Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Pszt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Igen, igen. Most néztem, mert ugyebár én Bioszból érettségiztem.
És igen, õk adnak könyvet, de én azért biztonsági okokból vittem magammal minden könyvet, hát ha kifogyna a suli, mire én sorra kerülnék. Ugye az ördög soha nem alszik <#eplus2>#eplus2>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Más:Nekem s szöveggyûjtemény néhány helyen össze van firkálva,de úgy tudom,hogy az írásbelire nem is kell,mert ahhoz a feladatlapon lesz a vers,novella stb.,viszont a szóbelire nekem kell vinni ,vagy adnak ott?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
- jól tagolt bekezdések
- globális és lineáris kohézió megvalósulása"
Ezeket követeli meg a megoldókulcs… Hasznos nézegetni, hogy miket várnak el… 😛
/És igen, szöveggyûjtemény és nem tankönyv. <#eplus2>#eplus2>/
Pszt.
Bevezetés 1/7 (itt csak állásfoglalás)
Tárgyalás 5/7 (itt érvek,azokat alátámasztani, a kérdés körüljárása)
Befejezés 1/7 (saját vélemény, más mûvészetek (filmek,stb)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én a fõbb szövegalkotási szempontokat néztem át, meg néhány régebbi feladatsor megoldásait, hogy milyen válaszokat várnak el.
A matek szintén olyan, hogy így utolsó pillanatban már nem sokat lehet tanulni rá… Nekem felvételi tárgyam lesz, ezért már jó ideje oldogatom a régebbi érettségiket. Függvénytáblázatból olyat is ki lehet silabizálni, amivel azelõtt még nem is találkoztál. Meg az apróságokra valóban oda kell figyelni: sok kicsi sokra megy.
Töri: a 4 év könyveit kijegyzeteltem, és ezeket a jegyzeteket olvastam át még egyszer… Ez, az atlasz, az alapmûveltség, meg egy kis IQ elég olyan 75%-hoz…
Nyelv: Angol tagozatos vagyok, nyelvvizsgám megvan, a középszint pedig szerintem még egyszerûbb is, mint egy Origo-nyv.
Nekem még az infó lesz a másik felvételi tárgyam. Középszinten nyomom, régebbi feladatsorok, régi tankönyvem sokat segítenek. Mindemellett a hasznosak az alábbi videók:
Infoérettségi
Summa summarum: írásbelikkel nekem mákom van, nem sokat kell paráznom miattuk. Más a helyzet az emelt szinttel, vagy a biokém tárgyakkal…
szal neten találtam felépítésrõl szóló cuccokat (bevezetés-elbeszélés-részletezés-bizonyítás-cáfolás-befejezés), de ezeket miként írjam le szerkezetileg? úgy értem mindnek szenteljek külön bekezdést vagy ne, és ha nem, akkor milyen arányban használjam õket (én úgy hallottam 3 bekezdés kell)
Pszt.
Viszont vannak néha olyan feladatok, amihez lövésem sincs. Láttam egy kettõt, ami azért necces. Az ember egy olyat kifog, -12p. Meg még veszít párat itt, párat ott...
(két tag négyzete -> 2 tag) -.-.-.-.-
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Matekot átnéztem én is, tankönyvbõl 4 éves anyag. Két éve emelten tanulom heti hat órában, annyira szopatós nem lehet. Térgeometriát rühellem.
Törit is végigolvastam egyszer, meg kedden még végigfogom, van 200 oldalas kis jegyzet, az pár óra. De ahogy elnéztem, a töri érettségi 40%a forrás, 40 térkép, gógyiból nem sok kell.
Angol az laza lesz, 2 éve lefelsõfokúztam, földrajzot meg már letudtam (90%)
Majd matekra fogok többet, meg töribõl átnézem a szóbeli tételeket.
Bár amúgy is sík hülye vagyok matekból szóval hót mind1,,,,,
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
/nekem alapórán sikerült 40perc alatt, és nem írok lóbetûkkel😊/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(am én csak próba érettségit írok holnap, nekem csak jövõre megy élesben...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amúgy a sok idõ arra kell h elolvasd,írj vázlatot,vagy piszkozatot,,választékosan"fogalmazz, ne ugrálj össze-vissza a kifejtésben,szerkessz jól,bekezdések, nézd át a nyelvtant stb.el fog az menni az biztos...
(hány oldalas is kell hogy legyen?)
A vége egy négyötöd lett, szal tuti, hogy azt választom 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S