Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parizert is akarsz csinálni? a tanárt majd megkínálhatod, már le van vágva a disznó vagy írásbelin fogod levágni ?😊😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Üdítõt meg mindig frisset, hideget vigyél
Mondjuk én tavaly ilyenkor be voltam 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ezt csak a sok ostoba bölcsészpalánta képzeli, hogy az egyetemi diploma létszükség, mert elhiszi, hogy ha lesz egy papírja, akkor nulla munkával is dõlni fog a lé. Hát rohadtul nem. Nem a diploma a lényeg, hanem az az 5 (6-8) évi folyamatos tanulás, ami odáig vezetett.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A matekra viszont topon kell lenni, mert ott sokat lehet bukni.
na én léptem srácok,mindenkinek sok sikert holnapra,meg a Fõnök segítségét<#wink>#wink>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
kizavart a tanár h.jöjjek vissza mégegyszer<#idiota>#idiota>
egyébként nem 90%,mert eddig nem volt évfordulós költõ kétszíntûben közepen...legalábbis tudtommal...
De osztom a véleményed!
Azoknak üzenek, akik holnap kezdik az érettsaégit, hogy nem kell félni, mert onnantól kezdve, ahogy bemész a tanterembe, megszûnik minden félelmed és csak a feladatra tudsz koncentrálni.
A lényeg hogy colat vinni kell, meg chipset, meg szõlõcukrot, meg energiaitalt meg kekszet meg szendvicset, meg thermoszos kávét.
Nem kell félni, enni kell közben, meg inni.
Tollat vigyetek többet, meg ceruzát mindent, mert nem lehet kérni, csak a magadét használhatod, ja és írásbeli elõtt cigizni, negyed 8kor meg fél 8 kor kávé mellett.
Nem kell beszarni, a lényeg, hogy idõben felkeljetek holnap, és a minimum hogy egy öltönyt felvesztek, 7 re legkésõbb ott lenni a sulinál, hogy legyen idõ cigizni meg kávézni, reggel telefonálni már tilos mert elveszi a koncentrációtokat.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És itt még van valami - fõleg szóbelin fontos ez -, ami egyetemen már ritkábban: emberség...
.: mobilize.hu :.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mindenesetre a holnapi érettségizõknek egy kalappal. Azért érdekes olvasni a kommenteket, tavaly én is így voltam. Tudom, a nap hátralevõ része még rosszabb lesz, de ahogy elkezdõdik, majd elmúlik. <#nyes>#nyes>
Azért sajnálom, hogy nem írhatom meg újból - tét nélkül - az érettségit. Kíváncsi vagyok mennyit adtam le agyi kapacitásból tavalyhoz képest. <#eplus2>#eplus2>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok szerencsét mindenkinek!!! <#integet2>#integet2>
reggel ne felejtsetek el kakálni, nehogy az érvelés közepén kelljen <#wink>#wink>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aki meg ezután be akar állni egy büfébe, vagy épp szakmát tanulni, annak tényleg nem kell fosnia, még akkor se, ha az IQ-ja épp elég arra, hogy ne nevezzék kecskének...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Látom mindenki kezd lassan izgulni a "nagy nap" miatt. Holnap én is érettségizek, én is be vok szarva, reméljük a legjobbakat. Kívánok minden sorstársamnak számára könnyû feladatokat(matekra), könnyen elemezhetõ írásokat(irod.-ra), és egyszerû töri kérdéseket. Angol, német menni fog, ha bõ a szókincs, akkor pofonegyszerû lesz, csak ne blokkoljatok le. Sok szerencsét magunknak! <#vigyor4>#vigyor4><#gonosz1>#gonosz1><#zavart1>#zavart1><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
(Tapasztalat).
Bevagyoks szarva rendesen...😞
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!