World Championship Snooker 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm, mivel most megy az eurosporton a sznúker világbanokság, újra visszateszem a gépre a játékot, megjött hozzá a kedvem, aztán majd mehetnek a multipartik :)
Nekem még kicsit nehezen megy a játék, de remélem hamar belejövök
Hát itt elég sokan játszottak neten egymás ellen, tehát elméletileg mûködik. Még én is játszottam Zaki ellen, és az is mûködött.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Na játszik ezzel még vki???
Én már második 147-emet ütöttem tegnap:)
Én már második 147-emet ütöttem tegnap:)
Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Thx!
A GameSpy-ra csak eredeti játékkal tudsz menni, ha bírsz olyannal, semmi akadálya.
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Köszi, megnézem
Hi!
A GameSpy pénzbe kerül, vagy teljesen ingyen van?
A GameSpy pénzbe kerül, vagy teljesen ingyen van?
Hali
Hol lehetne még leszedni ezt a játékot?Én is szivesen játszanék online(RIP változat is jó lenne)
Köszi hali
Hol lehetne még leszedni ezt a játékot?Én is szivesen játszanék online(RIP változat is jó lenne)
Köszi hali
Sziasztok!
Van valamilyen menõ server, ahol lehet on-line játszani?
Most megjött a kedvem hozzá, mert 129-es breaket csináltam délután (beginner), és ha a végén nem hagytam volna ki a fekát, lehetett volna 136 is. Bazz...
Van valamilyen menõ server, ahol lehet on-line játszani?
Most megjött a kedvem hozzá, mert 129-es breaket csináltam délután (beginner), és ha a végén nem hagytam volna ki a fekát, lehetett volna 136 is. Bazz...
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Halihó! Szóval Ti ezt toljátok on-line?
Király, egy kicsit gyakorolgatok, aztán majd jövök én is, ha hajlandó valaki egy kezdõvel kiállni!
Király, egy kicsit gyakorolgatok, aztán majd jövök én is, ha hajlandó valaki egy kezdõvel kiállni!
Nekem is megy masolttal.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
hát, mi már itt egy páran nyomtuk neten egymással, de az nem volt gond, hogy másolt nem eredeti a game... szal ott vmi más lesz a bibi
Valószínû hogy ezt a patch javítaná?
Áhh... Mindig azt mondja hogy tanuljak... :-)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a carier mod-al kapcsolatban. Miért nem tudom upgradelni a karakteremet. Már megnyertem egy-két versenyt, van egy csomó pénzem és nem tudok venni se ruhát se dákót semmit. Kezdek morcos lenni pedig egész jó a game.
Lenne egy kérdésem a carier mod-al kapcsolatban. Miért nem tudom upgradelni a karakteremet. Már megnyertem egy-két versenyt, van egy csomó pénzem és nem tudok venni se ruhát se dákót semmit. Kezdek morcos lenni pedig egész jó a game.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Én általában szoktam vele játszani, de fater néha nem engedi. :-(
nekem van egy World Championship Snooker nevu jatekom es szivesen jatszanek haloban valakivel. Tudtok segiteni?
MerlinWVIP
asszed... de hol:))) én nem találtam. 9ball van mintás golyókkal, 8ballt nem találtam..:)
[merlinw.org]
MerlinWVIP
Gyerekek, 8ball színes golyokkal nincs benne? csak piros - sárga felállásban?
[merlinw.org]