906
World Championship Snooker 2004
-
#344 Vagy má nem??
Mer akko nyomom single-be -
donpedro #343 Hidd el, nem lehetetlen őket megverni, én már Doherty és O'Sullivan ellen is nyertem frame-et, igaz meccset nem, viszont Stephen Lee-t sikerült legyőznöm nemrég.
Tényleg rohadt nehéz a játék, de pl. én is csináltam már olyat, hogy snookerből úgy jöttem ki, hogy ki eltettem egy golyót, és 70-es break lett belőle. Szóval kitartás! -
#342 Na Zaki most télleg multizhatunk Mondj ip-t aztá nyomjuk -
#341 csak azt vígasztalhat most az elveszett meccs után, hogy a későbbi tornagyőztestől kaptam ki -
#340 kezd tele lenni a tököm a játékkal: most az elődöntőben vagyok a 2. kpában, és olyan erős az ellenfél (David Gray), hogy rögtön egy 42-es brake-kel kezd, pedig elején egy jó kis snooker-t ütöttem, aztán amikor hibáz 1et, akkor szinte lehetetlen helyzetben vagyok, csak akkor tudom eltenni a pirosat, ha mázlim van, a gép ezután meg bedatrálja az összes golyszit. és ez a legkönnyebb fokozat, és még nem játszottam egy nagyágyúval sem, szóval teljesen el tudja venni a kedvemet a játéktól a gép, ugyanúgy, mint a NFS Underground -
#339 na ennyit a multiról -
#338 na akkor nyomjukkk? -
#337 nincs baj, csak akkor ne várattass meg legközelebb -
#336 BASZKI NE HARAGUDJ VMI GÁZ VOLT JÁTÉKKAL DE MEGCSINÁLTAM 9-KO MEHET A GAME NE HARAGDJ ZAKI -
#335 negyedig várok, aztán csumi -
#334 na most döntsd el, hogy jössz játszani, vagy nem, mert már 8 óta várok, ki is léptem a játékomból, ahol nyerésre álltam -
#333 hát én is -
#332 jó -
#331 Remélem mos nem lépeget ki a progi -
#330 na 5 perc és megyek jooo? -
#329 na jössz -
#328 na, jöhetsz a 62.201.82.156-re, már megy a game -
#327 jó -
#326 Zaki 8-tol megcsiphetjük a multit de csak 3 frame legyen jo? -
#325 jön majd multizni valaki később, estefelé? -
donpedro #324 Az, amit az imént megpróbáltam beilleszteni a readme-ben van, ott megtalálhatjátok részletesebben. -
donpedro #323 Bazzeg, ez így teljesen átláthatatlan. (a copy-paste átka)
Tehát a fontosabbak:
Célzás: jobb gomb nyomva tartva és úgy mozgatni az egeret, vagy a r. ctrl nyomvatartása közben mozgatni az egeret.
csavarás jobbra-balra, előre-hátra: az egérgörgő nyomvatartása közben mozgatni az egeret.
a dákó kézben lévő végének emelése: Q
online chat: -
Ennél többet szerintem nem is érdemes használni, de ezeket kötelező. -
donpedro #322 Tehát először angolul:
Action Control set 1 Control set 2 Mouse Control
------ ------------- ------------- -------------
FRONT END:
Move around menu items Cursor keys WSAD Mouse movement
Select Return Left CTRL Mouse Button 1
Quit Esc No bind N/A
IN GAME:
Movement Right Right cursor key D Mouse 2 click + Mouse movement right
Movement Left Left cursor key A Mouse 2 click + mouse movement left
Movement Up Up cursor key W Mouse movement Up
Movement Down Down cursor key S Mouse movement down
Select/Take shot Return Left CTRL Mouse Button 1
Cancel Backspace ` Mouse Button 2
Overhead View R. Ctrl Right Shift Mouse Button 4
Target Cam Delete T N/A
Head cam End H N/A
Pause menu Esc P N/A
Spin/Speed up R. Shift + movement Caps Lock Mouse Button 3
Adjust cue elevation KPS_end + movement u/d Q + movement up/down Mouse wheel up/down
Toggle aiming aid on/off Insert X N/A
Move ball (when allowed) Page up + movement M N/A
Nominate Ball Page down + movement N N/A
Reset Spin to default KPS_delete C N/A
Reset cue elevation to default KPS_down V N/A
Fine Tuning KPS_ins Space Bar Mouse Button 5
-
donpedro #321 Lehet egérrel irányítani.
Mindjárt beírom az irányítást, mert látom sokan ezzel küzdenek. -
#320 Csacsi kösz az infót, magamtól az életben nem jöttem volna rá :))
Amúgy én csak most kezdtem bele a játékba, nekem ez a billentyűzetes irányítás kicsit fura, jobban el tudtam volna képzelni mondjuk egérrel. Nem tudom, hogy csak én vagyok béna, vagy tényleg rohadt nehéz a játék, még egyszer sem sikerült összetettben nyernem, csak framet. Az előbb poolt nyomtam és még easy-n is elvert a rohadék. :(
Na mindegy, még egy kis gyakorlás és jöhetnek a multis meccsek, úgyhogy ha valaki hozzám hasonlóan béna, az szóljon! :)) -
donpedro #319 Asian Masters, ha jól emlékszem, akkor az 5. -
#318 ez hanyadik verseny, amin elindultál? -
donpedro #317 Később egyébként sokkal nehezebbek jönnek, asszem most a 18-assal küzdök, de nagyon kemény. -
#316 Én is ezzel szívtam. Nyomde meg a "q" betűt, és úgy is állíts a dákó magasságán, és akkor jó lesz.
Én is sokat szoptam mire rájöttem. -
#315 donpedro: úgy tudom hogy te eljutottál a 15-ik trickshotig. Namost én kb. az 5-iknél akadtam el, ahol egymással szemben van a fekete meg a pink, közte a fehér, és a pinket úgy kéne a középsőbe, hogy visszapörgetve és menjen a fekete is a lyukba. Na most én a lehető legjobban visszapörgetem a fehéret, úgyanúgy mint a demonstrációnál, de nekem nem pörög vissza, hanem megáll a lyuk előtt nem sokkal. Mi lehet a problem, te ezt hogy csináltad meg??? -
donpedro #313 Megvan végre az első tornagyőzelem, igaz a nagyágyúk ezúttal távolmaradtak. Azért így is akadt néhány kemény ellenfél, de végül mindenkit sikerült legyőzni.
Két újabb century-t is tudtam produkálni, de ezek elmaradtak a csúcstól, az egyik 108, a másik kereken 100 lett. A 108-asnál nagyon mérges voltam magamra, mert kicsit hanyagul lőttem meg a kék golyót, és kipattogott a lyukból, pedig ha ezt, és a következő két ütést megcsinálom, akkor 126 is lehetett volna.
A torna döntőjében szintén volt egy frame, az 5. (4-1-re nyertem, tehát ez egyben az utolsó is), amikor tökéletesen sikerült szétszedni a golyókat, nyugodtan elmehettem volna akár 130-140-ig is, de 60-nál óriási pechem volt. Az egyik piros golyót akartam középre eltenni, ám ahhoz, hogy a fehér megfelelő pozícióba kerüljön, viszonylag gyengén kellett megütnöm. A piros golyó szép lassan elcsordogált a lyukig, de hiába lógott bele félig, nem pottyant le, a fene enné meg. Mellesleg az ellenfelem (Steven Maguire), a következő lökésnél megpróbálta letenni, de a fehér is ment utána, annyira benn volt a lyukban.
Mindegy, jön a következő torna, ami azért különleges, mert ez egy meghívásos verseny, a legjobbaknak. A neve Champion's Trophy, és csak 16-an indulhatnak, köztük - rajtam kívül - ott lesz a világranglista első 10 helyezettje. Két nyolcas csoportra vagyunk osztva, és az első négy jut tovább a kieséses fázisba. Az én csoportomban a legnagyobb nevek Hendry, Doherty, valamint Stephen Lee, de a többiek sem kimondott outsider-ek, szóval nem lesz egyszerű.
Bocs a hosszú sztoriért, de ugyebár a siker csak akkor ér valamit, ha van kinek elmondani... :) -
#312 jaja, thx a gamet, jó 8 -
#311 Köszi a gamezt, holnap folyt köv, kicsit türelmesebben :)
-
#310 enélkül nem nagyon menne :) -
#309 ja, az ip-címem: 62.201.82.184 -
#308 ok, akkor jöhetsz is, indítom a gamet -
#307 nah én itt vagyok -
#306 rendben, addig lemegyek cigiért... :)
-
#305 én se vagyok egy nagy szám, úgyhogy nem kell rosnod :) -
#304 ok, mindjárt jövök, csak kilépek a Championship Managerből, 5 perc és vagyok