415
Viper Racing GT
  • CSOCSO
    vagy nyomathatnánk ezt is:

ez mind benne van:
    ALMS GT & FIA GT & JGTC GT500 ƒ~ƒbƒNƒX Version

elvileg f1 2001 alá.. de faszom valaki nézzen már be ide is!!!!!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    Open Track-Day On 18th of May...
    All who would like to attend the Open Track-Day coming Sunday, can just join up half an hour before the races start in the VRgt Room on the VRgt RaceFinder...

Date: 18th of May
    Pool-times:
    1) 11:00 VRgt Time (11:00 Am)
    2) 16:00 Vrgt Time (4:00 Pm)
    3) 19:00 Vrgt Time (7:00 Pm)
    *This Training Session will be open to everyone who has installed all VRgt Tracks, Cars and Patches, and respects the Rules.(recommended for pending drivers!)

!!!!!!!!!!!!!!
    a VR GT time-ot a racefinderben lehet látni jobb felül.. ha ki akarjátok probálni ugy hogy vagyunk 8 an akkor ezen a napon megprobálhatjuk...
  • CSOCSO
    naaaah
  • CSOCSO
    akkor marad ez...
  • CSOCSO
    akkor marad ez...
  • FREAK
    max 4 emberrel élvezhető, pedig kurva jó lenne
  • Alexease
    Az F1 2002 vagy a tobbi EA nem fizika, csak jo szimulacio. A GT 2002 eleg turheto. En azt szoktam nyomni. Bar egy kicsit huzosra lettek beallitva az autok. (Bar nem tudom, hogyan reagal egy kis Porche amiben 700 LE van:))

Egy gondja van, hogy nagyon szar a Net kodja. Egyreszt gagyi, mas reszt max 3-5 ember...
  • CSOCSO
    naaah modnjatok már erre valamit.. f1 20001 miylen? jo élethű? azon van kedvetek nyomni ugyhogy abban van minden féle auto?
  • CSOCSO
    f1 2001 és 2002 milyen ehhez képest? merthogy arra van komoly mod.. minden benne van egyszerre.. fia gt meg a japcsi gt is.. csomo auto mehet egyszerre kurva sok auto van benne.. mit nyomassunk azt vagy ezt? mert nekem mindegy... az szebb is több pálya és auto egyszerre 20 an is mehetünk.. ha jo a fizikája akkorez van f1 2001 re...
  • CSOCSO
    meglestem 2:03 ugy hogy 4 szer mentem rajta életembe összesen.. és még most se mondhatom azt hogy tudom mikor milyen kanyar jön... első körben 2:30 volt.. majd 2:21 majd 2:12 volt a 3. körben..lehet ezt még faragni de olyan ronda recés minden alig látom mi fog jönni..valaki akinek csucsra van téve mindene.. mutassonmár egy jo képet erről a monzárol ahol lehet látni 3-400 méterről a kanyart..mert ez nálam elég ronda recés az egész
  • CSOCSO
    meglesem...
  • ÁjjLe BoBBi
    Monza-ba mennyit mentek ? Lehet (sőt valószínű) hogy lol az én időm, de billel elég gáz nekem :)
    Na szal szimulációba Porscheval mentem 1:59.84-et
  • Crazyvan
    ok
  • CSOCSO
    arghh hülye forum..irtam valamit és nem küldte el.. szoval sajna mennem kell majd este meglessük..
  • CSOCSO
    majd átküldöm az iso-t
  • Crazyvan
    NEm akar menni multiba :(
  • CSOCSO
    nah valami legyen..
  • CSOCSO
    nem vágom mi a szar lehet
  • CSOCSO
    hm... nem vágom
  • Crazyvan
    És így is kibasz. :-(((
  • Crazyvan
    Figy csinálok én szervert hátha. ip 213.222.183.200 vagy dns ha felismeri crazyvan.dnsalias.com
  • Crazyvan
    Kibasz, hogy nézzem meg a logot. Régen is volt ilyen problem csak nemtom, hogy kell megcsinálni
  • CSOCSO
    még nem jöttél ezért kinéztem mizu..nem irtál ide ugyhogy nemtom mi van az ip cim az jo..gyere
  • CSOCSO
    nah gyere fél perc mulva
  • CSOCSO
    szarért ilyen lassu a gép?... nah még egy két perc:)
  • Crazyvan
    okés
  • CSOCSO
    szolok ha indítom a szervert
  • CSOCSO
    tcp/ip nél nyomsz egy findet erre a számra és kész is,...nyugi
  • Crazyvan
    Persze, sima ügy. :-)
  • Crazyvan
    Rendi de az a baj, hogy a multiban, ugye a lan rész kizárva. Direct az com porton megy, a modemhez meg azt írja ki, hogy nincs elérhető modem.
  • CSOCSO
    ok ok.. akkor még várj 2 percet mert jön valami video és mindjárt kész e azt megvárom mert át kell másolnom mert nincs hely a c:-n.. szal addig várj.. a pályát jol tetted fel?
  • Crazyvan
    Először a régin. :-)
  • CSOCSO
    62.201.72.151
    ez lesz a cím.. amugy meg melyik pályán nyomjuk?
    ugy teted fel a pályákat ahogy írtam??
    az egyetlen régi pályán nyomjuk vagy az ujakon?
  • Crazyvan
    Ok menjünk, ja még a racefindert nem lőttem be, hogy is kell? :-)
  • CSOCSO
    hehe de gyorsan mert eszméletlen éhes vagyok ma még nem ettem:)
  • Crazyvan
    Nah, lerázom a csajom és játszunk egyet? :-)
  • CSOCSO
    én? non stop:)))
  • Crazyvan
    Köszike! Itt vagy most?
  • CSOCSO
    :)))))))) nah ha rip ed van akkor a patch ből tedd fel a race.bin-t a datába és a rip exet pakold vissza.. ennyi..
  • PResident Evil
    ez szellemi tajték !!!

ja és: