Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
100% volt a cél, de annyira egy gyökér baromság volt az egész, hogy csak 96-97 lesz, feltéve, ha max pont a két levél.
Rohadtul nem az angoltudásról szólt ez az érettségi, pont úgy, ahogy a töri érettségi sem a történelem tudásodra ment rá.
Vicc volt ez az egész.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Várjátok ki a holnap reggelt.
egyébként (jómagamnak) és mindenkinek gratulálok aki érettségizett, sok sikert a továbbiakban és mindenki csapjon ma akkora bulit amekkorát tud 😊
Mi ilyenkor a teendõ, mik a szankciók?
Spread De Love!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amúgy az áprilisi törvényeknél elég szerintetek ha csak azt írtam, hogy kormány, a felelõs magyar kormány helyett, a D-hez meg úrbéri viszonyok megszüntetése? 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Longman-t elfogadják? (nem sokra megyek vele)
Ez csak a fogalmazás részére értetõdõ.
~70-75% 😞
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
ennél könnyebb törit, kár volt ráparázni
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
esszébe a 12 pontot(sztem elég sokan rajtam kivûl😄), gótika, Hunyadi Mátyás, utóbbit majdnem teljesen a forrásból nem fogok sok pontot kapni így érte de vmi akkor is van😄