Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll never walk alone!
,,Na píszlávrákenról, sok sikert mindenkinek a holnapi matekhoz!''ezzel meg kivételesen egyet értek
Nem, konkrétan még sosem fordult meg a fejemben, hogy egy vers mögé nézzek. Nem azért, mert nem érdekel a "mûvészet" (ha ezt annak hívják), sõt, még csak a tanárra sem fogom, mert zseniális magyar tanáraim voltak 12 évig, hanem pusztán azért, mert nem tartom érdekesnek, hasznosnak meg fõleg nem. Egyszerûen nem gyönyörködtet az, hogy belemagyarázok valamit a szavak halmazába. Biztosan vannak akik tudatosan építenek fel egy verset, hogy hú, ide most jól beszúrok egy ellentétet, de bennem mindig az az Arany-anekdota rémlik fel, amikor megmutatták neki az egyik versének elemzését, és kb. csak annyit mondott rá, hogy: Igen? hû, erre nem is gondoltam.
Nem kifejezetten a költõkkel van bajom, mert csinálják ezt, ha nekik jól esik, hanem azokkal, akik õket a világ megváltóinak tekintik... És igen, akkor inkább vagyok egy "reálos favágó" (bár ez nálad nem tudom mit jelent), mint egy poeta doctus...vagy natus..vagy mittom.😊)
Na píszlávrákenról, sok sikert mindenkinek a holnapi matekhoz!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
tudod 9.-be olyan tanárt kaptunk,ahol 3-as tanuló nem volt évvégén..és ez nem a mi hibánk volt...8-an buktak matekból..hírhedten rossz matek tanárt kaptunk..ráadásul 4 év alatt 6 matektanárunk volt,ami szintén nem tett jót...nekem voltak jobb,és rosszabb éveim😊
a 9. rossz volt,de 10. az megint könnyû volt..a poén az volt,hogy 10-11-12,tehát a 3 év alatt összevissza 4 egyest kaptam,de ígyis csak 2-3 voltam!
a geometria meg a hozzátartozó számítások olyanok,amiket tudtam és szerettem is 😊,de a többi....:S pfffúújj 😄
a logaritmust sose értettem,mai napig sem xD
BMW Über Alles!
Matek egy normális tantárgy, ahol nem az számít, mennyit tudsz habizni, és mit tudsz belemagyarázni/beleképzelni tök fölösleges dolgokba, hanem a problémamegoldó képességedre kíváncsiak, a logikai érzékedet teszteli, amire mellesleg felnõtt korban is nagyobb szükséged lesz, mint arra, hogy ez metafora, vagy anyámkínja.
a magyar pedig sztem az egyik legérdekesebb tantárgy de hát aki nem érdeklõdik semmi mûvészet iránt hát annak tényleg nehéz 4 soros versikékrõl írni
gratulálok
irány a BME?jól sejtem?legalább okos vagy
BMW Über Alles!
Nem értem miért mit kell problémázni matekon. Oké, sok helyen el lehet csúszni, de ha tudod, hogy sok helyen el lehet csúszni odafigyelsz és kész. Maguk a feladatok középszinten tényleg nevetségesek.
A magyarban egyedül az érvelésnek van valami értelme, amúgy meg belemagyarázás az egész. Kedvencem mikor négy soros versikérõl 3 oldal elemzést kellene TZ-be írni.
Szvsz könnyû volt a mostani magyar. A szövegértés nagyon, esszében meg reméltem, hogy valami ilyesmi érvelõt kapunk. ^^
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
szóval abszolút nem könnyû.jó oké nem vagyok matek fakos,lehet azok úgy születtek h mindent tudnak.Meg bazdmeg mi az h aki fv táblához nyúl ott már baj van??istenem...
BMW Über Alles!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
amúgy az lesz a poén,hogy ránéztek a matekra és elszörnyûlködtök,milyen nehéz..elsõ ránézésre😊 persze,mikor majd kezetekbe kapjátok a javítókulcsot még idegesebbek lesztek,hogy ejnyee...milyen könnyen kiszámolható lett volna
akkor asszem lesz még ilyen mértani és számtani közép számítás
BMW Über Alles!
nézzétek át a geometriát,mert az tuti lesz...általában szaros pithagoraszt belerakják,és el is basszák egyesek😊
az elsõ 45 perces nagyrészt logikai...de siessetek mert 4 percetek sem lesz 1-1 példára!
BMW Über Alles!
mert vmi csak a legújabban van benne,vagy abban jobban van benne.viszont én a sárga régihez vagyok hozzászokva és azt jobban tudom használni.meg a legújabba minden szarság benne van ami kb csak emelt szintre kell...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egybõl beröfögtem mikor megkaptuk a 2. feladatsort hogy "dik ezért tanultam 4 évig?" ...csak a tanár nem nevetett 😄
matektól kicsit tartok, de megoldható
az gáz ha az igazhoz is írtam idézetet?
Pszt.
szövegértés maxpont, ilyen könnyûre nem is számítottam
na de a szövegalkotás:
persze már az elején tudtam hogy érvelni fogok, de azért hátulról kezdve végignéztem az összeset
összehasonlítónál vmi petõfi-vörösmarty, na jólvan mondom, ez Pássz.
novella meg tetszett nagyon, én szeretem ezt a stílust, de 3 oldalt nem biztos tudtam volna írni, szal meghagytam, hátha az érvelés szarabb lesz
gyerekek
az egész csoport kurvanagy röhögésben tört ki, eszméletlen hogy mennyire könnyû volt, simán írtam 3 oldalt, meg még egyet hozzá csak úgy poénból...
nade viszont ha ez ennyire könnyû volt, milyen lesz a matek meg a töri??<#eplus2>#eplus2>
Pszt.
Holnapi matek meg még ehhez képest is piskóta lesz. Reméljük.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
pl én is 3 igazat írtam, fura volt h mindhárom igaz de mondom nehogymár ez alapján döntsek. na mindegy kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebbõl, igazából nekem a hangsúly a holnapi matekon van.