Viper Racing GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és menj be az optionsba és van ott egy Driving Hacks fül.. na ott vannak a bringák 😛PPPP
pályákat le se szedtem, autókat meg nem tom hogy kell kiválasztani
van valami carman2, azzal betöltöttem a gt setet, de semmi
Riszpekk
úgy emlékeztem, nehezebb, de a nascar után igazi kikapcsolódás 😄 cool 😄
Riszpekk
mit kell tennem? 😄
Riszpekk
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ha már idecsábitottál, akkor légyszíves avass be, hogy mit töltsek le és honnan, hogy tudjak én is nyomulni, mert nincs kedvem végiglvasni a topicot...szeretném itt is elkenni a szádat... 😊)))
HOLNAP 12 KOR VERSENY VAN!!!!!!!!!!!!!!
AKINEK VAN RACEFINDERJE AZ 12 ( elötte egy 5 percel) KOR INDÍTSA EL ÉS JÖJJÖN A SZERVERRE!!!
lesznek külföldiek..nagy csata meg minden...készüljetek fel az utcsó helyezésre!!😊)))))
CSOCSO milyen szép látvány igaz ? 😊)))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ehh 😊 ilyet is akarok 😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'