415
Viper Racing GT
-
#95 nyomjuk együtt??? csinálok szervert
he? -
#94 de mééé?:))))))) -
#93 ja minden megvan :) most gyúrok :)) -
#92 mert nem gyengén jobban ért hozzá mint te vagy én vagy itt bárki más :) -
#91 veled mizu? feltetted má'?:) -
#90 uj pályákat feltetted? -
#89 miért ne?:) -
#85 egyébként az is télleg közelítőleg 700 lóerő volt... -
#84 :)) CSOCSO vele télleg ne vitázz :)) -
#82 még ugy is jobb mint akármelyik autos gamma:) -
#81 mi gagyi?:) a segged a gagyi. intermediate ba is elég jo.. -
#79 :))))))))) tedd intermediatba azzal is teljesen jo a gamma csak nem csuszik ki olyan könynen de nem lesz tőle arcadeos:))) -
#77 jaja igen ám , de ez egy 700lóerős Oreca Viper ! :)) -
#75 SZENT ISTEN DE JÓÓÓÓ !!! MOST MEGYEK A PORCHEVAL MERT AZT MÉG SIKERÜL AZ ÚTON TARTANI :)) ISTEN KIRÁLY CSÁSZÁR !!! :)) -
#73 na már jó :) de ez a kurva viper kitolja a seggét :) amúgy semmi nem zavar, csak az hogy torzít a hang :(( -
#71 :))) valamit elcsesztél valóban..feltetted a pályákat ugya hogy kell?? a bin filet a datába rakd majd az exét a helyre..és kész... -
#70 kössz sokat segítettél -
#68 ja és elvileg ugyebár a peccs verzió száma 1.2.3beta nekem a menüben meg v1.0át ír ki ez a rák ! -
#67 először is a szőröstalpú kibebaszott kurva isten bassza meg ezt a kurva icq-t hogy nem megy! aztán meg az isnte bassz meg ezt a kurva viper racingot is !! el akarok indítani egy rohadt versenyt, és kilép ezzel a hibaüzenettel: Viper Racing has aborted (1). Let's check out the log. -
#66 nemtom ..mi csak 3 an mentünk az tök jo volt..ki kő probálni.. de lesd meg a cr gt oldalt..ott is csinálnak versenyeket..ugyhogy gondolom simán megy -
#65 de el is bír annyit egy adsl? vagy kábel kell neki? -
#64 kis kedvcsináló Márkiéknak és Jacekéknak a VRGT hez:
-
#63 8 embert bír el...
sajna csak ennyi start hely van a gammában:(
amugy itt a segítság mit hogyan kell felrakni...
autokat simán tedd a helyükre.. azaz a datába
a gt2 ben van egy tga is.. ennek cisnálj Paint mappát a config alá.. és oda
majd a gamezban menj a paintba a gt2 vel és importáld a tga-t majd save..
a pályákat ugy hogy minden filet a pálya zipekből és a trackman zip ből beletuszkolsz a datába
majd elindítod a trackman..és leírtam a forumba valahol elől hogy melyik pályára melyik pályát tedd, mert ha nem igy cisnálod akor startnál eltűnik az ellenfeled és nem is látod...
a racefindert ugy kell használni hogy felteszed elindítod regeled magad..bejelentkezik majd látod a szervereket..jobb oldalt kijön egy kis konzol azon látod hányan vannak bent..arra nyomsz mire belép a szobába tudsz irni meg hasonlok.. fent van kis 8 zöld ledecske..itt látod hányan vannak már bent a játékban...
a t9bbire rájöhetsz magadtoljobb klikkmajd help..el van magyarázva mi micsoda.. ha játszani akarsz akkor felűl a server gombra nyomsz.. a dns/ip címet kijelölöd másolod majd megnyom launch gomb ( bal also sarok) és a tcp/ip nél find majd paste és kész is...
hja és frikk... már megvan annyi:)) sőt annyian leszünk hogy nem tudunk egyszerre menni csak két külön szezonban egyidejüleg(akár)
-
#61 majd szóljatok, ha összejön 5-6 ember
egy host mennyit bír el? -
#59 ja ja.. összerakás meg gázos lett... bár nem értem mi zörög a pedálban...:)))99 -
#58 :))) -
#56 Gondolom a féket nyomogatad gáz helyet aztán neki estél megszerelni... :))))) -
#55 :)))))))) -
#54 :)) jaja pont van számodra egy szép Oreca Viperem :)) -
#53 muahhaha:) forogtál mint gólyafos a levegőben:) de én is néha:)))))))))
de azért hozzá kell tennem hogy gázt adni csak ugyanugy tudok mint te!!!
mert nekem is gombokrol megy a gáz meg a fék...mivel pedál behalt:( -
#52 rip re rámegy természetesen...
másik hogy nem az hogy mivel lehetsz .. hanem arrol beszéltem hogy ha nagy bajnokságot akarunk rendezni akkor max 8 an férünk be egy versenyre.. végülis csinálhatunk két szezont vagy hogy is mondjam néked:)) végülis mehetünk 120 as suprával...nekem 8..de gondolom mindenki azzal megy amivel szeret..énsuprával, meg dlair is azzal fog...szal nekem 8 az egész tőlem csak játszhaduzhatunk.. néha néha összeverődünk és nyomjuk 1 orát.. az is cool...pályákat megmondtam hogy kell felrakni a többi meg gyerekjáték...
azt kéne eldönteni hogy az alap pályákkal vagy az uj pályákal nyomatjuk..mert az ujak nehezebbek... -
#51 miért, te most nem PS2-höz akarsz kormányt venni? -
#50 Na hát nyomtam Csocsoval a szemét egyszer betette Simmodba hát ott pörögtem a startnál:) csak az a baj, hogy keyboardom van, de majd ha meglesz a logitech :)))) (porig alázom... )
:):) -
#49 persze, értem :)
nekem mindegy, mivel megyek.... ja és a mod rámegy vajon a rip-re?? mert nekem csak az van -
#48 meg kell győzni jacekékat és markiéket hogy jöjjenek..vagy egyáltalán akarnak jönni...
a gamma király.. a racisimes emberke aszondta ez reálisabb mint az lfs..szal az sincs hogy aszondják hogy áhh nem elég reális... van külön ferrári nekik.. subarunak is külön subaru..nekem supra:) mi kell más?:) dlairos is suprás.. bobbi porsches crazyvannal... de itt be is zárult a kőr ha nagy versenyt akarunk cisnálni..mert megvagyunk 8 an.. de ettől még nyomhatjuk a gammát:) -
#47 van még végülis de akkor nem fér bele egy futamba.. sajna egyszerre csak 8 an lehet csapatni:(...nincs több poll hely a gammában.. végülis posrchékkal senki nincsen.. csak nem fér a gammába.. amugy nyomhatjuk akármikor..hisz nem vagyunk mindig 8 an akik csak ugy játszanának .... ha érted mire gondolok -
#46 na hogy áll a project? :DD
van még szabad versenyautó? :D -
#45 azt akartam irni hogy a viper teambe még beférsz elvileg -
#44 igen a viperbe elvileg van még team.. akkor megvan a ferrari, subaru, supra és viper team...
egy a baj... hogy többen nemtudnak versenyezni:( -
#43 Megnézzem a Viper Racing GT-t és ha tetszik szeretnék jelentkezni... :)