Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Csak azért írom ezt így mert ismerek közülük párat.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
persze lehet rosszul tudom és el vok csuszva egy évvel, de máshol is ilyen infókat találtam
És egyetemi szintû, felsõfokú szakképzésnél esetleg máshogy kell nézni vmit?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
amugy sztem nõni fog mivel most végeznek az elsõ 0. évfolymosok, tehát több lesz az érettségizõ mint tavaly
de ez még korai
Tudom, hülye kérdés, de azért felteszem. 😊
Van valami tippetek, hogy idén hogyan alakul a BME-VIK villamosmérnöki szak ponthatára? Magasabb várható, mint tavaly volt?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Köszi a választ!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
valami kiindulási pontot tudnátok adni? mert az osztályfõnököm nem tud, és nem is akar ebben segíteni, és másban sem... :S
felvin meg nem találok meg semmit
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Habár a vizsgaidõszak nem tesz jót, de folyamatosan hallom a nyelvet és szorgalomból tanulom.
Egy valamilyen rokonom koreai nyelvet tanult egyetemen és a koreai nagykövetségen dolgozik, de inkább angolul beszélnek 😄
(a kinait lassan mar keso lesz elkezdeni, jonnek, aztan tarolnak, nem beszeled a csingcsungot ertektelen vagy)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
pl a nemeten hogy hangzik? meg a francia? ezeken mindig csak rohogok😊 az olasz meg szep allitolag
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Amennyire én tudom a lovárit és az eszperantót is elfogadják nyelvvizsgaként a felvételi eljárás során, viszont sok egyetem nem fogadja el késõbb a diplomához(mert annak ugye feltétele a nyelvvizsga).
Jogszabály alapján járó (minden szakon kötelezõ) többletpontok
- emelt szintû érettségi vizsgaeredményért,
- nyelvtudásért,
- elõnyben részesítés okán.
Ezek a többletpontok, illetve, hogy jogosult-e a felvételizõ valamelyikre, független attól, hogy melyik felsõoktatási intézménybe vagy milyen képzési területre jelentkezett. Ezért hívjuk ezeket "kötelezõ" többletpontoknak.
Minden alapképzési szakon és egységes, osztatlan képzésen kötelezõ többletpontot adni a fenti eredményekért, ha a felvételizõ megfelelõen igazolja a jogosultságát.
felvi.hu
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Arról érdeklõdnék hogy még az idei érettségi idõszakban is elfogadják e az eszperantó nyelvvizsgát, és jár-e érte a középfokú nyelvvizsgákért járó 35 többletpont? Remélem valaki tud válaszolni hivatalos oldalra hivatkozva, mert én nem találok semmi naprakész infot a neten, és mindenki mást mond. 😊
Elõre is kösz
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ja parhuzamos, de sajnos KSK-n at kell mennem majd koltsegesre, mert nincs mar eleg allami felevem, es a KSK olcsobb, mint a gm. 😞
és el<#integet2>#integet2>az iskolától
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Buszke vagyok magamra 😛
Kamionos szeretnék lenni de ameddig megszerzem a CE jogsit addig kellene valami munka vagy suli
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Viccet félretéve tényleg írhatnál valamit magadról, mit tanulsz, mi szeretnél lenni, mik a terveid, stb...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
most fogok érettségizni és szerintetek érdemes tovább mennem fõsulira?
#24540: egyes szakmunkások akár többet is kereshetnek mint mai diplomások. (feltételes módban írtam)
Ki tudja, lehet hogy a tanárok azért buktatnak annyi hallgatót, mert részesedést kapnak a cseresznyébõl 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem