Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hoy ehh
- kereszténység kialakulása
- róma
- augusztusz
Középkor:
- középkori város
- keresztesháború
- nagy földrajzi felfedezések
Újkor:
- abszolutizmus
- napkirály
- tudorok
- német alf. szabadságharc
- szöv. rendsz. kial.
- fasizmus
- sztálini személyi kultusz
- 2. vh.
- Német alf.
Legújabb kor:
- Mo. 2. vh-ban
- török kiûzése
- luxemburgi zsigmond
- holokauszt
- mai magyar demokrácia
- istván államszervezete
- lászló és könyves kálmán
- aranybulla
- dózsa féle parasztháború
- kiegyezés
- reformkor
Ezek nem voltak még kérdések , 2005-tõl 😊 Ill. azt hallottam hogy : Horthy korszak , Rákosi korszak , rendszerváltás 😊
😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
kis esszé témák? vagy mi?segítsetek
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
nekem olyan világ életembe nem volt. xD
valahogy 9.be elfeljtettünk venni.. de sose hiányzott.
majd kérek egyet.😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
évszámokra, csaták kimenetelére, szerzõdésekre gondoltam..
8(x-2)+4(y-2)=28
Ebbõl 3 féle test jöhet ki.
Fáradok, mind1, megyek vissza inkább geokémiázni😄DD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Akkor lesz 2 oldala piros, ha 2 fedõlap "metszésvonalánál" van a kiskocka éle...tehát nem a csúcsoknál, ahol 3 fedõlap "metszi" egymást.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
grat!! 😊
négyzetes oszlopot befestettek pirosra, majd egységnyi kockákra darabolták õket. az élek száma: a. felvágás után 28 db olyan kiskocka lett, melynek két oldala lett piros színû.
mennyi a négyzetes hasáb térfogata?
Pszt.
valaki aki írt, van ötlete azt hogy kellett volna? (kockásat)
Pszt.
nem tudom. olyan 60-70%. elég szar lett mit ne mondjak.
80 körül vártam :SSS
Már elmúlt 1 óra!
War. War never changes...
Szövegértés 6 pont. A 16-os feladatnál én nem az oldallal párhuzamos szimmetriatengely körül forgattam a négyzetet, hanem az oldal körül...fail.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.