World Championship Snooker 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mai eredményem Paul Hunter profillal, második szezon Grand Prix negyeddöntö Ken Doherty ellen 10:52 alatt 147😊

CB Dávid 18
Hol lehet leszedni Snookeres játékot?????????????????

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

king13
huh de rég írtak már ide 😊
Azért megkérdezem:
mit tudok csinálni ha a Masters elsõ meccsénél kifagy a játék töltés közben? Eljut a töltés végére de onnan nem megy tovább. Elég idegesítõ <#falbav>

őőő

Nekem is volt ilyen korábban, ott sztem memória gond lesz mert nálam is az volt..kicseréltem a memoriát és jo lett, mondjuk az a memoria nem szerette a tuningot

na megütöttem a 147-es breakem!10 perc kellett hozzá.Végre annyi balszerencse után...😊

Hahó!

Olvassa még valaki ezt a topicot?

Nem kóser nálam ez a game.
Valahogy nem fut tökéletesen. Abszolult nincs összhangban a jéték menetével a kommentátor hangja. Jóval késõbb szólal meg, mint ahogy a felirat megjelenik. És emiatt késnek a lökések, vagy félbeszakad a beszéd, de olyan is van, hogy el se mondja a szöveget.

De a legnagyobb gond az, hogy teljesen véletlenszerûen, minden elõzmény nélkül, egyszerûen kilép a játék az asztalra. Van amikor ritkábban, de van hogy gyakrabban csinálja.

Valószínû, hogy a két jelenségnek köze van egymáshoz.

Valakinél volt már ilyen?
Tudtok valami megoldást?

Igaz, nem eredeti a játék, de nem hiszem , hogy ez lenne a gond.
Próbálkoztam már patch-elni is, de az se javított rajta.<#wow1>
Mindig lehet fejlödni!😊
De most már általába 6-7 perc alatt lesöprök😊

munka_gorilla
Grat!!!!!
De még van mit fejlõdnöd! 😉

Mos löktem 146-ot

játszik vki ezekkel?
Nagyon ideges lettem tegnapelött!
15 piros 15 fekete megvan megyek a szinekre és má tök simán pozicionálok minden mondom jupi 147 és a kéknél kidobott az asztalra!Öszintén szerintem pityeregtem is egy picit!Szörnyü volt

Met
Enged lökni csak ki kell jelölni, hogy melyik színeset akarod eltalálni, amikor lõnél felugrik egy ablak.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rezsofiz
nincsmit

sazl : c

Forrest Gump
Köszi! Megpróbálom, majd ha megint ez a gondom lesz,leírom, hogy mit ír ki.
rezsofiz
probalj ugratni. Q-val kell

Forrest Gump
Egyszerûen nem enged falról lõni, kiír valamit de nem vágom az angolt.
munka_gorilla
Hogy-hogy nem enged?

Forrest Gump
Hi! Snookerben, ha beáll a fehér golyó úgy, hogy nem látok rá egyik színesre sem, például két vagy három piros mögé, mit lehet tenni? Falról nem enged lõni. Fel kell adni a frame-t?
VKI MULTY???
World Championship Snooker 2004 Patch
V1.1

Fixes in this patch
============================

The patch you have just installed will amend the following issues
with World Championship Snooker 2004:

All graphics cards now work correctly, there should be no more incorrect shadows
or white flashing balls on non shader cards (e.g. GeForce 4 MX440)

All red shadows on Vintage Snooker Balls should now be gone, again this was an issue with
non shader cards (e.g. GeForce 4 MX440)

Selecting "Quit" from a network game, will now correctly take you back to the
Network Game screen as opposed to the Single Player Snooker Screen

On occasion the Cue may have previously appeared underneath the Baulk Line on the table,
this issue has been addressed and no longer occurs

The Numpad is now active when entering IP Adresses for Network Games

You may now chat to opponents during Network and Internet games by pressing the "/" key,
then typing what you wish to say and hitting return. The text that appears on screen
will vanish again after a while

There has been a spelling mistake corrected when quitting the LG Tour Mode
Van 1.1-es patch: KLIKK
vki MULTY?
nekem egyedüla gólyók árnyékolása nem tetszik... a golyók felétõl kezdve lefelé feketék...

VKI MULTY???
Met
Ebben nem lehet állítani a grafika részletességén?
Csak a felbontást lehet piszkálni?

Nekem is jön 😉

Az a gond, ezzel csak Snookert lehet multyban játszani, viszont van egy nem régen megjelent World Championship Pool 2004 nevû játék, ahol Poolozni lehet multyban. 1ébként azon kívül, hogy ott Pool játékosok vannak, mi a különbség a két játék közt?
rezsofiz
igen,leszedttem ,a HOODLUM-os verzio a mukodo,es ugye 7w-en meg lehet talalni... 😊

rezsofiz
Hat igen,megneztem,amit en szedtem le verzio,az nem ugyannaz mint a 7wrz-en. szoval valszeg a 7wrz-es verzio a mukodo.

zaki
én sajna csak egy nfo fájlt talátam a dc-n, de még azt sem tom lszeedni, mivel kilépett az illetõ...

rezsofiz
annak a verzionak amit en szedtem le,annak az nfo-jaban ez all:

rezsofiz
hat abban a fajta verzioban amit en szedtem le,abban egy mdf fajl volt...szal valami mas verziot szedett le gabe 18. elmondod hogy melyiket gabe?

zaki
úgyis most megyek fel a dc-re, keresek neked egyet 😊

Valaki fel tudná linkelni a jól mûködõ verzió .nfo-ját?

Megköszönném! 😉
Ha majd valahogy sikerül felgyömöszölni énis szivesen multyzok 😊
zaki
hát én anno a 2003-mal így játszottam... megadtuk 1más ip-jét, és gém.

Na a multi része nekem se Gamespy-al,se anélkül nem lát egy szervert sem.Mondjuk lehet ip megadással is csatlkozni,lehet ugy megy.Vagy nem tudom ezeknél a játékoknál ez hogy megy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Met
naná!

Nem,D betûs...

Met
nézd meg a screeshoot-on a közönséget, sokkal életszerûbb

zaki
kösz

zaki
zsír, valszeg lecibálom a dc-rõl, aztán ha benne vagytok mehet a multi

Met
About the game

Continuing the pedigree and success of the World Championship Snooker franchise … “The most realistic snooker simulation ever made” (PSW Magazine) World Championship Snooker 2004 features 30+ of the current top professional snooker players including Stephen Hendry, plus Mark Williams, Steve Davis, Ken Doherty, John Higgins, Tony Drago, and many more.
Players can compete in all the real tournaments featured in the current 2003/4 Snooker season - The LG Cup, British Open, UK Championships, European Open, Welsh Open, Irish Masters, Player’s Championship, The Masters, The World Championships, and many more; the ‘LG Tour’ Mode allows the user to play through unlimited seasons as a Snooker pro; and World Championship Snooker 2004 features all the top players, venues, trophies, and real tournaments of the 2003/4 Snooker season.

All the major snooker arenas modelled in incredibly-accurate detail, including the Crucible Theatre, home to the World Championships.

World Championship Snooker 2004 also features Xbox live and PS2 online support, including a uniquely designed online snooker championship (Xbox)

Fan’s favourite, John Virgo’s trickshots mode, has been updated to include both snooker and pool trickshot challenges.

New modes include the ‘Classic Match’ mode featuring some of the most nail-biting moments in World Championship history, including the great 1985 final between Steve Davis and Dennis Taylor (famously watch by 18.5 million viewers at the time, a record for a broadcast after midnight).

Met

zaki
öööö.... most be lettem palizva, vagy ilyesmi?

Met
Valszeg szebb lett a grafika, bár így is tökéletes volt, belekerültek az újabb versenyzõk változtattak az erõviszonyokon stb.
igazából máshoz nem nagyon tudtak hozzátenni

Met
LOL, még kerested is?

zaki
1ébként miben különbözik a 2004 a 2003-tól? mert azzal elég sokat toltam

zaki
nyitottál a 2004-nek? én nem látom

Met
a picsmarekbe, töröld már ki a topicot amit nyitottam😊

zaki
átírtam a topic címét egy kicsit, hogy ne kelljen új topicot nyitni a 2004-nek is

Met
Én az S betûsrõl szedem, neked is onnan van?

Hát nem vagyok benne biztos hogy azt itt kellene hiresztelnem.De oda ugysem tudsz azonnal regisztrálni,átutalássl megy,stb..