Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nekem nincs és nem felvágni akarok de értelmesebb vagyok pár ilyen emberkénél.
Lehet hogy nem tudok elemezni egy Ady verset,de nem is akarok és amikor tanultam akkor se nagyon érdekelt.
Ami meg érdekel annak ugyis utánna járok.
Valamit elkúrtam?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1 annyira tulterhelt volt a rendszer h nap közben nem hogy feltölteni nem lehetett a doksikat, de magát az oldalt is csak nagynehezen lehetett elérni.. igy csinálhatta mindenki éjjel
2 miután feltöltötték a doksikat, napokig a "feldolgozás alatt" szöveg volt olvashato, igy jöhetett a napokon át tartó idegeskedés hogy vajon most elfogadja-e (hiszen aki utolsó napokban tölti föl, annak nincs több napja h kiderüljön jo-e és pár nap mulva ujra megprobálja)
most döntse el mindenki melyik a nagyobb macera.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha meber végzi az adminisztráciot akkor talán nem lesz baj, de ha gép az lehet h gáz
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
kicsit elbarmoltam a jelentkezési lapot:
az egyeteknél, a 2. helyen megjelölt ELTE-IK helyett ELTE-NIK -et irtam (vmiért megkavart a 3. helyen megjelölt BMF-NIK)
csak a csekk befizetése után vettem észre a hibát, ezért az N betût egy szép nagy X-el áthuztam 😄
vajon ezt igy el fogják fogadni?
Szerencsére már csak hitelesíteni kell 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem, nem utál 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Igaz már érettségiztem, de egy kis segítséget szeretnék kérni Tõletek a szakdolgozatomhoz. Aminek a témája az Interneten fenntartott és kialakított emberi kapcsolatok, illetve egy újfajta társadalom típus kialakulása. Aki szívesen segítene abban, hogy kutatásom eredményes legyen, online kérdõívemet (ami teljesen anonim, nem kell e-mail címet megadni, kitöltése max 4-5 perc) ezen az oldalon töltheti ki:
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pB8xLx4sm4tEN0xQxYsrSTA
Köszi Mindenkinek, aki segít! További szép napot és jó felkészülést az érettségire!
<#wave>#wave>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
#24616: tegyük föl, még ha lehetne is, nekem nem célom, hogy a másik emberrel kibasszak, mert akkor a következõ generációkkal már máshogy, de még jobban ki akarna szúrni :|
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Szerencsére még 10-12 munkaórás házikat még nem kaptunk, áldom is az eget.
december 22-én elmentem vizsgázni, aminek a jegye ma került csak be a neptunba.
Miért is baj ez? Elõ tárgyfelvételkor egy kisebb baráti körként megbeszéltük hogy hova mennyünk, és jó móka legyen. Erre az a bizonyos tárgy, aminek a jegyét nem kaptam meg, elõfeltétele volt 4 fontos tárgynak, emiatt a neptun ma reggel szépen ledobott, délután megkaptam a jegyet, mehetek szopni a tárgyfelvétellel.
Ihaj-csuhaj!
Kösz😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Akkor majd a tanárnál érdeklõdöm, köszi!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ha egy tárgyból megvan az aláírásom de a vizsgám nem sikerült, és van egy másik tárgy ami ráépül, akkor azt felvehetem?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
egyebkent igen
Meg még 1 kérdés. Indult idén költségtérítéses mérnökinfó? Mert csak az államilag támogatottnak a ponthatárát találtam(366)
Lehet hogy csak dumának hangzik, de pl matekból jó tanáraim voltak aztán azt értem is.
Am hány tantárgy van amihez kell a mérnökinfón?
mernok informatikus? hat most errol lehetne sokat vitazni, de roviden osszefoglalva: mindent, esetleg semmit. (mivel az alap 3.5 evbe beletuzdeltek mindent, epp ezert egy dologhoz keves az eselye hogy nagyon ert az ember...amit csinalni fogsz, azt valoszinuleg igazan magadtol fogod megtanulni, nem itt. 1-2 jo eloado van osszvissz a 3 ev alatt)
a mérnök informatikus az konkrétan mit tud csinálni ha lediplomázott? Milyen állása(i) lehet(nek)?
Meg még1: Nagyon kell a fizika?:S Mert abból nem vagyok valami jó. Viszont Matek az megy nagyon.