World Championship Snooker 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha elolvasnád az elõzõ kb. 120 hozzászólást, akkor lennél csak igazán meglepve... 😊

LezLee
Igazán nem rosszindulatból mondom, de:
Fent a topic címnél én mintha Snookert olvasnék és nem Nba-t 😊))))
Az a gond, hogy ha valaki nem passzol, akkor szinte lehetetlen elvenni tõle a labdát. Ezért tudott a srác mindenkit megverni, márpedig ez így elég hülyén néz ki, és rohadtul nem etikus, legalábbis szerintem.
De azóta úgy tûnik, hogy (sajnos) meghonosodott ez a stílus, mert szinte mindenki ezt játsza.

zaki
80 pontot? lol nem nyomhatta szarul a srác, ha bajnok lett 😊

Tényleg nem nagyon érdekel a dolog, mert a tavlyi verzióval már pórul jártam. A 2003-al úgy kezdtem az online pályafutásomat, hogy az elsõ négy barátságos meccsemen megvertem az FBL akkori 1., 3., 4. és 5. helyezettjét. Aztán jött egy kis 14 éves csávó, aki az egész meccsen csak Pierce-el rohangált, pattogott, pörgött ide-oda, dobott vele 80 pontot, és szoros meccsen megvert. Akkor döntöttem úgy, hogy ezt nem fogom komolyan venni. Azóta a srác egyébként megnyerte a ligát... 😊

zaki
lesz ez még így se! 😊

Hát bizony kikaptam. Na nem nagyon, szoros meccs volt, de vesztettem. Mindenesetre még jó, hogy nem veszem túl komolyan ezt az egészet, mert akkor most falra másznék dühömben.

zaki
bye, sok szerencsét

Na én megyek lejátszom az elsõ ligameccsemet az Fbl-ben, majd még beszélünk. Hali.

Nekem is tetszik, idõnként alkalmazom is... (Bazz, ne tudd meg, hogy az alkalmazom szónak hányszor mentem neki.) 😊)

zaki
loool 😊

A jelmondata így hangzott: Akkor jó az ásás, ha más ás! 😊

Ok, értem, és igazad van, láttam ilyet én is eleget. Volt olyan segédmunkásunk, aki a szemem láttára dõlt el, mint egy zsák, aztán csak úgy hortyogott, alig lehetett életet lehelni belé.

És persze ne valami lepukkant kocsmát képzelj el, azokat nagyon nem csípem. Mi általában kiültünk valami parkba, dumáltunk, közben húzogattuk az üveget, aztán ha megvolt a kellõ bátorság, akkor mentünk kapcsolatot teremteni... 😊

zaki
nem rád céloztam, bocs ha félreértetted

Félreértesz, én este mentem el inni, reggel már színjózan voltam. Amúgy sem szoktam csontrészegre inni magam, mindig csak mértékkel. Nálam inkább a dumáláson, csajozáson volt a hangsúly.

Mindig nagy éjszakai madár voltam, vizsgaidõszakban meg muszáj is volt megszokni, mivel napközben piszok nagy volt a zaj. Éjjel nyugiban tudtam tanulni. Most is kéne, szerdán vizsgám lesz...

zaki
mondjuk én nem nagyon értem azokat az embereket, akik meló elõtt jól leisszák magukat, és onnan mennek melózni, persze munka után újra irány a kocsma, és ez így megy végig

zaki
hát nem igazán korán reggel

zaki
az igen

Irigyellek, mi épp most fogytunk ki mindenbõl. Már csak vodka van itthon, de az nem biztos, hogy jó ötlet lenne.

Anno, amikor építkeztünk, elõfordult, hogy péntek este elmentem iszogatni a haverokkal, aztán onnan mentem reggel hatra dolgozni. Képzelheted, egész nap betont keverni, ilyen kómás fejjel, kb. 40 fokban... De általában megérte. 😊

zaki
most bepuszilltam vagy 1 liter kólát, úgyhogy majd az 1 kicsit ébren tart

Nálam akkor jön el a holtpont, amikor megebédelek, utána nagyon kész tudok lenni.

zaki
bazz, mikor nem alszomn éjjel ilyenkor kicsit k.o. vagyok, de majd pár óra múlva redben lesz minden, este meg majd olyan jót szunyálok 😊

Na igen, majdnem pont 100 hozzászólást gyártottunk kb. 1 óra alatt.

zaki
nem baj, legalább kicsit fellendült a topic 😊

Lehet, hogy lassan be kéne írni, ha valaki más is idetéved, hogy az elmúlt 100 hozzászólás és a snooker között ne keressen semmilyen összefüggést... 😊

Közben sorra hozták az újabb masinákat, Rave Racer, Sega Rally, stb, de én mindvégig ennél maradtam, mert ezzel lehetett a legjobban villogni a többiek elõtt. 😊

Én anno sokat nyaraltam Balatonfenyvesen, ott volt egy játékterem, benne egy öreg Forma-1-es gép. Elég nehéz volt végigmenni, és a köridõket jegyezte a gép, az aktuális legjobb játékos neve pedig mindig ott virított a képernyõn. Emlékszem, addig sosem nyugodtam, amíg nem láttam viszont a sajátomat.

zaki
mi is a haverokkal, emléxem minden kivégzést meg combot, meg egyebet tudtam a játékban 😊))

Ilyenkor mindig lemegyek a boltba kenyérért, cigiért, meg ilyesmi, ezzel el is van intézve. Kicsit lusta a drágám. Ahogy én is, persze. 😊

Én azt még játékteremben nyomtam. Beleöltem anno vagy 3-4000-et. 20-asok formájában. 😊

zaki
na ja, én is elég hülyén érzem magam, amikor a család felkel, és meglát itt a pc elõtt

Nem is értem azokat, akik szembeállítják a konzolt a PC-vel, én mindkettõvel jól elvoltam-vagyok.

zaki
régen mekkora páros volt a snes - sega megadrive 😊
haverokkal mindig azon vitáztunk, hgy melyiken jobb a Mortal 2 😛PP

Barátnõm mindjárt felébred és eszét veszti, ha megint meglát reggel a gép elõtt ülve... 😊

zaki
ja, és van vagy 150 snes játékom pc-n, régebben játszottam sokat emulátorral

Ez nagyjábol hasonló kategória, bár a rivális oldal. (Intel-AMD, Nvidia-ATI) 😊

Én is pénz miatt adtam el a DC-met, pedig sajnálom, mert piszok jó kis gép volt. Akadt néhány olyan exklúzív játék, amilyet azóta se láttam PC-n, de PS2-n, vagy Xbox-on se.

zaki
nekem 2100-as cerka, 640 ddram, 80gb hdd, gefti200 128mb

zaki
nekem 2 volt régebben 1 SNES (még mindig megvan, fent rohad egy reklámszatyorban a szekrényemben vhol legfelül ), meg tavaly kb 2 hónapig volt PS2-m, de eladtam, mert kellett a zseton lecserélni a gépemet

Dreamcastom volt egy ideig, meg régebben Megadrive

Athlon XP 2000+, 512 DDR400 RAM, 160 GB vinyó, meg egy Radeon 8500.

zaki
konzolod volt vmilyen?

Jaja, mi mindig kártyáztunk, amíg töltött. 😊

Asszem a számítástechnikával is kicsit úgy vagyok, mint a sportokkal, minden gépet kipróbáltam, ami csak létezett.
Volt a kezem között ZX 81-tõl Vic20-on keresztül Primo-ig minden, amit csak el tudsz képzelni. 😊

zaki
milyen a géped most?

zaki
bazz emléxem perceket kellett várni, míg betölti a game-kat, jó kis kazettán voltak a játékot, volt olyan is, hogy imádkoztam, hogy betöltse a játékot, mert mindig volt egy olyan kritikus pont, ahol biztos sérült volt a salag, és nem töltõdött be a játék

PC-m nekem is csak 4-5 éve van, de nagyon sokat jártam át egy haveromhoz játszani.