World Championship Snooker 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki

LezLee
hát én szívesen mennék, ha nem dolgoznék még ilyenkor is 😞(
Kár hogy itt elég szar gép van, különben ide is felraknám a gamet 😊)
zaki
vki multi? 😊

Breki33
a fifaba berakok neked vmit :-)
robotnyk
na ne offojjatok mán 😊
LezLee
OFF:
Nekem a 2000-es EB, meg a 2002-es VB-s Fifa nem nagyon jött be. Nekem személy szerint a World Cup 98 jött be a legjobban, annak mekkora hangulata volt.

ON
Breki33
hát valószínú lesz egy Road To EB meg egy 2005

az EB-s VB-s szokott nagy lenni

lásd World Cup 98 az utobbi EB-s

de ez nagyon off itt inkább a fifában beszéljük +
LezLee
Hmm, akkor jövõre lesz Fifa EB 2004, meg Fifa 2005 is? Az király lesz. Már alig várom. Valami azt súgja, hogy a Fifa 2005 nagy durranás lesz. Bárcsak igazam lenne 😊
Breki33
nem ez az EB-s lesz of course
zaki
nyáron lesz már a fifa 2005 (úristen milyen furcsa kiejteni 😛)?

Breki33
hát lesznek olimpiai játékok P

Na de lássuk:

Neighbours from Hell 2 (Bigben Interactive) 2004. február 20.
Codename: Panzers (CDV) 2004. I. negyedév
Splinter Cell Pandora Tomorrow (Ubi Soft) 2004. I. negyedév
Delta Force - Black Hawk Down: Team Sabre 2004. tavasz
Sam & Max Freelance Police (LucasArts) 2004. tavasz
Wartime Command: Battle for Europe 1939 - 1945 (Codemasters) 2004. tavasz
S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost (Russobit-M) 2004. II. negyedév
Shadow Ops: Red Mercury (Atari) 2004. nyár
Star Wars: Republic Commando (LucasArts) 2004. nyár
Nexus (HD Interactive) 2004. szeptember
Men of Valor: The Vietnam War (Vivendi Universal Publishing) 2004. III. negyedév
The Roots (Cenega) 2004. III. negyedév
Powerslide Slipstream 2004. IV. negyedév
Total Annihilation 2 (Infogrames) 2004. IV. negyedév
Dungeon Siege II (Microsoft) 2004.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (Activision) 2004.

Ezenkivül március körül Richard Burns, Colin 4 és nyáron az új Fifa P

Még egy kis offtopic talán okoz nagy kárt: Meg tudja nekem valaki mondani, hogy meg lehet-e valahol találni a várhatóan 2004-ben megjelenõ játékok viszonylag részletes listáját?

LezLee
OK megtekintem, bár az angol tudásom kissé hiányos (és akkor még finoman fogalmaztam) 😊))
Ezt sajnos nem tudom, de ha tudsz angolul, akkor asszem megnézheted a www.worldsnooker.com-on a szabályok között.

Engem az idegesített kissé, amikor egy ilywen snookerbõl O'Sullivan úgy jött ki, hogy 127-es break lett belõle. 😊

LezLee
Na ez érdekel, hogy milyen hibáknál lehet a piros helyett színeset is lökni. A cpu csinált már ilyet ellenem, de én még eddig nem jöttem rá, hogy mikor engedi.
Ezt én kb. 5-ször megcsináltam egymás után mire összejött.

A maximum break elvileg 147, ha a 15 piros mellé 15 feketét teszel el. Nekem becsúszott egy sárga, egy kék, meg egy rózsaszín is, csak 12 fekete volt.

A gyakorlatban elõfordult már 147-nél nagyobb break is, ugyanis van olyan hiba, ami után ún. free ball következik, ami azt jelenti, hogy nem muszáj pirosat leltenni, lehet akármelyiket, és utána egy színeset, aztán vissza kell térni a piros-színes kombinációra. Tehát kétszer a feketét lõve akár 161-es breaket is lehet csinálni, de ilyenrõl én még nem hallottam. 155-öt csinált már Tony Drago, az biztos.

LezLee
Kösz a hasznos infót. Én is valahogy ilyesmivel próbálkoztam, csak sosem jött össze igazán, mindig közbejött valami😊) Egyszer aztán kifigyeltem, hogy a cpu user is jobbra csavarja a fehéret, és próbáltam leutánozni a kezdésnél. Na a vége az lett, hogy jobbra csavartam, túl vékonyan céloztam meg a jobb legszélsõ pirosat, lõttem, és a fehér szépen elment a piros golyók mellett 2-3 centivel, mint aki jól végezte dolgát 😊))))))

Ezzel a kis sztorival próbáltam bemutatni, hogy mennyire profi vagyok snookerben 😊)))
zaki
thx, majd megpróbálom

Tényleg, Zakinak ígértem, hogy elmondom, hogy lehet nyitásból snookert csinálni, de akkor inkább legyen nyilvános.

Megjegyzem, hogy a módszer nem 100%-os, csak kb. 30-40, de az sem rossz arány.

Tehát a lényeg, hogy a kezdõlökéssel a hátsó jobbszélsõ golyót kell célba venni, úgy, hogy a kék nyíl kb. folytassa a golyók alkotta háromszög vonalát. Ezután jön az egyetlen kivétel, jobbra kell csavarni, de csak nagyon keveset. Az erõt ha jól emlékszem, akkor felülrõl a 2. és 3. csík özé kell rakni, inkább a 3. csík közelébe.

Ez az alap, ezután már csak gyakorolni kell, és elõbb-utóbb sikerül belõni, hogy mi a pontos irány, illetve erõ.

LezLee
OK. Majd csak összehozzuk valahogy. Ha 2 béna összejön, abból baj nem lehet 😊))))
LezLee
Amúgy a 139-et hogy csináltad? Egy braken belül leszedted az összes pirosat és a színeseket is, és minden piros után a feketét lökted lyukba??? Amúgy nem számoltam még ki, de mennyi a max pontszám, amit el lehet érni egy brake-kel?
robotnyk
benne vagyok :-) bár idegesítõen lassú a multi, azért majd lejáccuk
Nem nagyon kell csavarni, illetve jobbra-balra egyáltalán nem kell, és a backspin-t is ritkán kell használni. Viszont a topspint elég gyakran használom.

Az sem árt, ha legalább 2 ütésre elõre gondolkodtok.

LezLee
Én gyakorolok bõszen, de a legnagyobb problémám azzal van, hogy hogyan csavarjam a cueballt, hogy lökés után megfelelõ pozícióba kerüljön. Egyszerûen nem tudom kiszámolni, hogy hova fog kerülni a fehér golyó egy lökés után
Erre csak azt tudom mondani, hogy a játék hivatalos fórumán is ez a 139 a legjobb beginneren, de van egy srác, aki állítólag 109-et csinált normálon...

Mindenesetre büszke is vagyok a 139-emre piszkosul. 😊

zaki
hoppá, ez nem ide szántam, Lnézést

zaki
13,12,13,13,12,12...

de mondom most tartok a 2. szezon végénél (uccsó meccs)
gondolom a 5 szezon körül már jobb lesz 😊

LezLee
Robotnyk asszem mi kb. egy súlycsoportban vagyunk 😊)
Majd egyszer ha lesz kedved akár multizhatunk is...
Gyakorolni kell, eleinte nekem is sokáig 23 volt a best.

LezLee
A 139 az tényleg durva, nekem ez a brake elérhetetlen messzeségben van a mostani tudásomat figyelembe véve...
zaki
nekem asszem 78, vagy 77, na szóval akörül

Eddig négyszer mentem 100 fölé, de a 139 valóban messze a legjobb.

robotnyk
komoly, én 28nál tartok egyenlõre
LezLee
Zaki: a tied is érdekelne, csakhogy majd kivel merjek kiállni multizni, ha majd elegendõ bátorságot érzek e tekintetben 😊))
úgy látszik valaki bitorolja a nevemet... 😊

Egyébként ICQ-n valóban több ilyen név van. Meg nehéz is engem felbosszantani. 😊

zaki
donpedro-nak volt egy 139-es brake-je, én meg nem nyilatkozom

LezLee
Ja és hogy egy kicsi snooker témát is belevigyünk ebbe a topicba (csak ha véletlenül idetéved valaki idegen 😊), megkérdezném, hogy kinek mennyi volt az eddigi legnagyobb brake-je?? Én még eléggé láma vagyok snookerben, úgyhogy nekem eddig: 62 (Nem nagy szám tudom 😊)
Májusban vettem az új gépemet, de csak augusztusban kötötték be a netet.

LezLee
Bocsi, akkor ezek szerint több donpedro van?? 😊)))
Amúgy márc. ápr. környékén volt, de nem lényeg.
Az nem lehettem én, mert akkor még nem volt se gépem, se netem, se NBA 2003-am. Csak nyár óta van netem.

LezLee
Bár nem tudom, emléxel-e rá???
Így legalább megérte a topic az 500. hozzászólást. 😊

LezLee
Amúgy sem vagyok egy kötözködõs típus 😊))

Bár ha jól emléxem még év elején egyszer kicsit összekaptunk Donpedroval egy nba 2003-as meccs kapcsán 😊)))
Épp ezért mertük megkockáztatni.

LezLee
Éngem speciel nem zavart 😊))) Mivel engem az nba is érdekel valamelyest.
Bár lehet mást zavart, ha egyátalán olvassa más ezt a topicot 😊)
ugyanezt akrtam írni, mindenkitõl sorry, kicsit unalomûztünk...

zaki
hát igen, egy kicsit elkalandoztunk, elnézést, ha téged ez zavar, vagy valami ilyesmi, akkor sorry 😊

LezLee
Hát az az igazság, hogy elolvastam az elõzõ 120 hozzászólást reménykedve abban, hogy valamelyikben megtalálom azt a szót, hogy snooker. Aztán egyben találtam, de abban is azt írod, hogy az elõzõ 100 hozzászólásnak a snookerhez semmi köze 😊)))
Na mindegy most úgyis ráérek olvasgatni, mert melóhelyen vagyok 😊))
Legalább gyarapodik a topic 😊