Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt olyan aki már pityergett, de nem hagyták annyiban hanem szépen rávezették a megoldásra és kigyötörték belõle a 2-est. De a többségnek 3-mas felettire sikerült minden szóbeli tárgy.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A magnóról meg,hogy mi a szivatás.. Origo felsõfokú.. Börtönben egy megfázott kínai nõ kínai akcentussal, mély hangon , másodpercenként tüsszentve és szipogva mondja el a szöveget. Ez már.. 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Javítókulcsot átnézve szerencsére 5-ös lesz. Szóbelitõl nem félek.
nem mintha az átlagnál jobb lennék németbõl (igaz van nyelvvizsgám - na de ma már kinek nincs? ), de szerintem bõven teljesíthetõ volt, és ahogy néztem, másoknak is.
viszont ahogy utólag számoltam, a vesztett pontjaim több mint 3/4 -edét azon a tierversicherung magnós feladaton buktam el :S
Hát, 6 éve tanulok németet. Ahhoz képest, hogy azt hallottam, hogy az angol nevetségesen könnyû volt, ahhoz képest a német pimaszul nehéz volt szerintem. A 3. magnóról nem mondanék semmit, vicc. A 2 levélre a 60 perc nem volt elég, a picit meg tudtam írni meg a nagy felét...
Kitolás. Remélem mindenkinek azért sikerült és van akinek jól is . Sok sikert jövõhétre!! (fõleg a föci érettségizõknek) 😊
most már ugyse tudsz semin változtatni, nem érdemes ezen görcsölni
PS3 Slim 250 PC
mennyi is kell a 2-ért németbõl ?
a 3.hallásutáni az tényleg szar volt..... 😞
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szerintem még a német tanárom se tudta volna,az elsõ magnós része az nem volt olyan nehéz.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
egyet csak eltaláltam😄
hoy ehh
Külön az írásbeli sehol senkit nem érdekel.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Véleményem szerint a mostani emelt angol nem is szókincsileg volt nehéz, kb. 90-95%-át vágtam a szavaknak, hanem pár helyre nagyon nem volt egyértelmû hogy mit és kellene beírni. Ott volt pl. a angol királyi palotás szöveg, vágtam szinte minden szövegbõl meg a beillesztendõket is. Full elolvastam a mondatot, full értettem hozzá a beékelõdõ szavakat is, és puff, azon filoztam egy csomót hogy vajon melyikkel értelmesebb, mert sehogy nem jött ki.
Bár a többi feladatban is volt pár hasonló dolog, presztízs kérdésbõl 80 fõlé céloztam %-ban de sztem valahol 60% fölött lesz csak egy kicsivel (szobeli az nem para 😊 )
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/