Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a beardsöt én sem hallottam, de azt sejtettem, hogy az lesz és bejött 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
2 olyan egyszerû volt h nem is gondoltam rá...A amdaras nyelvhelyességesben..Az egyik mikor .....a prof odalépett a 3. zacsihoz..Aftert irtam,when helyett..:S
Meg mikor az összegyûrt test lapját dota ki,Her helyett sima the-t irtam...
A többi a listeningben volt..Egyszerûen nemh allottam a BEARDS szót az oroszos szövegben..Meg egy jót idõközben rosszra javitottam a hegedûsben..:S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Egy középszintû ECL nyelvvizsgához képest...😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Azt nem értem, hogy minek adtak a szövegértésre 1 órát, amikor olyan könnyû volt, hogy 20 perc alatt kényelmes tempóban megcsináltam(azóta kiderült, hogy hibátlanra) és átnéztem kétszer is, utána unatkozhattam 40 percet...<#unalmas>#unalmas>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
__|__ ________(*)________
I’m Forever Blowing Bubbles...
Nekem ezennel kész is van az írásbeli érettségi.
olyan könnyû érettségit nektek is,mint nekem volt!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nyelvhelyesség: 30 perc
15 perc szünet
Hallás utáni: 30 perc
Levélírás: 60 perc
Pénteken pedig német érettségi lesz, és 11 után lesz vége.
Más: pénteken milyen érettségi lesz, és mikor lesz vége? Fontos lenne tudnom, mer ez alapján nézek buszt hazafelé.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
nem hagyhattam ki😊
amit a matekról írtál meg igaz
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
amugy sok sikert a kollégáknak
olyan idegesitõ, azon buktam 2 pontot h nem vettem észre egy alkérdést a férfi-nõ feladatban 😞
Törinél az esszék értékelése nagyon szubjektív... Szerencsére jó fej, engedékeny tanárunk van. Amúgy nem volt vészes eddig egyik érettségi sem..
Holnap angol > levélre figyeljetek, szótárt használjatok! Amúgy szerintem nem lesz olyan nehéz... 😛
-Kádár gazdaságpolitikája - hosszú
-világgazdaság a két VH között - hosszú
-kalandozások - rövid
-magyar nyelv ügye a ref.korban
De mindegy, matek elvileg 100as lesz..
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.