááát nekem az az 1ik kedvenc játékom, sztem az idei év 1ik lgjobb gameja, bár hozzá kell tenni, hogy nem volt túl bonyolult végigvinni, mert sajnos elég rövidre sikeredett, 5-6 óra alatt simán végig lehet vinni
Erre visszatérve az FPS, RTS, TPS, meg minden egyéb ilyen **S nem nagyon köt le, de néha még azokkal is elvagyok. Pl. a Max Payne 2-t végignyomtam.
én most éppen a Prince of Persia-val nyomom, nagyon tetszik, pedig nem nagyon játszottam még ilyen stílusú játékokkal, inkább sport, meg FPS-ekkel nyomom, na meg Max Payne, GTA, és autós gamek jönnek be nálam
Nekem szerencsém volt, 50 rugóért tudtam venni, egy 70 cm-es 100 Hz-es, egy éves Phillipset
jaja, vágom én is ezt a osztott képernyõs dolgot, bár az én monitorom elég gagyi, nem bírja, de majd elvileg lesz új moncsi is karácsonyra, szal ez is megoldható lesz
Igen, bár egyre ritkábban, de most épp a K.O.T.O.R-t nyomom. Fõleg az RPG-k, illetve a stratégiák jönnek be.
nekem "csak" 52-es a tv-m, bár hozzá kell tenni, hogy elég kicsi szobám van, szal bõven elég, mert kb 2,5 méterre van tõlem a tv 😊
Ezért jó a Radeonom, mert közben a basrátnõm tud netezni, miközben én filmet nézek.
Én is nagy TV-n nézem, bár csak 2.1-es hanggal
Ha felmész a játék hivatalos oldalára, akkor ott a bal oldalon van egy snooker news link. Onnan már mindent megtalálsz.
háát én eddig se voltam nagy filrajongó, de mióta van netem, azóta alig jártam moziba, mióta meg házimozim van, nem is voltam, itthon kicsit jobb. persze a ps frankón rá van kötve a tvre 😊
Amióta van net, azóta már ritkábban járok, de pl. az általunk forgatott filmet is elõbb leszedtem a netrõl, mint ahogy a gyártásvezetõnk meg tudta volna nézni a tesztvetítésen. 😊
jó lenne morzsázni az infok tömkelegében, játékosokról olvasni, versenyekrõl meg ilyenekrõl, mert érdekel a Tma
Régebben mindig az volt a kabalám, hogy vizsga elõtti este elmentem egyedül moziba. És olyankor mindig átmentem. 😊
Hát igen, sajna a snooker nem annyira népszerû itthon, mint a pool
Én a múltkor végigkerestem a valaha készített 250 legsikeresebb film listáját az IMDB-n, hátha találok valami ötletet, amit érdemes leszedni. De nem volt közte olyan, amit ne láttam volna... 😊
kicsit átment a topic off-ba, de nem nagyon érdekel, mert sajnos eléggé kevés a látogatottsága a topicnak 😞
háát Gyraph-hal régebben annyit dumáltunk filmekrõl... bazz, õ szinte minden filmet látott, amit érdemes volt megnézni, nem tudsz olyan filmet mondani neki, amit nem látott
Tele van a lakás Cinemákkal, meg Voxokkal. 😊
Egy ideig produkciós koordinátor voltam egy filmes cégnél, ott akkor is megszeretem a témát, ha addig utáltam volna.
Hasonló a helyzet nálam is.
Persze azért, mert mindig lusta vagyok kiírogatni, pedig itt üdülnek mellettem az üres lemezek.
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nagy film rajongó vagyok, és a legtöbb helyet ez foglalja el a vinyón (60gb)