Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
matekot gondoltam volna nehezebbnek
A savas esõs kérdésnél megnéztem a borítót(ez történelem vagy földrajz érettségi?) XD.<#smile>#smile>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
gondolom ez is arra ment ki mint a mateknál a nagy kontraszt az 1. és 2. rész között:
lehetõleg senki ne bukjon meg, hiszen a néhány nagyon egyszerü kérdésre még a leghülyébb is tud válaszolni, viszont az 5-ös, méginkább egy jo % elérése mégse legyen olyan egyszerû, köszönhetõen a többi, utolsó feladatoknak
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ennyi erõvel berakhattak volna egy egyenletet is, kb annyi köze volt hozzá így.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
de most nem ennek örülök, hanem kijöttek a matek megoldások 😊
Töri
Amúgy meg ha szarul sikerült akkor se aggódj.Legalább lesz papírod róla, miért számolod rosszul azt, hogy hányszor fregellek le 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
de igazad van, mindig azt az akadályt kell venni, ami elõtted áll, ha nem félsz az érettségitõl akkor csúnya a vége
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
"Kicsi az isten állatkertje..."
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
bár a magyar is nevetségesen könnyû volt, matekban a választós már elgondolkodtató... el is csusztam 3 helyen. 90-95% megvan, tárt karok a BME-re😄
törihez meg... pff😄 inkább ne
nyílván nem lett vészes, de egy középszintûnek legalább már elmegy
Félre ne érts, egyáltalán nem támadni akartam, csak a tisztánlátás végett.. <#vigyor>#vigyor>
Amúgy kiszámoltam és a matekom úgy tûnik 93% lett. <#eplus2>#eplus2> (Bant neki!) 😄
Holnap hol lesz fent elõször a matek megoldókulcs? Töri után elsõ dolgom lesz megnézni..
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."