415
Viper Racing GT
-
#255 baszódj meg, mentem is egy futamot, hogy legyen időd keresni -
#254 asszem innen: http://viper.racesimcentral.com/
-
#253 milyet válasszunk ?
lusta vagyok megkeresni :PPP sorry ::::D -
#252 semmi gond, megvárom
milyen autót kapok? :D -
#251 jujj
ahhoz vissza kellesz lapozni... de itt van leírva az tuti.... -
#250 amíg felrakom toljál már egy mod linket meg minden szart, amit fel kell tenni thx -
#249 ezaz hajrá, meg tudod csinálni !!! :DDD -
#248 MEGTALÁLTAM!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD -
#247 őőőő... valahonna le kellene szedni...
nekem bobbi adta... -
#246 oks, kéne a Viper racing -
#245 csatlakozni !!!
tölts és tesztelj !!! :DDDD
mert én lámulok itt egyedül !!! :DDD -
#244 megnéztem, nincs meg a game -
#243 állat, tegnap előtt léptem ki nascarból, máris ajánlatot kapok a GT szériából :DDDDD
mit kell tennem? :D -
#242 #236 !! -
#241 itt vagyok, mi kéne? -
#240 a game megy mááár... megoldottam...
csak team kéne :DDD -
#239 car fileokat tedd a datába....maaajd...van az egyik autonak paintja.. azt tedd be a helyére és a gamezban importáld a paint szekcio alatt miután kiválasztottad az autodat... aztán 123 pecs fel és kész...ennyikell más nem... -
#238 Az van, hogy CSOCSO meg BoBBi komával abban maradtunk, hogy új kocsik régi mapok lesznek. -
#237 na de írjatok már !!! -
#236 FREAK foglalt ??? :DDDDDDDDDDDDDDD -
#235 na akkor előszőr az install tudjam le... pls a üzenet számot írd már le... ahol leírjátok hol kell rá az extrákat telepíteni ? kik még a jelentkezők ? :DDDD -
#234 nekem 8...én suprával vagyok dlairral...Bobbi, és Crazy meg viperosok... többieket nemtom..van még pojse gt2 és ferrari.. -
#233 :D -
#232 na szóval Bobbi elhozta nekem a gamét és újra be melegedtek az ujjaim, és ha csapatba nyomjuk akkor jó lenne ha valaki mellém is szerződne, vagy én valakihez... vagy legyen akármi :DDDDDD -
#231 naaa -
#230 te miről beszélsz baz???? gyraph dc-n megosztott aníagok közé tartozik a vr -
#229 levanvédve :) -
#228 Mieza gagyi...törik legalább??? -
#227 Tetszik ez a szó ebben a formában! LOL-os!!! -
#226 1962 hideg telén letöröltem....nem osztod meg szépen DC-n ? -
#225 kabbbbe:) -
#224 lol szerezd be
-
#223 Na oké...ezzel magvagyok, de az eredeti gamma az húsz éve nincs meg :) -
#222 legelső hozzászolásban leírtam hova menjél... ott szedd le a downloadsbol az összes trackot összes cars-t majd a files ből a patchet trackmant és a racefindert...ha megvagy szolj -
#221 ÁlljleBobbi!
Ha már idecsábitottál, akkor légyszíves avass be, hogy mit töltsek le és honnan, hogy tudjak én is nyomulni, mert nincs kedvem végiglvasni a topicot...szeretném itt is elkenni a szádat... :)))) -
#220 amugy átnéztem az oldalt rendesen sőt aki csinálja azzal beszéltem, bent van az icq-mban...mutattam neki a VRGT-lehet hogy kiteszi majd, de nem biztos... -
#219 zoral zoral..., viper racingbol is kéne cisnálni viper racing 2-t és igen komoly dolgokat kéne belepakolni, no mindegy...
HOLNAP 12 KOR VERSENY VAN!!!!!!!!!!!!!!
AKINEK VAN RACEFINDERJE AZ 12 ( elötte egy 5 percel) KOR INDÍTSA EL ÉS JÖJJÖN A SZERVERRE!!!
lesznek külföldiek..nagy csata meg minden...készüljetek fel az utcsó helyezésre!!:)))))) -
CSOCSO milyen szép látvány igaz ? :)))) -
Ehh :) ilyet is akarok :D -
Hát igen egyik nagy kedvencem a Le Mans :)