Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
jajam.
elsõ feladatot megcsináltam. meg vicc, de a legutolsó 17 pontost is, ami elvileg a nehezebb..
de baszod sok gyökér feladat közbe. igaz-hamis még oké.. meg a 201. mittom én mi..
de á... könnyebbre számtottam bevallom ( habár valahol ezt vártam a tegnapi magyar után )
várom az emeltesek mit mondanak majd, mert az vagy megint könnyû lesz, vagy kurva nehéz

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

JethroHUN
Francia matek, I. rész után tökre boldog voltam, II. rész elsõ feladat <#smile>... többi után -><#falbav><#violent>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Phyisikus
Kb. Annyira volt nehéz az eddigihez képest , mint a magyar az eddigiekhez....kis hülyeségek miatt. Mikor befejeztem, egész optimista voltam. Aztán utólag kiderül, hogy ilyen sok kis apróbb dolog... abszolút de nem vagyok megelégedve...

Liebe ist für alle da

matyi0323
A rohadt élet. de nehéz volt ez a kurva matek. -.-"
legalábbis bizonyos részei.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Srácok én nem tudom, hogy összekeverték a középszintet az emelttel, de hogy a második része kurva nehéz volt... az biztos
logaritmikus, exponenciális, trigonometrikus egyenletek, felszín, térfogat, kamatos kamat, valszám, függvények
Hát mindenkinek sok sikert kivánok holnapra, én azt hiszem nyugovóra térek és várom a holnapot 😊 Hajrá!!
Ja, mert minden évben van...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

matyi0323
*"Valószínûségszámítási és statisztikai feladat biztosan lesz az idei középszintû matekérettségin, de koordinátageometriai és térgeometriai feladatra, valamint függvényekre is számíthatnak az érettségizõk" – állítják az eduline által megkérdezett szaktanárok.

Valami dualizmusos téma mindig szokott lenni. Most sem kizárt.

greg benz
töri írásbeli esszé részére szerintetek melyik témákat érdemes átnézni? Milyen témakörbõl szokott elõfordulni stb..

Szerintem vigyél, max nem használod, én viszek mindent amit lehet, szögmérõt, vonalzót körzõt meg minden vackot : D, ha nem tiltják hátrébb nem vagyok vele, de lehet hogy elõrébb leszek.😉
Én vittem. De ami ceruzával van azt nem javítják ki.

matyi0323
Nkeünk azt mondták igen. Körzõ,szögmérõ, vonalzó, ceruza, radír. ( mármint akik tõlünk emelteznek, csak ugye órán együtt vagyunk)

Uh megvolt a magyar. <#guluszem1>
z99999
fú egy gyors kérdés: kell ceruza matekra, vagy opcionális? rajzokhoz értem, eddig úgy tudtam tollal is lehet de inkább biztosra megyek

Pszt.

matyi0323
Kombinatorika pont megy.😄 vagyis remélem😄
50-60% jó lenne😄

z99999
4 hónap észélesítés után fejbe is lõném magam, ha 90-en alul lennék.. 😄
a gáz hogy 95 kéne támogatotthoz 😞

Pszt.

greg benz
Bár már sokan írták elõttem muszáj nekem is leírnom.. nevetségesen FOS volt ez a szövegértés! Nekem úgymond erõsségem a szövegértés, de ezen én is fogtam a fejem..nem is a szöveg volt a nehéz, hanem a buzin feltett kérdések amiket 4 olvasás után sem tudtam felfogni! Az meg bekaphatja tövig aki szerint erre 60 perc elég..

bardocz
De csak egy picit. Ha arra jelentkeztél, akkor gondolom van fogalmad a témáról.
z99999
akkor azt mondod hogy beszoptam?

Pszt.

Nézd át a tavalyit vagy régebbit.

z99999
középre most szarjál mert holnap nem lesz rá idõd.. amúgy pákó megírná 3-asra, nem kell a hacacáré. kombinatorikát nézd át.

Pszt.

bardocz
Ezt én is így gondolom, marha egyszerû volt az emelt tavaly.
matyi0323
közép
szerintem az emelt idén nehéz lesz, tavaly nem volt annyira kemény.. azért gondolom ( meg a magyarból kiindulva - vagy csak az lehet nekem volt szar. )

z99999
emelt vagy közép?

Pszt.

matyi0323
Matekból nem tudja valaki mi várható? Mik a "típus" feladatok? Mit érdemes még egyszer átnézni?! parázok vmiért..:S

Fú.. nagyon parázok a matektól, azt nagyon jól meg kéne irjam, vagyis minimum 60 százalék, eddig azt hittem nem lesz olyan nehéz, de most hogy mindenki irja... : D nem tudom mi lesz velem ha rosszul sikerül, úgy érzem nem tudok semmit, pedig elég sokat tanultam rá.
hungary27
Többet ésszel mint erõvel!*
hungary27
Jobb ésszel, mint erõvel!
3 üdvözlégy, meg egy miatyánk
bardocz
Hajrá kovács néni!
z99999
emelt matekhoz valami utolsó rövid tanács?

Pszt.

DJ RX7
mivel az egész beszélgetés a 20. században folyik és ábrányit megemlíti, hogy a múlt századi ember vagyis akkor 19. századi így már következtetni lehetett, hogy belõle apollinaire volt aki valamelyik világháborúban vett részt ami a 20. században történt.

:3

Balazs15
hát igen ha a tartalmát irod csak le és ugymond "nem látsz bele az üzenetébe" akkor 8 pontnál tényleg nem lesz több..hiába a 4 oldal

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

w77d
bááárcsak ezek lettek volna, professzor lennék XXXD

fook
az asszem max 8 pont :S Nézzétek meg a tavalyi megoldókulcsot , kb ugyanaz lesz második résznél idén is szerintem 😊

ez az érvelés gyalázat volt 😄 hol volt ez az eddigiekhez képest ahol pl érvelj a e-book olvaso vagy a könyv mellett 😄 novella elemzésnél nagy gáz, hogy 4 oldalban elemeztem a müvet de nem tértem ki a konkrét kérdésre, ami nem is tom hogy mi volt.

matyi0323
Te mirõl érveltél anno?😄
Miért jó alkesznak lenni?! 😄DDDDDDDDD

Matekba neked volt olyan feladat, hogy ha egy ember 1 nap alatt 1 üveg viszkit iszik meg, akkor 10 ember 22 egész 1/3 nap alatt hány üveggel iszik meg? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fook
szerintem ha másképpen van fogalmazva az nem gond ,ha lényegében eltérés nincs.

w77d
gyerekeeeeek ez rohadt egyszerû volt ahogy nézem, nekem anno jóval csavartabb és összezavaróbb feladatok voltak 😄 remélem mindenkinek kurva jól ment

matyi0323
Remélem nincs igazam.. de ezek után, a magyarból kiindulva rohadt nehéz matekra számítok. :S :S

matyi0323
Én is ahogy néztem olyan 30-35 pont közé raknám az elsõ részét..
Nekem sok olyan van, amit leírtam, de másképp van fogalmazva.. na ilyenkor nem tudom azt elfogadják-e vagy csak abba a szerkezetben jó ahogy õk leírták.
Remélem a jó szándékot...

ja mer biztos van olyan feladatok ahol több megoldás is jó lehet.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

JethroHUN
Azok nem 100% majd csak holnap reggel 8 kor lesz kint a hivatalos megoldás az OM-tõl. Ezeket egy tanár csinálta.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

fook
Érvelést írtam. Így elnézve szövegértés olyan 35 pont kb. Utolsó feladat nagyon egyértelmû volt szerintem , habár az osztályom 90% fordítva írta , és én voltam a hülye 😊

azért lehet benne hiba

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ezek tuti jók amúgy?

matyi0323
Én nem támasztottam alá fogalmakkal, de ahogy másoktól hallottam õk sem.
Sose voltam jó irodalomból.. sõt.. 😄D
Szóbelivel (remélem😄) a hármas meglesz, az nekem jó😊

Balazs15
én is azt irtam...akkor vajon jó ha ember tragédiáját hoztam fel meg édes annát meg orosz realizmust? meg ieneket??? vagy az gáz ?:S 😄 me más azt mondta nekem h az szar...balasit meg zrinyit ilyesmit konkrét költökröl kellet irni nem a müveikröl :S de remélem h nem csak igy van

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit