Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor itt csak én vagyok ekkora balfasz 😄 kb elsõ részbõl 45bõl lesz 25 pontom..esszék meg tatárjárás meg 2. ipari forradalom, de kb fele nem is a témáról szól, nagy esszé meg az utolsó volt. Kb kimásoltam a forrást szóval elég érdekes lett. Mindegy talán 3mas meglesz.
KAMIONOS KOGYO
én is összeszámoltam,az elsõ részbõl 45/30 pontom van kb.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

passatgt
kb lesz 35-40 pontom, szóbelivel megvan a 3 tutira

"földrajzból"

még szerencse hogy van 1-pár földrajból érettségizõ oszt.társam<#buck>

tigeroo
talajerózió érettségin grat!
Sanyix
na leérecsékisztetek? émá debizonyhotyleérecsékisztem. hotyisfan? hétfõ vót a mátyár, kedd a mátek, má meg trötlénelem vóte?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Cápafogxy
Én meg megkérdeztem, hogy nem nyomtatták ezt félre egész véletlenül?

én is szintén könnyebre számítottam <#idiota>
matekot gondoltam volna nehezebbnek

KAMIONOS KOGYO
Én is nehezebbre számítottam,de nem volt nehéz.
A savas esõs kérdésnél megnéztem a borítót(ez történelem vagy földrajz érettségi?) XD.<#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

passatgt
könnyebbre számítottam😊

hát egy egyenletnek jobban örültem volna 😄

gondolom ez is arra ment ki mint a mateknál a nagy kontraszt az 1. és 2. rész között:
lehetõleg senki ne bukjon meg, hiszen a néhány nagyon egyszerü kérdésre még a leghülyébb is tud válaszolni, viszont az 5-ös, méginkább egy jo % elérése mégse legyen olyan egyszerû, köszönhetõen a többi, utolsó feladatoknak
Hogy vannak a pont határok? Vagy 4 éve érettségiztem kíváncsi vagyok. Mennyit lehet kapni ,max a kérdésekre, és mennyit az esszére? 50-50 pont vagy hogy van? Nem emlékszem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hegi90
azért egy kicsit jobban is megerõltethették volna magukat, ha a témából akarnak kérdezni.
ennyi erõvel berakhattak volna egy egyenletet is, kb annyi köze volt hozzá így.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Cápafogxy
Bazz elsõ részbe, vagyis ha nem nézzük az esszéket buktam összesen 3-4 pontot. Viszont az egyik kisesszét eléggé elrontottam.

gondolom próbálják aktualizálni a sok marhaságot (jelen problémái, vagy mifene néven futott ez a feladat)

de most nem ennek örülök, hanem kijöttek a matek megoldások 😊
Cápafogxy
Amúgy megoldás:
Töri

Cápafogxy
Nehezebbre számítottam, de amúgy júl ment, azt viszont egyáltalán nem értettem hogy kerül oda az ónosesõ meg a talajerrózió, véletlenül bemásoltak egy földrajz oldalt vagy nem tudom.

na kinek hogy ment a töri? 😊
Fujiryu
Oda se neki.Az ilyen nagyképû emberek várják a legjobban a matek érettségit.Az évben ez az a nap amikor leolthatják a többi embert és lehetnek kiskirályok azzal, hogy emeltszintû tudással elmentek középszintre érettségizni, mert ahhoz meg hülyék.De ugye ez is elég ahhoz, hogy bekerüljenek a BME-re és egy év alatt kettõt csússzanak.Szóval hagyd meg nekik a gyereknapjukat 😊

Amúgy meg ha szarul sikerült akkor se aggódj.Legalább lesz papírod róla, miért számolod rosszul azt, hogy hányszor fregellek le 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

wordsworth
Kicsit kihalt a topik 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

tommygear
sok sikert a törihez, az a legkönnyebb 😄
nandorb
tudom...mire gondolsz omega 3-as van nekem is egy dobozban csak szagolj bele a flakonba es megerted mirol beszelek olyan az illata mint a hallisztnek

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

persze, hogy rájövök, de csak ezért biztos nem fogok felesleges post-okat csinálni. van az érettségizõknek elég baja... pl nekem a töri: elég a 2-es de hogy nézne már ki... na jóéjt sok szerencsét 😊
pont leszarom ha nagyképûnek hangzom ha igazam van. ennyi. majd rájössz

de igazad van, mindig azt az akadályt kell venni, ami elõtted áll, ha nem félsz az érettségitõl akkor csúnya a vége

CoolX
Holnap töri érettségi 😊 tavaly könnyû volt 😄 nekem 4-es lett 😄

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

mindezt számunkra, negyedikeseknek a legfontosabb vizsgánk. persze, egyetemen majd jókat röhögünk rajta, de most csak nagyképûnek látszol ahogy oltogatsz.
"Kicsi az isten állatkertje..."
wordsworth
Ez valamilyen szinten igaz, de azért ott sem mindig viszik tulzásba, BME-n voltam egy évet, nem vagyok rossz matekból, és azért aki erõs 4es az is birhatja, (más dolog, hogy az emberek meg az oktatás a BME-n..) IBSen is van matek, pont annyi ami még érdekes és hasznos nagyon is 😊

a logika jó, csak hibás. nem véletlenül csak a matekhoz hoztam fel ezt. a matek mindennek az alapja, aki nem bölcsésznek megy, annak kelleni fog. szabee, ha majd bejutsz a felsõoktatásba, és visszatekintesz, hogy mi a követelmény egy egyetemen, és mit követelnek az érettségin rájössz, hogy gyakorlatilag annyit kérnek, hogy aki futóversenyen indul legyen lába.

Ezek szerint ha valakinek nem 100%os a tesi érettségi akkor az egy mozgássérült fogyatékos...
Ez egy kicsit durva beszolás volt.Ha átgondolod te is belátod.
wordsworth
Ebben csak az az érdekes, ha valaki orvosnak készül és biosz meg kémia kell neki, és neked lövésed sincs a bioszrol, akkor te vagy a butaszar, meg érettségit sem kellene kapnod? Vagy hogyisvanez?

Ezzel nem értek egyet.Ha 70% akkor is teljesen hülye a matekhoz?Ezek szerint elég kevés az olyan ember aki ért valamennyit a matekhoz...Még matek tagozaton se sikerült mindenkinek 100%ra.
jó, nem mindenki "buta szar", csak ugy van vele, mint én a magyarral... elég a 2-es😛
bár a magyar is nevetségesen könnyû volt, matekban a választós már elgondolkodtató... el is csusztam 3 helyen. 90-95% megvan, tárt karok a BME-re😄

törihez meg... pff😄 inkább ne
hát vagy teljesen hülye a matekhoz (annak szimplán nem adnék érettségit, nem kötelezõ az), vagy buta szar, semmi olyan nem volt benne, ami egyáltalán el kellett hogy indítsa a fogaskerekeket, teljesen alapvetõ összefüggésekre kérdeztek rá, ami idiótabiztosan van leírva a függvénytáblázatban

Buta szar aki nem írta meg hibátlanra?<#pardon1>
azért annyira nem volt egyszerû. mármint persze, nevetséges így egyetemrõl nézve, de ha ahhoz viszonyítom, hogy tavaly cigányokat tanítottunk állami pénzen lopott narancsot számolni, meg a buta szar matek 2-eses idiótáknak is akartunk érettségit adni, itt legalább belekérdeztek mindenfélébe. még ha alapszinten is, de legalább belekérdeztek. szerintem ez nehezebb volt mint a tavalyi, a tavalyit tényleg wc-n szarás közben meg lehetett írna 15 perc alatt hibátlanra (aki nem tette az egy buta szar, ez tény).

nyílván nem lett vészes, de egy középszintûnek legalább már elmegy

5c0rp330n
most még annyi sem lesz. mi évfolyamunkban (~150 ember) egy bukásról sem tudok, jópár évfolyammal feljebb vagy lejjebb sem tudok róla, h lett volna.

Még a régi rendszerben egy átlagos évben kb. 1% bukott meg az érettségin.

Azért ez nem ilyen egyszerû.. Inkább annál nagyobb pénz az énekméhész szakoknak az államTÓL. Aki fizet, az sem az államnak, hanem a felsõoktatási intézménynek fizet. Aki fizet, az pedig 21%-os érettségivel is bejut akárhova (kérdés, hogy meddig marad bent). Az államnak senki sem fizet az oktatásért. Majd, ha végzel és dolgozni kezdesz, majd akkor sokszorosan visszaadózod. (Vagy, ha használhatatlan diplomával autópályát festesz, akkor az egyetemi 4-5-6 év pénzkidobás volt)
Félre ne érts, egyáltalán nem támadni akartam, csak a tisztánlátás végett.. <#vigyor>
Amúgy kiszámoltam és a matekom úgy tûnik 93% lett. <#eplus2> (Bant neki!) 😄

Guilty01
om.hu-ra rakják fel szerintem elõször.

You\'ll never walk alone!

Hát gyerekek én újra összeszámoltam a matek pontjaim az fn-es megoldás szerint és legjobb esetben 85 pontom van...remélem nem veszik el az az 5 pont a javítókulcsos megoldások miatt vagy valami mer kell a 80 % :S

Holnap hol lesz fent elõször a matek megoldókulcs? Töri után elsõ dolgom lesz megnézni..
Grove4
Ok,de akkor sem lehet😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

matyi0323
inni???😮 amit én szedek az egy ilyen sárga bogyó és mintha valami zselé lenne benne, lenyeled és annyi. semmi íze meg utóhatása nincs

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

kraawz
mivel az a rész topográfia 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

nandorb
Büdösek az omega 3-as bogyók vazze vagyis meg szedtem addig nem is gondoltam rá de miután a tesóm emlegette hogy-hogy birom meginni azt a büdöst egy kicsit megundorottam tõle...

matyi0323
bilobil kapszula + omega3 bogyó.. nekem szokott hatni, habár így, hogy máról holnapra nem, de ha szeded 6-8 napot már észre lehet venni

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

nandorb
memoactiv?

matyi0323
csoki-szõlõcukor-glükóztabletta(vamisárgabogyó)meg van valami bilobik amit a tv reklámoz,hatásos!!!

nandorb
tudtok vmi. okosaggot koncentracio novelesre?