29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Cél? remények? :D -
Jelen. -
Éreztem, mondjuk :DD -
Hétfőn ki jön/megy infó középre?
-
liverpool123 #29170 A kurva anyjukat. Simán lehetne 93pont, ha lazábban pontoznának, így jó, ha meglesz a 85-86 pont... -
Őszintén? Azt mondták kell egy választott tantárgy... :D -
Hova akartok továbbmenni föci érettségivel? -
wtf?
Nem fogadnák el a Nyugati-Alpokat és a Kiskörei-víztározót, mint megoldást? :DDD Tökönszúrom magam! :DD -
Draga z epulet 7 emelet nem konnyiti meg az ember eletet :D -
Hát... szar :D
Najó, azért annyira nem. De ha nem azért jön ide az ember, mert érdekli is a téma, hanem csak azért, hogy legyen egy diplomája, akkor eléggé szenvedős. Diplomát egyszerűbben is lehet szerezni :) -
;) akkkor jóó...
off: Milyen a közlekedésmérnöki? -
Én nem akartam ellent mondani :) -
Ez nem mond ellent azzal amit mondtam! Csak azért mondtam, hogy amikor valaki azzal küzdd, hogy bejusson, az az esetek 80 %-ban régen rossz :( -
Én anno 3 éve 320-as határ mellett jutottam be közlekkarra. Szerintem azóta annak az évfolyamnak úgy 60-70%-a kihullott... szóval az egy dolog, hogy bejutsz bme-re, de hogy bennmaradj ahhoz tudni is kéne valamit. -
Sírhatsz még itt fél évet... Te maradtál ott, te szívtad ennyi...
(ez már nem csak neked:)
Meg ez a hűűde nehéz bejutni ide meg oda... Nem kell mindenkinek odamenni :) BME-re is 370-380 a határ... Egyszerűen vicc! 80 % matek emelt, 90% infó középel megvan, és akkor még nyelvvizsgát bele sem számoltuk! -
liverpool123 #29159 Ti a topográfiában Alpokat írtatok, vagy Nyugati-Alpokat? Mert lehet, hogy csak a NY-Alpokat fogadják el.
Másik. Tanárom szerint a Kiskörei-víztározót nem fogadják el, csak a Tisza-tót mert nincs benne a kötelező névanyagban. Ez milyen már???? -
Fizika? Valaki írja már le a feladatot, mert az OM honlapjára eddig cseszte feltenni a feladatsort. -
liverpool123 #29157 Amikor megláttam a feladatsort nekem is voltak cifra gondolataim:D Főleg a gyertyás részénél. -
Egyébként lehet tudni, hogy ki állította össze ezt a feladatsort és hogy hol lakik?
-
liverpool123 #29155 lol. neten is víztározó van. Akkor el kell hogy fogadják. Fasza:D -
liverpool123 #29154 Ja énis, csak az a gáz, hogy az víztároLó:DDD Remélem ez a kis betűtévesztés nem számít hibának. -
Topográfiánál csak kevés hibát vétettem, amott viszont nehéz feladatok voltak sztem itt-ott :S Egyébként én Kiskőrei-víztározót írtam, remélem elfogadják :DD
Sztem négyes lesz :/ -
liverpool123 #29152 Hát kár:( Na mind1, csak kibírom valahogy holnapig:) -
A hivatalos holnap reggel 8-kor! Nem hivatalosat szerintem ma már nem fognak kiadni... :( -
liverpool123 #29150 Igazad lehet, mert én nem tudom, hogy mikor alacsony a légnyomás. Eredmény nem tudod mikor lesz fenn? -
szerintem meg pont fordítva mivel magasabb a hőmérséklet így alacsony a légnyomás és mivel a levegő mindig a magasabb légnyomású hely felől az alacsonyabb felé halad ezért gondoltam azt h a tanterem felé megy. -
liverpool123 #29148 Na azt én sem értettem. Valami olyasmit gondoltam, hogy mivel a tanteremben nagyobb a hőmérséklet, ezért ott nagyobb a légnyomás. És ezért a folyosó felé áramlik a levegő. Aztán lehet tévedek. -
Topográfia nekem is jól ment, szerintem maxos. Én Tisz-tót írtam, szerintem el kell h fogadják. Gyertyás nekem se nagyon ment de a többi okés volt. Volt az a feladat, h merre áramlik a levegő? Ugye a tanterem felé? -
liverpool123 #29146 Topográfia elég húzósnak tűnt, de azért remélem hibátlan.(Csak annyi max a hiba, hogy Kiskörei-viztározót írtam a víztároló helyett)
Második részében volt pár nehezebb feladat. Főleg a gyertyás meg az 1. feladat.
Remélem 90pont körül azért meglesz.
Nektek? Egyébként megoldás csak holnap lesz fennt? -
Na hogy sikerült a föci? Milyennek találtátok? Szerintem nem volt nehéz! -
én is attól tartok legjobban :DD -
liverpool123 #29143 Hát ma lesz az érettségi szóval már késő lenne.:) Elég rendesen felkészültem szerintem. Az ábrás feladatoktól tartok kicsit(vulkán részei). Na meg persze topográfiában van 1-2 nehezebb rész. Főleg Észak-Magyarország és Dél-Kelet Ázsia. De remélem azért menni fog. -
van két tankönyv, mindkettő vékony, nézd át őket...2-3 nap az egész -
liverpool123 #29141 Föci érettségiről mit gondoltok?Mire készültök?Stb -
Mekkora szar ez az E-felvételi. Nem tudom mi a ráknak nem támogat bizonyos böngészőket..
Most nem tudtam bejelentkezni, mert nem támogatja se a Chrome-ot, se a Firefox 4-et, se az IE9-et...fail.. -
liverpool123 #29139 tanárom szerint a határon túli magyarokkal kapcsolatban lehet valami. Pl topográfiában Felvidék, Erdély... -
szerintem lesz valami a földről, a vízről és talán még a levegőről is :O -
nincs. :) -
Nincs ötletetek, hogy mi lehet majd a Földrajz érettségiben? :D -
Cat 02 #29135 Ahogy az előttem szóló, vagy keresel olyat, hogy frissítő lekérdezés felső menükben.