Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A qrva életbe,ilyenkor hol vannak a modik?Majdnem visszajött a vacsora<#falbav><#banplz><#falbav><#banplz>

Na az jó ötlet!
Parizert is akarsz csinálni? a tanárt majd megkínálhatod, már le van vágva a disznó vagy írásbelin fogod levágni ?😊😊
Tigristank
Szerintem vigyél be húst klopfolni. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

passatgt
Igazából egy fél disznót akartam vinni, töltenék hurkát meg kolbászt, meg a sonkát is besóznám

a 100 ft-os boltban veszel két csomag szõlõcukrot 160 ft-ért, az elég lesz egész hétre.
Üdítõt meg mindig frisset, hideget vigyél
De ezekbõl csak a szõlõcukorra lesz szükséged, meg üdítõre
Nem gáz, én vittem szendvicset, chipset red bullt, csokit ropit szõlõcukrot, teát colát, rágót
passatgt
zörgõ kaját gáz vinni?

Ki van beszarva a holnapi naptól?
Mondjuk én tavaly ilyenkor be voltam 😊
Rockynhooo
teljesen igazad van.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
ugyan már... 😊

Rockynhooo
mint tavaly a reneszánsz...<#idiota>

Sadist
Tévedés, normális szakembert ugyanúgy megfizetik, ha jól végzi a munkáját, függetlenül a diplomától. Asztalos, kõmûves, esztergályos, autószerelõ ugyanúgy jól meg tud élni.
Ezt csak a sok ostoba bölcsészpalánta képzeli, hogy az egyetemi diploma létszükség, mert elhiszi, hogy ha lesz egy papírja, akkor nulla munkával is dõlni fog a lé. Hát rohadtul nem. Nem a diploma a lényeg, hanem az az 5 (6-8) évi folyamatos tanulás, ami odáig vezetett.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nekem 4-re sikerült tavaly, de az 5-östõl is csak 2% ra voltam.
A matekra viszont topon kell lenni, mert ott sokat lehet bukni.
passatgt
nem izgulok, csak vicceltem, de azt hittem szmájliból egyértemû😊

HTS s3rg1nh00
ne is mondd,matek meg infó kell nekem,egyik négyesre,másik ötösre😄
na én léptem srácok,mindenkinek sok sikert holnapra,meg a Fõnök segítségét<#wink>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nem kell izgulni, persze annak könnyû ezt mondani aki már leérettségizett, de akkor se kell félni mert nem az a lényeg hogy bárki is megbukjon, a tanárnak is szégyen ha az osztályából bukás van, úgyhogy õk is jóindulatúak lesznek.
Hát persze, 2-esre alap, de nem olyanra kéne azért...5-ös v 4-es, én azzal lennék csak megelégedve😊 én tanulós vok😊

HTS s3rg1nh00
10.-ben évfolyamvizsgán így mentem be magyarra
kizavart a tanár h.jöjjek vissza mégegyszer<#idiota>

passatgt
van egy pattanás a nyakamon, biztos a stressz miatt, annyira izgulok már...<#wow3>

Eléggé paráztam, úgyhogy megértem azokat akik holnap kezdik hogy félnek, de tényleg nincs mitõl, egy fasza öltöny mosoly, lazaság és meglesz.
Borgi
gl hf :C

porki fagyok fállalon

HTS s3rg1nh00
Kazinczynak 250.,Radnótinak meg 100.
egyébként nem 90%,mert eddig nem volt évfordulós költõ kétszíntûben közepen...legalábbis tudtommal...

HTS s3rg1nh00
az egy dolog,de egyetem nélkül már lófaszra sem mész ebben az országban(máshol sem nagyon),de egy jól választott pálya-legyen az bármilyen mérnöki-kurvára pozitívan befolyásolja az életszínvonaladat...

Hehe, tavalyról emlékszem rád. Sokat paráztál a szóbelin.
De osztom a véleményed!
Most van vmelyik írónak v költõnek évfordulója? Mert 90% ,h õ lesz benne.

Sziasztok!
Azoknak üzenek, akik holnap kezdik az érettsaégit, hogy nem kell félni, mert onnantól kezdve, ahogy bemész a tanterembe, megszûnik minden félelmed és csak a feladatra tudsz koncentrálni.
A lényeg hogy colat vinni kell, meg chipset, meg szõlõcukrot, meg energiaitalt meg kekszet meg szendvicset, meg thermoszos kávét.
Nem kell félni, enni kell közben, meg inni.
Tollat vigyetek többet, meg ceruzát mindent, mert nem lehet kérni, csak a magadét használhatod, ja és írásbeli elõtt cigizni, negyed 8kor meg fél 8 kor kávé mellett.
Nem kell beszarni, a lényeg, hogy idõben felkeljetek holnap, és a minimum hogy egy öltönyt felvesztek, 7 re legkésõbb ott lenni a sulinál, hogy legyen idõ cigizni meg kávézni, reggel telefonálni már tilos mert elveszi a koncentrációtokat.
El lehet azért azt is rontani, ha követed azt a lapot, amit nekem adtak, gyakori hibákkal, meg egyéb dolgokkal.

Bandee1987
pontosan, egyetemhez képest ez lófasz, ott majd visszasírjátok az érettéségit 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Rockynhooo
a magyar egy nagy szar, semmiség az egész... úgyhogy ne féljen senki.. 😊

Sadist
AHAHAHAHA, egész hátralévõ élete, ugyan már. Ez egy semmi, csak egy belépõ az egyetemre. Aki a mai oktatási rendszerben nem képes bekerülni egyetemre, az egész egyszerûen nem való oda, és ez nem az érettségin dõl el, hanem már jó pár évvel ezelõtt eldõlt, amikor az illetõ úgy döntött, hogy szarik a tanulásra. Persze nyugodtan túl lehet dramatizálni, csak fölösleges.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lazítsatok
I.C.ram
poenbol irta nyilvan...
Hát azért az elég ált. iskolás😊(nem sértésképpen!)

autoszimulator
Én is ezt mondtam minden ismerõsnek, de mi is csak féltünk picit elõtte, így természetes 😊
És itt még van valami - fõleg szóbelin fontos ez -, ami egyetemen már ritkábban: emberség...

.: mobilize.hu :.

Lacee86
Érettségi egy poén, aki (volt) egyetemista, az érti h miért mondom. De persze sok sikert mindenkinek hnapra!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ne is mondd! Én tavaly teljesen ledöbbentem, amikor az osztály legokosabb (!) embere cseszte el ezt a feladatot... nem találtam szavakat. Bízom benne, hogy csak az izgalom tette vele. <#wilting>

Mindenesetre a holnapi érettségizõknek egy kalappal. Azért érdekes olvasni a kommenteket, tavaly én is így voltam. Tudom, a nap hátralevõ része még rosszabb lesz, de ahogy elkezdõdik, majd elmúlik. <#nyes>

Azért sajnálom, hogy nem írhatom meg újból - tét nélkül - az érettségit. Kíváncsi vagyok mennyit adtam le agyi kapacitásból tavalyhoz képest. <#eplus2>
5c0rp330n
bizony, matekon már kemény szívás van. tavaly pl aki nem tudta kiszámolni, hogy ha 75 ft fél kiló narancs, 300 ft hány kiló, keményen megbaszták <#wilting>

Tyler1
én az angoltól abszolut nem félek 😄 nem is fogok! holnapitól sem nagyon, de a matek-töri már gázosabb 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hegi90
Eddig nem féltem, de most már kezdek énis 😞(

Sok szerencsét mindenkinek!!! <#integet2>

reggel ne felejtsetek el kakálni, nehogy az érvelés közepén kelljen <#wink>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

am kajak nem kell etõl fosni fõleg nem a holnapi naptól... irodalom az tök eccerû csak olvasni kel tudni ..matektól igaz má lehet egy kicsit cinkelni..törin van atlaszod abba minden benne van ezt ne felejtsd el😄 angolra meg télleg tudni kéne vmit😛de azé mindekinek sok sikert és csak optimizmus!!

Aki tovább akar tanulni, és volt esze, az tanult. Aki tovább akar menni, és nem tanult, hát az így járt.
Aki meg ezután be akar állni egy büfébe, vagy épp szakmát tanulni, annak tényleg nem kell fosnia, még akkor se, ha az IQ-ja épp elég arra, hogy ne nevezzék kecskének...
HTS s3rg1nh00
azért az egész hátralévõ élete ettõl függ,legalábbis aki megy egyetemre...szal van azért ok😊

Bandee1987
Majd a fõsulin/egyetemen a vizsgáktól kell fosni, nem ettõl, ezen még a hülyét is átrugdossák, az egyetemen meg az értelmesebbeket is kiszórják.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hy mindenki!
Látom mindenki kezd lassan izgulni a "nagy nap" miatt. Holnap én is érettségizek, én is be vok szarva, reméljük a legjobbakat. Kívánok minden sorstársamnak számára könnyû feladatokat(matekra), könnyen elemezhetõ írásokat(irod.-ra), és egyszerû töri kérdéseket. Angol, német menni fog, ha bõ a szókincs, akkor pofonegyszerû lesz, csak ne blokkoljatok le. Sok szerencsét magunknak! <#vigyor4><#gonosz1><#zavart1><#vigyor2><#nyes><#eplus2><#taps>

Nyugi. Nem kell fosni. Nem akkora a dolog, hogy fosni kelljen.
(Tapasztalat).
Willenbrock
A magyarral vigyázz!(vihecc)

Gyerekek!

Bevagyoks szarva rendesen...😞
kraawz
nálunk fél8tól van eligazítás, ki merre menjen stb.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

OssianFan
Komolyan kérded?😄 Ha igen, akkor mondom, hogy nekünk negyed 8-ra sulinál kell lenni, 8kor meg kezdõdik a "buli".

Amúgymeg mindenkinek egy nagy kalappal, a jobbikból 😊