Viper Racing GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monza-ba mennyit mentek ? Lehet (sõt valószínû) hogy lol az én idõm, de billel elég gáz nekem 😊
Na szal szimulációba Porscheval mentem 1:59.84-et
Na szal szimulációba Porscheval mentem 1:59.84-et
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
arghh hülye forum..irtam valamit és nem küldte el.. szoval sajna mennem kell majd este meglessük..
Rendi de az a baj, hogy a multiban, ugye a lan rész kizárva. Direct az com porton megy, a modemhez meg azt írja ki, hogy nincs elérhetõ modem.
ok ok.. akkor még várj 2 percet mert jön valami video és mindjárt kész e azt megvárom mert át kell másolnom mert nincs hely a c:-n.. szal addig várj.. a pályát jol tetted fel?
62.201.72.151
ez lesz a cím.. amugy meg melyik pályán nyomjuk?
ugy teted fel a pályákat ahogy írtam??
az egyetlen régi pályán nyomjuk vagy az ujakon?
ez lesz a cím.. amugy meg melyik pályán nyomjuk?
ugy teted fel a pályákat ahogy írtam??
az egyetlen régi pályán nyomjuk vagy az ujakon?
😊))))))) nah ha rip ed van akkor a patch bõl tedd fel a race.bin-t a datába és a rip exet pakold vissza.. ennyi..
na még két sor lol...
HL? 2000 szintén "EZT VEDD MEG" akcióban volt a MM-ben...
ha kell kártya, szólj !!! ;DDDD
HL? 2000 szintén "EZT VEDD MEG" akcióban volt a MM-ben...
ha kell kártya, szólj !!! ;DDDD
Ez kérlek szépen a PC Guruban volt már vagy !!!FÉL!!! éve! :-) Izé, nemtod, hogy hol lehet HL-t venni? Metro kizárva: nincs kártyám. :-))
2000 ért lehetett venni,e redeti dobozosat, erre Bobbival nemv ettünk...
felesbe jó lett volna ;P
felesbe jó lett volna ;P
jovanna inkább szedjétek a pályákat autkat és nyomassuk.. én ma tök jot játszottam diabolikkal..bár ez nektek 8 ki ez a dia gyerek
miért nem a GPL?? az autók miatt? csak mert a fizikát ugyanaz a faszi programozta, ez is 5 éves, és durván real 😊
Riszpekk
Nagyon remélem, hogy az LFS felül fogja múlni a Viper Racinget! De egyenlõre ez az etalon nálam.
ez is igaz...de mikor jön ki a 100%????1000 év mulva.. oké csak 3 ember csniálja..nah ezért félek hogy nem lesz tökéletes a gamma..mármint fizikailag is.. gondolom a 3ojuk közûlegyik semmegy ki versenyezni és megcsinálni egyes dolgokathogy valóban ilyen-e a dolog...
ja ja...ezt a szélárnyék dolgot honnan tudod? kiprobálatjuk..felteszed a pályákat meg autokat és a drag pályán elmegyünk a végsebességig majd beálsz mögém és ha kicsit még tud menni az auto akkor van szélárnyék
könyörgöm az lfs 20%-nál tart.... a Viper Racing 20%-osan sem jobb.... mellesleg a fizika engine-je a legjobb mai napig, ez tény
Riszpekk