906
World Championship Snooker 2004
-
#625 nem tom, még nem nyomtam így. -
#624 Ja az ugye nem gaz ha kozbe letoltok, ide nem kell nagy szavszel meg ping gondolom. -
#623 Igy legalabb kiegyenlitettebbek lennenek az eselyek, en eddig osszesen 3 frame-t jatszottam, de egy kb 50 meg 70es brake-t mar csinaltam:) -
#622 jaja, én szívesen jövök. csak az a gáz, hjogy már nem is tudom mikor nyomtam a játékkal utojára, na mind1, majd lenyomok 1-2 gyakorlómeccset előtte, hogy ne legyek annyira alma :) -
#621 Ma este fel 11-11 korul van kedve valakinek multizni?
Valamenynire mar en is belejottem -
#620 Na kezdek belejönni a játékba, csak rohadt sokat kell gyakorolni. Épp most csináltam egymás után két frameben egy 80-as és egy 76-os braket :)) De valahogy a safety-k nem mindig jönnek össze :( -
donpedro #619 ok, jó 8. -
#618 háááát, sajna épp most készülök lefeküdni aludni... majd máskor -
donpedro #617 Vagyok, ha még aktuális. -
#616 multy? mit szólsz donpedro, lenyomunk 1 meccset? -
#615 most nem jó, sorry, Syberia-val nyomom -
#614 Most egy játék? -
#613 jaja, legalábbis én úgy vettem észre :( -
#612 Multiban csak snookert lehet választani? -
#611 jövök, de csak később, ha jó az neked (kb 1 óra múlva) -
#610 valaki, játszani? -
#609 vki multi? -
#608 jó munkahely P -
#607 tegnap este vkivel játszottam nemmondommeg mit mert off lesz
aztán azt mondja mennie kell munkába
mondom vasárnap este?
erre kiderült, hogy ügyeletben van egy olyan vészhelyzetben látható szervnél P -
donpedro #606 Ez ismerős. Én anno a Fallout 2-t a melóhelyen játszottam végig, persze csak amikor nem volt dolgom. :) -
#605 -
#604 hát én szívesen mennék, ha nem dolgoznék még ilyenkor is :((
Kár hogy itt elég szar gép van, különben ide is felraknám a gamet :)) -
#603 vki multi? :) -
#602 a fifaba berakok neked vmit :-) -
#601 na ne offojjatok mán :) -
#600 OFF:
Nekem a 2000-es EB, meg a 2002-es VB-s Fifa nem nagyon jött be. Nekem személy szerint a World Cup 98 jött be a legjobban, annak mekkora hangulata volt.
ON -
#599 hát valószínú lesz egy Road To EB meg egy 2005
az EB-s VB-s szokott nagy lenni
lásd World Cup 98 az utobbi EB-s
de ez nagyon off itt inkább a fifában beszéljük + -
#598 Hmm, akkor jövőre lesz Fifa EB 2004, meg Fifa 2005 is? Az király lesz. Már alig várom. Valami azt súgja, hogy a Fifa 2005 nagy durranás lesz. Bárcsak igazam lenne :) -
#597 nem ez az EB-s lesz of course -
#596 nyáron lesz már a fifa 2005 (úristen milyen furcsa kiejteni :P)? -
#595 hát lesznek olimpiai játékok P
Na de lássuk:
Neighbours from Hell 2 (Bigben Interactive) 2004. február 20.
Codename: Panzers (CDV) 2004. I. negyedév
Splinter Cell Pandora Tomorrow (Ubi Soft) 2004. I. negyedév
Delta Force - Black Hawk Down: Team Sabre 2004. tavasz
Sam & Max Freelance Police (LucasArts) 2004. tavasz
Wartime Command: Battle for Europe 1939 - 1945 (Codemasters) 2004. tavasz
S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost (Russobit-M) 2004. II. negyedév
Shadow Ops: Red Mercury (Atari) 2004. nyár
Star Wars: Republic Commando (LucasArts) 2004. nyár
Nexus (HD Interactive) 2004. szeptember
Men of Valor: The Vietnam War (Vivendi Universal Publishing) 2004. III. negyedév
The Roots (Cenega) 2004. III. negyedév
Powerslide Slipstream 2004. IV. negyedév
Total Annihilation 2 (Infogrames) 2004. IV. negyedév
Dungeon Siege II (Microsoft) 2004.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (Activision) 2004.
Ezenkivül március körül Richard Burns, Colin 4 és nyáron az új Fifa P
-
donpedro #594 Még egy kis offtopic talán okoz nagy kárt: Meg tudja nekem valaki mondani, hogy meg lehet-e valahol találni a várhatóan 2004-ben megjelenő játékok viszonylag részletes listáját? -
#593 OK megtekintem, bár az angol tudásom kissé hiányos (és akkor még finoman fogalmaztam) :))) -
donpedro #592 Ezt sajnos nem tudom, de ha tudsz angolul, akkor asszem megnézheted a www.worldsnooker.com-on a szabályok között. -
donpedro #591 Engem az idegesített kissé, amikor egy ilywen snookerből O'Sullivan úgy jött ki, hogy 127-es break lett belőle. :) -
#590 Na ez érdekel, hogy milyen hibáknál lehet a piros helyett színeset is lökni. A cpu csinált már ilyet ellenem, de én még eddig nem jöttem rá, hogy mikor engedi. -
donpedro #589 Ezt én kb. 5-ször megcsináltam egymás után mire összejött. -
donpedro #588 A maximum break elvileg 147, ha a 15 piros mellé 15 feketét teszel el. Nekem becsúszott egy sárga, egy kék, meg egy rózsaszín is, csak 12 fekete volt.
A gyakorlatban előfordult már 147-nél nagyobb break is, ugyanis van olyan hiba, ami után ún. free ball következik, ami azt jelenti, hogy nem muszáj pirosat leltenni, lehet akármelyiket, és utána egy színeset, aztán vissza kell térni a piros-színes kombinációra. Tehát kétszer a feketét lőve akár 161-es breaket is lehet csinálni, de ilyenről én még nem hallottam. 155-öt csinált már Tony Drago, az biztos. -
#587 Kösz a hasznos infót. Én is valahogy ilyesmivel próbálkoztam, csak sosem jött össze igazán, mindig közbejött valami:)) Egyszer aztán kifigyeltem, hogy a cpu user is jobbra csavarja a fehéret, és próbáltam leutánozni a kezdésnél. Na a vége az lett, hogy jobbra csavartam, túl vékonyan céloztam meg a jobb legszélső pirosat, lőttem, és a fehér szépen elment a piros golyók mellett 2-3 centivel, mint aki jól végezte dolgát :)))))))
Ezzel a kis sztorival próbáltam bemutatni, hogy mennyire profi vagyok snookerben :)))) -
#586 thx, majd megpróbálom