906
World Championship Snooker 2004
-
JonasSandor #906 Idén nem jön része? -
JonasSandor #905 Nektek mi a véleményetek erről a friss 19-es szezonról? Még mindig igazságtalanul bánik a játékossal. -
owen20 #904 sziasztok!
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthető sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitől lehet?? -
rf adam #903 Ott is,(mint mindenhol ahol kerestem) csak a pool van fent!!! Ha valaki esetleg tud a snooker game-ről írjon legyen olyan kedves! Thx! -
sullivan04 #902 köszi
honnan lehet egy patchet szerezni hozzá?
mer ami nekem van az azt írja hogy nem találja a játékot -
#901 link -
sullivan04 #900 télleg tök jó lenne egy működő torrentet ide betenni, lécci vki olvassa még ezt a topicot és segítsen PLS -
levi8 #899 Valaki tud egy működő torrentet adni a 2004-es játékhoz? Nagyon megköszöném!!! -
Attlen #898 Torrent! -
Attlen #897 "M" Gomb..#896 -
#896 hali
jo régen irtak ide látom azér megprobálom :D
hogyan lehet kezdéskor a fehér golyot mozgatni? -
Attlen #895 Hi! Nekem is ez a bajom, hogy kilép és kiirja, hogy hibajelentés mit lehet tenni???? -
kögel #894 Sziasztok!A snookert2005-öt honnan todnám letölteni? -
KorruptOrszag #893 Egyébként a tornákon megkeresett pénzt nem lehet mindenféle jóságokra elkölteni? Eddig még nem jöttem rá, hogy erre lehetőség lenne. -
#892 Na most volt alkalmam játszani kicsit megint vele...hát őszintén szólva szörnyű. A csavarás annyira valósághűtlen hogy szinte nevetséges. A célzás érdekes a tökéletesen "becélzott" lövések sokszor mellémennek. Ami még zavaró hogy akármilyen erővel lősz a golyó mindig beragad a lyukba, a mandíner nevetségesen lelassítja a golyót. Snooker hátrányból továbbjátszani még mindig nincs értelme a gép szinte bármilyen snookerból képes kijönni. :)
Remélem a 2006 jobb lesz :P -
Thanatos #891 csináld meg coach cuccost, ott ad jó tanácsokat hogy hogyan kell ugy beütni valamit hogy utána jól helyezkedjen a golyod -
Since #890 valaki tud tanácsokat adni? :) mert az ellenfél kb 6 golyót egymás után belök, nemtudom hogy csinálja...nekem max egymás után 3 megy be akkor is nagy mázlival...:D -
Thanatos #889 nyugi énis pedig én még a szabályokat is tudtam :D (bár én csak valami 60+ - 30+ körül kaptam asszem ki vagy valahogy igy :P -
Since #888 nem egyszerű ez a játék, keményen kikaptam 100 18ra :-) -
Thanatos #887 amelyikre célzol (amit először fog érinteni auto kiválasztja vagy ha pl mandinerből akarod belőni etc akkor asszem bel alul a golyo helyére kettintva ki lehet válogatni melyik legyen (vagy csak sima katt? má nem emléxem de valahogy igy :D) -
Since #886 lol... ás hogy tudom megmondani hogy melyik szines golyót szeretnám? -
Thanatos #885 van benne training asszem amugy az a léyneg hogy egy piros golyot utána egy szines 8előre meg kell mondanod melyik szinű lesz) majd emgint piros, emgint szines, etc etc... (ultratömöritett szabályzat by thanatos :PPP) -
Since #884 na sikerult elimdítanom, valaki írhatna egy rövid szabályzatot mert csak a billiárdot ismerem, nemismerem a snokker szabályait :(( -
#883 nekem daemon tools van belerakom minimage-t és simán megy^^ -
Since #882 hmmm..ha nem crackelem akkor viszont kéri a cd-t...megpróbálom felrakni az új alcoholt hátha ugy megy -
#881 megy. épp most kaptam ki egy ferdeszeműtől ^.^ -
#880 nah lezs=lesz kinázni=kinézni -
Since #879 köszike eisenhower és Thanatos :) -
Thanatos #878 megy -
Since #877 oh látom...és ezzel megy is a játék? -
#876 de jó.... lap alján: Select your download: ráböksz a free-re majd várni kell kicsit ( a lap alján írja mennyit ha letelik akkor ott lezs csak rá kell böknöd és letölteni^.^ vhogy így fog kinázni : Download: World.Snooker.Championship.2005.MI-FMC.rar -
Since #875 nemjó a link...:( -
#874 [URL=http://dl2.rapidshare.de/files/1302088/6473301/World.Snooker.Championship.2005.MI-FMC.rar]öö inkább ezt ^^ [/URL] -
#873 tess -
Since #872 valaki tud adni a mini imageről egy linket? thx -
Thanatos #871 már emgtaláltam :P -
Thanatos #870 hát én nem találom csak a rendes gamet mindkettőn, direkt linket nem tudnál dobni? -
#869 Igen, pontosabban egy mini image.
Fent van a Piraten és a torrentreactoron is -
Mozes #868 hol lehet megtalálni a crackfixet? -
Thanatos #867 magyarul akkor az a crackfix jó?