415
Viper Racing GT
-
CSOCSOOOOOO hol vagy???????? -
#134 jaja ;D -
#133 Ja metro. :D -
#132 Milyen kártya? :D -
#131 na még két sor lol...
HL? 2000 szintén "EZT VEDD MEG" akcióban volt a MM-ben...
ha kell kártya, szólj !!! ;DDDD -
#130 Ez kérlek szépen a PC Guruban volt már vagy !!!FÉL!!! éve! :-) Izé, nemtod, hogy hol lehet HL-t venni? Metro kizárva: nincs kártyám. :-)) -
#129 looooooool
na az hogy lehet? sőt ez még "EZT VEDD MEG" akcióban volt.... -
#128 Prezi pszt. :-) Csak 990.- Ft. :-) -
#127 2000 ért lehetett venni,e redeti dobozosat, erre Bobbival nemv ettünk...
felesbe jó lett volna ;P -
#126 Csocsókáb problem van. :D Kéne az ISO mert crackel nem fut. :-( -
#125 Most isntallálom nyugeeeeeeeee! -
#124 jovanna inkább szedjétek a pályákat autkat és nyomassuk.. én ma tök jot játszottam diabolikkal..bár ez nektek 8 ki ez a dia gyerek -
#123 miért nem a GPL?? az autók miatt? csak mert a fizikát ugyanaz a faszi programozta, ez is 5 éves, és durván real :) -
#122 a régi szép idők ;PPP -
#121 Nagyon remélem, hogy az LFS felül fogja múlni a Viper Racinget! De egyenlőre ez az etalon nálam. -
#120 CSocso öcsém, onnan tudom, hogy már vagy 5 éve játszom kisebb-nagyobb szünetekkel...
-
#119 ez is igaz...de mikor jön ki a 100%????1000 év mulva.. oké csak 3 ember csniálja..nah ezért félek hogy nem lesz tökéletes a gamma..mármint fizikailag is.. gondolom a 3ojuk közűlegyik semmegy ki versenyezni és megcsinálni egyes dolgokathogy valóban ilyen-e a dolog... -
#118 ja ja...ezt a szélárnyék dolgot honnan tudod? kiprobálatjuk..felteszed a pályákat meg autokat és a drag pályán elmegyünk a végsebességig majd beálsz mögém és ha kicsit még tud menni az auto akkor van szélárnyék -
#117 könyörgöm az lfs 20%-nál tart.... a Viper Racing 20%-osan sem jobb.... mellesleg a fizika engine-je a legjobb mai napig, ez tény -
#116 Ez a gamma már 5 éve tudja azt amit az LFS sőt valamivel többet is. De ez se tökéletes. Szélárnyék 0. -
#115 amióta ez megvan azóta lfs hez nem is nyultam:))))))) -
#114 elég cool gamma.. -
#113 oké...csak kérdeztem, mert még nem találkoztam vele -
#112 5-6.. kb...miért?...nem ez alapján itéljetek vagy a grafikája alapján...kurva jo a gamma.. zoral élethű..uj pályák..kurvajó autokkal.. -
#111 hány éves ez a gamma? -
#110 és ha régi..tök zsííír:)))))) vipert meg átlököm akárkinek... -
#109 nincs viper:) tudom hogy jo de mar regi :) meg inkabb bele feccolom az idot az LFS-be:)) -
#108 gamezol vagy nem? -
#107 :DD -
#106 :))))))jovanmááá érted mit akartam:) -
#105 na ez lol volt bevartuk egymast ha kicsusztunk:))))))) -
#104 hatalmasat játszottam Diabolikk emberkével:))))) zoral volt nagyon.. bevártuk egymást ha kicsusztunk és igy mindíg egymást kerülgettük:) cool volt.. -
#103 race bin tedd be a helyére és jo a régi exe is.. a rip es.. -
#102 nekem semmi bajom nem volt vele... -
#101 pontosabban :Error, please check your connection, and try again...
na ez lol -
#100 nem lehet feltennem...írom be az adataimat, minden ok, nextelek, végigmegy a csík és nem jó, mert azt írja hogy a connectionommal van valami... -
#99 racefincdert tegyétek fel... és nyomassátok hogy tudjuk ak apcsolatot tartani -
#98 nah mááááááááááááá -
#97 62.201.77.39
EZT A MULTIBAN a tc / ip be írd be -
#96 ja mehet :) ip vagy mittomén mi kell ide :)