906
World Championship Snooker 2004
-
#545 loool :) -
donpedro #544 A jelmondata így hangzott: Akkor jó az ásás, ha más ás! :) -
donpedro #543 Ok, értem, és igazad van, láttam ilyet én is eleget. Volt olyan segédmunkásunk, aki a szemem láttára dőlt el, mint egy zsák, aztán csak úgy hortyogott, alig lehetett életet lehelni belé. -
donpedro #542 És persze ne valami lepukkant kocsmát képzelj el, azokat nagyon nem csípem. Mi általában kiültünk valami parkba, dumáltunk, közben húzogattuk az üveget, aztán ha megvolt a kellő bátorság, akkor mentünk kapcsolatot teremteni... :) -
#541 nem rád céloztam, bocs ha félreértetted -
donpedro #540 Félreértesz, én este mentem el inni, reggel már színjózan voltam. Amúgy sem szoktam csontrészegre inni magam, mindig csak mértékkel. Nálam inkább a dumáláson, csajozáson volt a hangsúly. -
donpedro #539 Mindig nagy éjszakai madár voltam, vizsgaidőszakban meg muszáj is volt megszokni, mivel napközben piszok nagy volt a zaj. Éjjel nyugiban tudtam tanulni. Most is kéne, szerdán vizsgám lesz... -
#538 mondjuk én nem nagyon értem azokat az embereket, akik meló előtt jól leisszák magukat, és onnan mennek melózni, persze munka után újra irány a kocsma, és ez így megy végig -
#537 hát nem igazán korán reggel -
#536 az igen -
donpedro #535 Irigyellek, mi épp most fogytunk ki mindenből. Már csak vodka van itthon, de az nem biztos, hogy jó ötlet lenne. -
donpedro #534 Anno, amikor építkeztünk, előfordult, hogy péntek este elmentem iszogatni a haverokkal, aztán onnan mentem reggel hatra dolgozni. Képzelheted, egész nap betont keverni, ilyen kómás fejjel, kb. 40 fokban... De általában megérte. :) -
#533 most bepuszilltam vagy 1 liter kólát, úgyhogy majd az 1 kicsit ébren tart -
donpedro #532 Nálam akkor jön el a holtpont, amikor megebédelek, utána nagyon kész tudok lenni. -
#531 bazz, mikor nem alszomn éjjel ilyenkor kicsit k.o. vagyok, de majd pár óra múlva redben lesz minden, este meg majd olyan jót szunyálok :) -
donpedro #530 Na igen, majdnem pont 100 hozzászólást gyártottunk kb. 1 óra alatt. -
#529 nem baj, legalább kicsit fellendült a topic :) -
donpedro #528 Lehet, hogy lassan be kéne írni, ha valaki más is idetéved, hogy az elmúlt 100 hozzászólás és a snooker között ne keressen semmilyen összefüggést... :) -
donpedro #527 Közben sorra hozták az újabb masinákat, Rave Racer, Sega Rally, stb, de én mindvégig ennél maradtam, mert ezzel lehetett a legjobban villogni a többiek előtt. :) -
donpedro #526 Én anno sokat nyaraltam Balatonfenyvesen, ott volt egy játékterem, benne egy öreg Forma-1-es gép. Elég nehéz volt végigmenni, és a köridőket jegyezte a gép, az aktuális legjobb játékos neve pedig mindig ott virított a képernyőn. Emlékszem, addig sosem nyugodtam, amíg nem láttam viszont a sajátomat. -
#525 mi is a haverokkal, emléxem minden kivégzést meg combot, meg egyebet tudtam a játékban :))) -
donpedro #524 Ilyenkor mindig lemegyek a boltba kenyérért, cigiért, meg ilyesmi, ezzel el is van intézve. Kicsit lusta a drágám. Ahogy én is, persze. :) -
donpedro #523 Én azt még játékteremben nyomtam. Beleöltem anno vagy 3-4000-et. 20-asok formájában. :) -
#522 na ja, én is elég hülyén érzem magam, amikor a család felkel, és meglát itt a pc előtt -
donpedro #521 Nem is értem azokat, akik szembeállítják a konzolt a PC-vel, én mindkettővel jól elvoltam-vagyok. -
#520 régen mekkora páros volt a snes - sega megadrive :)
haverokkal mindig azon vitáztunk, hgy melyiken jobb a Mortal 2 :PPP -
donpedro #519 Barátnőm mindjárt felébred és eszét veszti, ha megint meglát reggel a gép előtt ülve... :) -
#518 ja, és van vagy 150 snes játékom pc-n, régebben játszottam sokat emulátorral -
donpedro #517 Ez nagyjábol hasonló kategória, bár a rivális oldal. (Intel-AMD, Nvidia-ATI) :) -
donpedro #516 Én is pénz miatt adtam el a DC-met, pedig sajnálom, mert piszok jó kis gép volt. Akadt néhány olyan exklúzív játék, amilyet azóta se láttam PC-n, de PS2-n, vagy Xbox-on se. -
#515 nekem 2100-as cerka, 640 ddram, 80gb hdd, gefti200 128mb -
#514 nekem 2 volt régebben 1 SNES (még mindig megvan, fent rohad egy reklámszatyorban a szekrényemben vhol legfelül ), meg tavaly kb 2 hónapig volt PS2-m, de eladtam, mert kellett a zseton lecserélni a gépemet -
donpedro #513 Dreamcastom volt egy ideig, meg régebben Megadrive -
donpedro #512 Athlon XP 2000+, 512 DDR400 RAM, 160 GB vinyó, meg egy Radeon 8500. -
#511 konzolod volt vmilyen? -
donpedro #510 Jaja, mi mindig kártyáztunk, amíg töltött. :) -
donpedro #509 Asszem a számítástechnikával is kicsit úgy vagyok, mint a sportokkal, minden gépet kipróbáltam, ami csak létezett.
Volt a kezem között ZX 81-től Vic20-on keresztül Primo-ig minden, amit csak el tudsz képzelni. :) -
#508 milyen a géped most? -
#507 bazz emléxem perceket kellett várni, míg betölti a game-kat, jó kis kazettán voltak a játékot, volt olyan is, hogy imádkoztam, hogy betöltse a játékot, mert mindig volt egy olyan kritikus pont, ahol biztos sérült volt a salag, és nem töltődött be a játék -
donpedro #506 PC-m nekem is csak 4-5 éve van, de nagyon sokat jártam át egy haveromhoz játszani.