Viper Racing GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másik hogy nem az hogy mivel lehetsz .. hanem arrol beszéltem hogy ha nagy bajnokságot akarunk rendezni akkor max 8 an férünk be egy versenyre.. végülis csinálhatunk két szezont vagy hogy is mondjam néked😊) végülis mehetünk 120 as suprával...nekem 8..de gondolom mindenki azzal megy amivel szeret..énsuprával, meg dlair is azzal fog...szal nekem 8 az egész tõlem csak játszhaduzhatunk.. néha néha összeverõdünk és nyomjuk 1 orát.. az is cool...pályákat megmondtam hogy kell felrakni a többi meg gyerekjáték...
azt kéne eldönteni hogy az alap pályákkal vagy az uj pályákal nyomatjuk..mert az ujak nehezebbek...
😊😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
nekem mindegy, mivel megyek.... ja és a mod rámegy vajon a rip-re?? mert nekem csak az van
Riszpekk
a gamma király.. a racisimes emberke aszondta ez reálisabb mint az lfs..szal az sincs hogy aszondják hogy áhh nem elég reális... van külön ferrári nekik.. subarunak is külön subaru..nekem supra😊 mi kell más?😊 dlairos is suprás.. bobbi porsches crazyvannal... de itt be is zárult a kõr ha nagy versenyt akarunk cisnálni..mert megvagyunk 8 an.. de ettõl még nyomhatjuk a gammát😊
egy a baj... hogy többen nemtudnak versenyezni😞
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
hja és az 1.2.3 patch.. ennyi..felteszed trackmannel a pályákat..autokat bemásolod a helyére majd patch és kész.. uj autok, pályák ( erõsebb autok és nehezebb, taktikásabb pályák)
akartam is kérdezni hogy mivel nyomjuk multiban az alap páylákkal agy az ujakkal.. mert az ujak azok nehezebbek kisebb lassabb kanyarok, keskenyebb ut.. mig a régiek olyan autopálya styluak...
szedjétek le a netrõl a racefindert.. tegyétek fel majd regeljétek magatokat...utánna ha van szerver ugy tudtok játtszani hogy csatiztok a szerverre
majd megbeszélés alapján mentek a szerverre a többiekkel...ilyenkor fent megnyomod a server gombot ahol látod a szerver nevét és címét.. cimet kijelölöd majd másolod (ctrl+c) majd bal alul nyomd meg a viper logot és indul a gamma.. nyomj a multira majd tc/ip.. find a game majd ctrl+v.. fin.. majd connect és a szerveren vagy..tudsz irni majd ready ra nyomj optionsba válassz autot és mehet a hent.. sajna gameban nincsen chat😞 ez nagy hátrány..nemtom mé nincsen...
autok instalja könnyû.. a pálya okosságot már leírtam ugy csináljátok meg..amugy elég nehezek a pályák.. nehezen látni mekkora és milyen kanyar jön.. én tegnap 3 ig játszottam este a fiukkal( külföldiekkel)
és azért 1 ora latt betanulható a dolog... és mondom😊 csak arcade modban😊) sim modban nehéz.. kell hozzá egy kormány is mert elég nehéz kanyarbol kijönni full gázzal.. nyomkodással sem érsz többet...
Istenem de randa mai szemmel nézve a '98-as csúcsgrafika 😄DDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
fúúú milyen játszottunk😊 a legszörnyûbb hogy miután arcade serveren kijátszottam magam igen fura volt sim ben nyomni ugyan azt a pályát..hát mit mondjak nem lehet ugyanugy nyomni a gázt kanyar után...nagyon zoral igy a gamma.. egy kurva nagy baja van....nincs hat a gamma alatt!!!!!!!!
szvsz ha valami alakul a dologbol és tudunk csinálni valami versenyt akkor teamspeakolunk vagy roger wilco..esetleg csak a csapattársak😊...
Réges-régen már játszottam a demójával..😄 na mind1 LFS után nem lehet olyan szar...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
hiba üzenetet hagyjátok figyelmen kívûl...
igy irjátok felûl a pályákat:
Bemidji - NorthRW
Castlegreen - Mugello
Silver - zandvoort
Rigde - brno
Dayton - drag
Dundas - assen
Susnet - monza
ennyi...holnap ki kéne probálni..én most probálom külföldiekkel de nehezen megy a dolog.. amugy fél orán belûl én vagyoka szerveren a 3. aki életében most nyomje elöször 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nah tényleg az egyik legjobb nem is értem miért nem ezt eröltetjük...
Amiben a hang a fizika a grafika a fifika stb 😊..... Nagyon coll!!!!!!!!!!!!!4444444444
tudsz minden állítani az auton...kerekek fékek szárnyak stb minden re figyel az auto mit állítottál, az autok sérülnek és elég reálisan, megy mint atom gyors.. többszáz lovacskák sim modban elindulni alig tudsz vele .. zorraaaalll..belsõ nézet majdnem ugyan olyan mint ami van LFS ben..csak itt a rugokat is látod..és ha nyomsz egy féket nagy sebességrõl izzik a féktárcsa mint atom... arghh.. bizti hog nekünk kell várni az lfs re? szvsz vrgt-zzünk!!!!!!!!!!!!!
csinálhatnánk versenyeket,stb...
innen:
http://viper.racesimcentral.com/
le lehet szedni Supra,porshe,ferrari autot is..és pár uj pályát.. nagyon coooooool...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)