906
World Championship Snooker 2004
-
donpedro #182 Ez a hiba a meccsbe kerülhet Sullivan-nek. -
donpedro #181 Le, a fiatal Matthew Stevens verte meg a kevésbbé fiatal Jimmy White-ot. Stevens arról híres, hogy sosem nyer tornát, de szinte mindig elmegy az elődöntőig. -
donpedro #180 Ebben ő a rekorder, kb. 5 és fél perccel. A VB-n valamivel több, mint 6 percig tartott, mondták is a kommentátorok, hogy ez gyenge idő... :) -
#179 elég jól cseng a Davis név a sznúkervilágban :) -
#178 ja, ki játszik a másik ágon az elődöntőben? vagy már le is játszották? -
donpedro #177 Egyébként én azt hittem, hogy Hendry 7 világbajnoki címe rekord, de kicsit utánanéztem, és rájöttem, hogy attól elég messze van. Egy Joe Davis nevű fazon sorozatban 15-ször lett világbajnok úgy, hogy egyszer sem kapott ki a VB-n, ráadásul a II. VH. miatt 4 torna elmaradt, különben lehet, hogy 19-ig jut. -
#176 Zaki...azt te se gondoltad komolyan h én komolyan játszottam...
És amiko 48:5-röl feljöttem 48:60 környékére azt mondtad?:D -
#175 aha, és azt mondtad donpedronak, hogy legutóbb 115-5-re kaptál ki tőlem? -
#174 annyira sajnos nem vágom a dolgokat, de a vb-t, ott asszem ütött is egy 147-es brake-t O'Sullivan (is), de vmi qeva gyorsan -
#173 Zaki majd én multiba...lesz ne mulass... -
donpedro #172 Nagyon jó formába lendült az év végére. -
#171 az igen -
donpedro #170 De most Hendry javíthatott volna. -
donpedro #169 138, Sullivan -
donpedro #168 Egy órája. -
#167 eddig mennyi a legtöbb brake, és ki nyomta? -
#166 mióta nézitek a meccset? -
donpedro #165 Így is megnyeri. -
donpedro #164 Bazzeg, a játékban hajszálpontosan ugyanez az állás volt az előbb, mint a TV-ben! Komolyan, teljesen ugyanúgy állt a 3 piros egymás mellett, lejjebb a fekete, kicsit oldalt a fehér. Hmmm, hiba a Mátrix-ban? :) -
#163 3at qrt el zsinórban -
#162 Ezt is be lehetett volna ütni... -
#161 vazze, csóró Hendry mit hagyott ki -
#160 Hja...Imádom h pont olyan erövel üti meg h a fekete utjába legyen és könnyen be üsse...ezt maj alkalmazom a játékba -
#159 na ez az ami a játékban mindig kijön :) -
#158 vazze Hendry - O'Sullivan meccs? -
#157 Ez a középsö zsákba amit most ütött nem volt rossz:D -
#156 ja, megy sznúker? há minnyá nyomom is be a tejevízijót, hadd lássam -
#155 most izét nézem eurosportot...utána megverhetlek... -
#154 na vagyok, akarsz még multizni? :) -
donpedro #153 Na, majd máskor, most jöjjön Ronnie O'Sullivan. (Az Eurosporton is ő nyomja éppen, de úgy néz ki, hogy megég Hendry ellen.) -
donpedro #152 Na, most vagyok, ha akar valaki multizni, akkor szóljon, várok kb. 10 percet, ha addig nem jelentkezik senki, akkor megyek játszani. -
#151 Zaki....nem az asztalt nem láttam...hanem a narancssárga meg kék nyilakat -
#150 vazze 115-5-re nyertem, azért az nem semmi :) -
#149 jó kifogás volt, hogy nem látod az asztalt, egyszerűen csak beszartál tőlem, mert túl jól kezdtem -
#148 Na megyek
-
#147 na mi van, jössz? -
#146 ok -
#145 5 perc és ott vagyok addig készülj fel:D -
#144 na, befejeztem a meccset, indítom a szervert (62.201.82.141) -
#143 ja, és donpedro: a kötőjellel lehet chatelni multi közben, nem a /-val :)