29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• gergobaby
    Cél? remények? :D
  • matyi0323
    Jelen.
  • Mor3llo
    Éreztem, mondjuk :DD
  • gergobaby
    Hétfőn ki jön/megy infó középre?
  • liverpool123
    A kurva anyjukat. Simán lehetne 93pont, ha lazábban pontoznának, így jó, ha meglesz a 85-86 pont...
  • matthias92
    Őszintén? Azt mondták kell egy választott tantárgy... :D
  • Mor3llo
    Hova akartok továbbmenni föci érettségivel?
  • matthias92
    wtf?
    Nem fogadnák el a Nyugati-Alpokat és a Kiskörei-víztározót, mint megoldást? :DDD Tökönszúrom magam! :DD
  • bardocz
    Draga z epulet 7 emelet nem konnyiti meg az ember eletet :D
  • nearo
    Hát... szar :D
    Najó, azért annyira nem. De ha nem azért jön ide az ember, mert érdekli is a téma, hanem csak azért, hogy legyen egy diplomája, akkor eléggé szenvedős. Diplomát egyszerűbben is lehet szerezni :)
  • gergobaby
    ;) akkkor jóó...
    off: Milyen a közlekedésmérnöki?
  • nearo
    Én nem akartam ellent mondani :)
  • gergobaby
    Ez nem mond ellent azzal amit mondtam! Csak azért mondtam, hogy amikor valaki azzal küzdd, hogy bejusson, az az esetek 80 %-ban régen rossz :(
  • nearo
    Én anno 3 éve 320-as határ mellett jutottam be közlekkarra. Szerintem azóta annak az évfolyamnak úgy 60-70%-a kihullott... szóval az egy dolog, hogy bejutsz bme-re, de hogy bennmaradj ahhoz tudni is kéne valamit.
  • gergobaby
    Sírhatsz még itt fél évet... Te maradtál ott, te szívtad ennyi...

(ez már nem csak neked:)
    Meg ez a hűűde nehéz bejutni ide meg oda... Nem kell mindenkinek odamenni :) BME-re is 370-380 a határ... Egyszerűen vicc! 80 % matek emelt, 90% infó középel megvan, és akkor még nyelvvizsgát bele sem számoltuk!
  • liverpool123
    Ti a topográfiában Alpokat írtatok, vagy Nyugati-Alpokat? Mert lehet, hogy csak a NY-Alpokat fogadják el.

Másik. Tanárom szerint a Kiskörei-víztározót nem fogadják el, csak a Tisza-tót mert nincs benne a kötelező névanyagban. Ez milyen már????
  • Sadist
    Fizika? Valaki írja már le a feladatot, mert az OM honlapjára eddig cseszte feltenni a feladatsort.
  • liverpool123
    Amikor megláttam a feladatsort nekem is voltak cifra gondolataim:D Főleg a gyertyás részénél.
  • matthias92
    Egyébként lehet tudni, hogy ki állította össze ezt a feladatsort és hogy hol lakik?
  • liverpool123
    lol. neten is víztározó van. Akkor el kell hogy fogadják. Fasza:D
  • liverpool123
    Ja énis, csak az a gáz, hogy az víztároLó:DDD Remélem ez a kis betűtévesztés nem számít hibának.
  • matthias92
    Topográfiánál csak kevés hibát vétettem, amott viszont nehéz feladatok voltak sztem itt-ott :S Egyébként én Kiskőrei-víztározót írtam, remélem elfogadják :DD
    Sztem négyes lesz :/
  • liverpool123
    Hát kár:( Na mind1, csak kibírom valahogy holnapig:)
  • Pisti1026
    A hivatalos holnap reggel 8-kor! Nem hivatalosat szerintem ma már nem fognak kiadni... :(
  • liverpool123
    Igazad lehet, mert én nem tudom, hogy mikor alacsony a légnyomás. Eredmény nem tudod mikor lesz fenn?
  • Pisti1026
    szerintem meg pont fordítva mivel magasabb a hőmérséklet így alacsony a légnyomás és mivel a levegő mindig a magasabb légnyomású hely felől az alacsonyabb felé halad ezért gondoltam azt h a tanterem felé megy.
  • liverpool123
    Na azt én sem értettem. Valami olyasmit gondoltam, hogy mivel a tanteremben nagyobb a hőmérséklet, ezért ott nagyobb a légnyomás. És ezért a folyosó felé áramlik a levegő. Aztán lehet tévedek.
  • Pisti1026
    Topográfia nekem is jól ment, szerintem maxos. Én Tisz-tót írtam, szerintem el kell h fogadják. Gyertyás nekem se nagyon ment de a többi okés volt. Volt az a feladat, h merre áramlik a levegő? Ugye a tanterem felé?
  • liverpool123
    Topográfia elég húzósnak tűnt, de azért remélem hibátlan.(Csak annyi max a hiba, hogy Kiskörei-viztározót írtam a víztároló helyett)

Második részében volt pár nehezebb feladat. Főleg a gyertyás meg az 1. feladat.

Remélem 90pont körül azért meglesz.

Nektek? Egyébként megoldás csak holnap lesz fennt?
  • Pisti1026
    Na hogy sikerült a föci? Milyennek találtátok? Szerintem nem volt nehéz!
  • matthias92
    én is attól tartok legjobban :DD
  • liverpool123
    Hát ma lesz az érettségi szóval már késő lenne.:) Elég rendesen felkészültem szerintem. Az ábrás feladatoktól tartok kicsit(vulkán részei). Na meg persze topográfiában van 1-2 nehezebb rész. Főleg Észak-Magyarország és Dél-Kelet Ázsia. De remélem azért menni fog.
  • abletonext
    van két tankönyv, mindkettő vékony, nézd át őket...2-3 nap az egész
  • liverpool123
    Föci érettségiről mit gondoltok?Mire készültök?Stb
  • zeli
    Mekkora szar ez az E-felvételi. Nem tudom mi a ráknak nem támogat bizonyos böngészőket..
    Most nem tudtam bejelentkezni, mert nem támogatja se a Chrome-ot, se a Firefox 4-et, se az IE9-et...fail..
  • liverpool123
    tanárom szerint a határon túli magyarokkal kapcsolatban lehet valami. Pl topográfiában Felvidék, Erdély...
  • abletonext
    szerintem lesz valami a földről, a vízről és talán még a levegőről is :O
  • fook
    nincs. :)
  • matthias92
    Nincs ötletetek, hogy mi lehet majd a Földrajz érettségiben? :D
  • Cat 02 #29135
    Ahogy az előttem szóló, vagy keresel olyat, hogy frissítő lekérdezés felső menükben.