Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem négyes lesz :/
I’m Forever Blowing Bubbles...
Második részében volt pár nehezebb feladat. Fõleg a gyertyás meg az 1. feladat.
Remélem 90pont körül azért meglesz.
Nektek? Egyébként megoldás csak holnap lesz fennt?
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Most nem tudtam bejelentkezni, mert nem támogatja se a Chrome-ot, se a Firefox 4-et, se az IE9-et...fail..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
UPDATE <táblanév>
SET <mennyiség oszlopa>=0
WHERE <memória oszlopa> > 2048 AND <képernyõméret oszlopa> > 14
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(1 GiB=1024MiB) több memóriát tartalmazó gépét megvásárolja. Készítsen lekérdezést,
amely az ilyen gépek darabszámát 0-ra módosítja! A lekérdezést nem szükséges futtatnia.
(6nulla)
Ez érdekelne belõle: Készítsen lekérdezést,
amely az ilyen gépek darabszámát 0-ra módosítja!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy meg a felsõoktatásban nem hinném, hogy pofára menne bármi is, hisz a 300 ember közül sztem azt se tudják ki a franc írta a dolgozatot.
Senki nem beszélt nyalásról a te esetedben, azt említettem meg, hogy nálunk nem volt senkivel elnézõ a tanár, csak úgy mint nálatok és amit kaptál(ugyebár ezt értetted félre mivel nem rád vonatkozik) azt magadnak hoztad össze azzal, hogy tanultál, akármi is lett a jegy, nem lett jobb azért mert kedvelt valamelyik. Egyetemen egy kettesért is vért kell izzadni bizonyos karokon, bizonyos arcoknál, ehhez hozzá kell szokni. Persze hogy nincs rendben ez az egész, de attól még ez a helyzet.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A felsõoktatás tele van ilyenekkel. De ott már jóval keményebb a dolog. Még a pénztárcádat is rendesen ki tudják üríteni ilyen-olyan vizsga, halasztási és egyéb díjakkal. Ha meg nem tetszik, akkor "le is út, fel is út"... "nem kötelezõ senkinek idejárni!" és hasonló beszólások...
Létezõ jelenség, errõl van szó.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szaktársam még télen bement vizsgázni, egy phd-s hallgató vizsgátatta, tétel kihúz, srác elkezdett beszélni, 10-15 percig mondta, a phd-s némán hallgatta, majd a végén szólt teljesen nyugodtan, hogy jó, én nem erre voltam kíváncsi, egyes. És viszlát. Még csak szólni sem szólt közben, h õ mást szeretetett volna hallani. Szóval mondom, nem csak ti vagytok a védtelen, agyonszívatott kisdiákok egyedül a világon...
Mindenki vigyázzon milyen ember markába van, mert könnyen így lehet járni.
Azt tessék figyelembe venni, hogy tökmind1 mit csinálsz, egyszerûen hatalma van olyan jegyet adni amilyet akar. Bizonyítékot pedig gyárt rá, és befoghatod a szádat. Istentelenül örülök, hogy vége lett a középiskolának. Szart ért az egész 4 év.
A tanárunkat eltiltották a közügyektõl, nem szavazhatott, és ezt is tagadta, és hazudott, mindenki utálta a tanári karban, és még is engedték hogy õ érettségiztessen minket. Miután leérettségiztünk, és kezdõdött az új tanév, már kirúgták. Ennyit ér a magyar oktatás. Hatalom kerül az ilyen pszichésen gonosz, geci, BÛNÖZÕ kezébe. Nem is értem, hogy kerülhetett mások sorsa ilyen hulladék ember markába.
Ezt csak azért mondom, mert van aki ezt mesének tartja. Ez véresen komoly igazság, így kell szépen TÖRVÉNYESEN kibaszni másokkal. Én nem tanultam, és nem is sírok miatta. Viszont akik tanultak, mellettem ültek, padtársaim voltak, barátaim voltak, tudtam mennyit tanulnak, és érettségin még is szopás lett, nekik is. Csak tudom mirõl beszélek.
ténylegesen léteznek olyan tanárok akik tudásodtól függetlenül megszopat érettségin. most az, hogy ezt élvezetbõl, vagy, hogy megmutassa milyen nagy ember tökmind1. én már keresztül mentem egy ilyenen, 10.ben elõrehozott érettségit tettem tesibõl, úgy, hogy 3 éves korom óta úsztam ill. vizilabdáztam...és a gyakorlatba még az úszásomra se adott max pontot, nemhogy a tornagyakorlatra vagy a gyûrûre, pedig jártam hetente még tornászterembe is gyakorolni. miután kiderült, hogy 65%-os lett, fogtam egy kést és leszurtam a tanárt (utóbbi nemigaz, de álmodoztam róla)
ezek után váltottam iskolát, ahol szerencsémre olyan tanárok vettek körül (1-2) kivétellel, akik ténylegesen a gyerekek érdekeit tartják fontosnak, illetve szeretik a gyerekeket, ami manapság egyre ritkább
És hidd el, akármilyen gyökér lehet a mostani sulid, rá fogsz jönni, hogy ez egy babaház a farkastörvényes egyetemekhez/fõiskolákhoz képest.
Küzdj, tanulj, jobbat nem tudsz csinálni!
Mit köszönhetek magamnak? Ne basszál már fel mégjobban. Hol élsz te?
A rendõrtisztire meg magyar töri kell. Akinek angol kell, honnan veszed hogy angolszakra menne?? Semmi köze a kötelezõ tárgyaknak ahhoz, hogy milyen szakra mész. Szar az egész úgy ahogy van, és a tanár kedvétõl függ, hogy megkapod e a százalékod, vagy nem. Az érettségin pedig a tudásodat feldughatod. A százalék számít, a nyelvvizsgádból meg 35 vagy hány pontot érsz csak. Le van szarva mennyire tudsz angolul, ha nincs róla papírod. Bejutni csak így lehet helyekre.
Az más kérdés, hogy nálunk tavaly a tanár SENKInek se adott 70%fölötti magyar jegyet, még annak a gyereknek se akinek 4,8as átlaga lett, és széttanulta az agyát. El van baszva az egész.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"